Pavel Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 Daca va mai amintiti de craciuni am strans niste bani pentru cativa copii necajiti. Au fost cumparate biciclete, alte cadouri si ulterior copiii au fost dusi la circ. Vrem sa le facem o vizita sambata urmatoare sa mai reparam bicicletele si sa le ducem niste dulciuri. Am vorbit cu doamna Magda Carp si am stabilit ca vom trece pe la ei sambata inainte de masa. Eu propun sa ne intalnim la Arc, inainte de ora 10, sa mergem la cumparaturi si pe urma la casa de copii. Recomandarile pentru dulciuri (daca vreti sa le aduceti de acasa) sunt: Inghetata, Suc, Fructe, Dulciuri fara crema (fara biscuiti cu crema), Ciocolata alba (cativa copii au probleme cu ciocolata normala). Cam astea ar fi, va asteptam la Arc Sambata 04 pana la ora 10 dimineata. Bafta, Pavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 2, 2004 Autor Share Postat Septembrie 2, 2004 (editat) Pana acum am vorbit cu MIB, Dobrescu, Nitescu, Dogg, Madalina si cu Mussashi. Orice contributie cat de mica este binevenita. O cutie de inghetata cred ca costa 80.000 - 100.000 si copiii se vor bucura. Daca sunteti ocupati dar vreti sa contribuiti in vre-un fel va invit sa ma contactati. psigarteu@avmob.ro --------- S-au inscris si Katy si Ady_Gixxer Editat Septembrie 2, 2004 de Pavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 O sa vin si eu. O sa cumpar dulciuri si ceva suc azi. Ce inseamna inainte de 10?...09:45? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 2, 2004 Autor Share Postat Septembrie 2, 2004 Salutare Placebo Ne intalnim la Arc intre 9.30 si 10 si la 10 mergem sa cumparam ceva sucuri/inghetata iar apoi la casa de copii. Daca aveti de gand sa veniti si sa faceti o fapta buna, va rog sa postati pe topicul asta ca sa stim cati ne ne vom strange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 Count me in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 Vin si eu! Venim cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 hmm, daca reuseste careva sa ma trezeasca la ora aia matinala vin si eu. deci cam 50% sanse sa apar. Ce varsta au copiii ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 De preferat cu motocicletele.Anul trecut am fost "calare" si copii au fost mai mult decat fericiti.Nu au ocazia sa vada asa ceva in fiecare zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 Si eu vreau sa contribui la actiune dar simbata sunt de serviciu. Nu stiu daca reusesc sa ajung. Iar daca vin cu motorul unde mai pun si cumparaturile? Sau vine Nitescu cu dubita? Sa nu uit: vedeti ca pentru simbata trebuie vorbit cu gardienii la Arc sa ne lase sa parcam altfel raminem pe afara. Noi avem acolo intrare DOAR MIERCURI INTRE ORELE 19-21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 3, 2004 Autor Share Postat Septembrie 3, 2004 Salutare, Mergem cu motocicleta (daca o avem), cum spunea Nitescu, e mai frumos asa Sorine mai lasa-mi o data numarul de telefon ca l-am pierdut daca nu ai vrut sa imi raspunzi. Renegade, o sa vina Nitescu cu masina. Chiar daca nu avem aprobare pentru sambata, o sa parcam afara, nu suntem chiar atat de multi. Pentru cine mai vrea sa contribuie dar merge la munca, ne putem intalnii azi (vineri 03) la arc intre 18.30 si 19.00. Haideti nu va sfiiti sa faceti o bucurie copiilor! Bafta, Pavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 Salutare, Mergem cu motocicleta (daca o avem), cum spunea Nitescu, e mai frumos asa Sorine mai lasa-mi o data numarul de telefon ca l-am pierdut daca nu ai vrut sa imi raspunzi. Renegade, o sa vina Nitescu cu masina. Chiar daca nu avem aprobare pentru sambata, o sa parcam afara, nu suntem chiar atat de multi. Pentru cine mai vrea sa contribuie dar merge la munca, ne putem intalnii azi (vineri 03) la arc intre 18.30 si 19.00. Haideti nu va sfiiti sa faceti o bucurie copiilor! Bafta, Pavel Pavele, eu am fost si de Craciunul trecut la copii, dar sambata asta am o nunta. Cand ne putem vedea sa-ti markez niste leutzi de cadouri pentru ei ? Preferabil azi dupa ora 18.00 (si unde ?). PS: Chiar daca as putea veni, nu am chef sa o vad pe cocoana moderator fatzaindu-si pletele in jurul meu....(SIC). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 3, 2004 Autor Share Postat Septembrie 3, 2004 Radule, Radule, nu se poate sa nu bagi tu o pastila Hai diseara (vineri 03) intre 18.30 si 19 la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 Salutare Placebo Ne intalnim la Arc intre 9.30 si 10 si la 10 mergem sa cumparam ceva sucuri/inghetata iar apoi la casa de copii. Daca aveti de gand sa veniti si sa faceti o fapta buna, va rog sa postati pe topicul asta ca sa stim cati ne ne vom strange. Salut, nu am intzeles ca de la arc plecam la cumparaturi asa ca am luat cate ceva de ieri. Ma gandeam sa vin cu conserva dar daca vine dubitza e OK. Pe sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 Eu vin sigur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 3, 2004 Autor Share Postat Septembrie 3, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 Foarte frumos! O sa incerc sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 5, 2004 Share Postat Septembrie 5, 2004 Salut! Cum a fost? As fi vrut sa vin si eu cu voi, dar nu ma pot deplasa pt ca masina e la reparat, iar glezna luxata nu-mi permite sa dau la pedala. Next time, nu conteaza cand si cum, count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 5, 2004 Share Postat Septembrie 5, 2004 Multumim celor care au venit si celor care au contribuit cu bani. O sa va spuna Pavel ce le-am luat copiilor. Din fericire bicicletele sunt aproape distruse. Spun din fericire pentru ca au mers copii cu ele de le-au terminat. Pedale rupte, cosuri indoite, ce mai, varza. Trebuie sa luam scule si sa mergem 5-10 baieti si sa le rezolvam, macar sa facem lista cu piese necesare. Pozele sunt puse temporar AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 5, 2004 Share Postat Septembrie 5, 2004 cam cum ar fi sa le ducem si lor niste poze printate cand mergem la reparat biciletele ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 A fost fain. Noroc cu 2 persoane care au mai contribuit, chiar daca din motive speciale nu au fost de fata: IvanDnepr si Cristiana. Ce e pacat ca acelor copii dupa 18 ani li se da un shut in fund ... direct in strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Chiar ca a fost fain. O sa pun niste poze cu ''pregatirea'' vizitei dupa ce le resize putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 prima poza ''la cumparaturi'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate