rosalynda_1 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 e cineva din stefanesti? yoooo cu zx6 verde....ne stim??? apropo care il stie pe bikerul cu o mobra portocalie SS care se da pe o roata in zona AGIP- Stefanesti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Poate e claudiu cu R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) <small>--- Mesaj completat în 16 Sep 2007 09:43 -------------</small><br/>apropo era sa uit Horia a.k.a Adventix - Cagiva Mito in reparatii Cagiva Mito a iesit din reparatii...acum se plimba pe strazi la doar citeva grade si nu conteaza daca afara ploua cu galeata . deci.... Cagiva Mito- AG 90 RWS- Horia Yamaha R6- AG 85 DBL - Diablo Nimic noutati??? Editat Decembrie 19, 2008 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) Si eu. Radu - Honda VT750C Shadow A.C.E. Dar momentan lipseste permisu'. Editat Decembrie 19, 2008 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ca sa ne facem o idee de, cati "bikeri" sunt in ag am putea sa ne uitam la topicul de craciun...(nu fac referire la cei care au donat dar nu au postat pe forum,respect lor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 <small>--- Mesaj completat în 16 Sep 2007 09:43 -------------</small><br/>apropo era sa uit Horia a.k.a Adventix - Cagiva Mito in reparatii Cagiva Mito a iesit din reparatii...acum se plimba pe strazi la doar citeva grade si nu conteaza daca afara ploua cu galeata . deci.... Cagiva Mito- AG 90 RWS- Horia Yamaha R6- AG 85 DBL - Diablo Nimic noutati??? defapt s-a inlocuit nu a iesit din reparatii, cel putin eu asa stiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 ca sa ne facem o idee de, cati "bikeri" sunt in ag am putea sa ne uitam la topicul de craciun...(nu fac referire la cei care au donat dar nu au postat pe forum,respect lor) Dureros, dar... ... ... adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Craciun fericit! si un An Nou mai bun pentru toti bikerii din Arges! Sa aveti parte de multi km fara incidente si sa ne intalnim mai des! Si lasati discordia in seama altora... "La Multi Ani!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
czauner Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 asfalt uscat si mult noroi pt totii motoristiii!!! si la anu sa ne inmultim!!! c ce mai... sa umplem topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Si eu.Radu - Honda VT750C Shadow A.C.E. Dar momentan lipseste permisu'. In primul rand, La Multi Ani pe 2009! De astazi sunt in legalitate, cu tot cu permis (teoretic). Tocmai ce am promovat si traseul azi de dimineata - plasticul vine saptamana viitoare. Editat Ianuarie 12, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 In primul rand, La Multi Ani pe 2009!De astazi sunt in legalitate, cu tot cu permis (teoretic). Tocmai ce am promovat si traseul azi de dimineata - plasticul vine saptamana viitoare. FELICITARI! inca un biker tanar pe soselele patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 In sfarsit! Ma bucur pentru tine si te invit la o plimbare cand o permite vremea. Km. cat mai multi fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 FELICITARI! inca un biker tanar pe soselele patriei In sfarsit! Ma bucur pentru tine si te invit la o plimbare cand o permite vremea. Km. cat mai multi fara incidente! Multumesc de urari! Abia astept saptamana viitoare sa ma vad cu plasticu' in portofel. @Shepard: Plimbarile mai trebuie sa astepte putin pana dupa stresiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nnyk83 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) mai e si Dr. Morlova cu YamaHa Fazer Deci: jardel-yamaha royal star baciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 bogdan bmw Cristi (Finu) Harley Davidson (SLY) Dan Kawasaki ZZR600 (AG 75 ZZR) Mircea Yamaha Drag Star 650 Bety Kawasaki Ninja (Ag 69 BTY) Marian - cu Dominator Zama - cu o Honda Un tip (nus cum il cheama) tot cu un BMW mai vechiut de la mine din Trivale Doru - Motoguzzi de 1000 Un tip cu o moto fara numar (tot din Trivale) - are o culoare verzuie Liviu-yamaha r1 Lucii-honda 954 Bogdis-honda... Nicola-honda cbr 125 Dudu-suzuki... George -honda.. pustiu-honda cbr uta-o gramada de moto edi-comuniste gusteru-suzuki sv650 mai e unul cu un HD V-ROD Lifan Lh-125 (Cosmin) Cristi-rieju rs2 Dr. Morlova cu YamaHa Fazer iulian honda cbr600 AG-83-KYN ?????????? ar trebui trecute si nr de inmatriculare si eventual , cine vrea , nr de tel , ID mess, sau......... cum vreti voi iulian-honda cbr 600 salutare iulian honda cbr 600 jardel-yamaha royal star baciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 + alti 10-15 pe care nu le stiu numele iulian honda cbr600 AG-83-KYN Editat Ianuarie 28, 2009 de nnyk83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 mihai-yamaha 1000 rr cum l-ati trecut ma voi pe mihai cu yamaha 1000rr? ce-o fi aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 cum l-ati trecut ma voi pe mihai cu yamaha 1000rr? ce-o fi aia prototip k numai unu e gogoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 merci merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramel Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 ramel cu augusta mv brutalle 875 cb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 si eu...Bogdan ma numesc...cu GSX R600 SRAD...id: bogdan_dbm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 salutare lume!iaca am aterizat si eu cu suzuki gsxr 750 srad.id gustybart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Servus! pe mine ma puteti scoate de pe lista .................momentan. va anunt cant ma puteti spocoti din nou p.s. sa-i vad pe curiosii care tin socoteala cum s-ar descurca daca ar trebui sa adune, sa scada si sa adune din nou de fieccare data cand am schimba motoarele........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Servus! pe mine ma puteti scoate de pe lista .................momentan. va anunt cant ma puteti spocoti din nou Da, ma! Te scoatem de pe lista. Da sufletu... tot la motare iti este! Deci, esti in continuarepe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Da, ma! Te scoatem de pe lista. Da sufletu... tot la motare iti este! Deci, esti in continuarepe lista Cine stie cunoaste, cine nu cunoaste...................invata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
live to ride Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Din Topoloveni,dak in caz nu s-a mai spus sunt eu Mihai cu un dragstar650,nae cu un shadow600,adi cu un suzuki vstrom600,catalin cu un intruder1800 si nelutza cu o yamaha.cam atat din ce stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Ma socotiti si pe mine ??? Titi Kawasaki zx9r...nr B 91 ZXR ah si mai este un prieten Bogdan R1 cu AG CUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate