kraul Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 eu yamaha xj600s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 ai dat fzr-ul?cu cat? 1000 EURO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13Black Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Salut ...sunt si eu new pe aici......sunt din Arges....dar de acuma locuiesc in spania.....se pune? de moment conduc o aprillia rs50(modoficata) peste 2 luni sper sa conduc ¨ninja¨ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 daca tot suntem atatia motoristi pe aici,haideti sa fim cu adevarat oameni inainte de toate si sa aratam ca ne pasa catusi de putin de cei care nu au avut norocul sau sansa de a fii oameni, apti fizic si psihic precum noi,sa se poata bucura de viata,creandu-si propria lume.... Contribuiti fiecare cu ce puteti :bunuri,bani,sfaturi,etc,pentru campania de anul acesta in care vrem sa credem ca Mos Craciun exista in fiecare din noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tirlescu Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 salut sunt nou in motociclism (cam de 7 luni) Am un Kawasaki zx9r ,sunt din arges si as dori sa fac parte din aceasta gasca de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 bine ai venit! pt a necunoaste,poti sa ni te alaturi la actiunea de binefacere pentru copii defavorizati de pe data de 19 decembrie,pt mai multe detalii poti accesa link-ul de la comunitatea "arges" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisFen Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Salut! mi-s si eu nou prin Pitesti, motociclist si mai nou. asa ca, prin martie-aprilie cand o da caldura si-mi aduc si eu sv-ul aici, lasati si voi mesaje pe site inainte sa plecati pe undeva, sa ma aciuez si eu pe langa vreo gasca, ca singur n-are niciun haz. ms anticipat si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Cred ca aici ma incadrez si eu.Sorin-Daelim RoadWin Mesaj completat pz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 viitor mobrist. miercuri am poligonu. joi sper sa iau dovada. motoru asteapta demult in garaj. Mesaj completat foarte tare. m-a trecut neprezentat ca nu e omologat poligonu, maine tresa bag dosaru din nou. Mesaj completat in sfarsit ) l-am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanian_designer Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 jardel-yamaha royal starbaciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 + alti 10-15 pe care nu le stiu numele Salutare! Stii pe cineva George sau Marian din expo parc? Nu mai stiu ce motoare au acum ...( acum 10 ani George avea un Dnepr iar Marian un IJ). Au cont aici? Ma stiau de "Guvidu". Asfalt uscat si fara gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 salut.eu sunt navetism bucuresti--pitesti. marius cu un suzuki v-strom dl 650 : AG-68-SZK.cand mai organizati vreo iesire,postati si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisFen Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 bai da' intreb si eu! toti bikerii astia multi din arges, nu se aduna si ei acum ca a venit vara la un gratar, la o iesire, etc. ca yo vad prin oras numai cate unul, si m-am saturat sa ies singur! zice-ti si voi cate ceva, asta daca nu va deranjeaza nou-venitii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyfla Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 si eu sunt nou in pitesti cu motor yamaha fazer 600 cc Mesaj completat daca vreti sa ne intalnim la o plimbare ma puteti anunta si pe mine pe mess Kyfla22@yahoo.com ca si eu ma dau toata ziua singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Salutare! Stii pe cineva George sau Marian din expo parc? Nu mai stiu ce motoare au acum ...( acum 10 ani George avea un Dnepr iar Marian un IJ). Au cont aici? Ma stiau de "Guvidu". Asfalt uscat si fara gropi! Da , cred ca-i mai stie cate cineva , desi..... George are un Ducatti si s-a mutat la casa lui , insurat fiind si cu un copilas la activ. Marian sta tot in Expo si el insurat si are un Suzuki SV 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GGC Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Salutare Tuturor, Hai sa ma trec si eu prezent in randul motociclistilor din Arges. Ma numesc George, sunt din Mioveni, 21 de ani, dornic de plimbari zonale sau de ce nu mai indepartate. Mi-am achizitionat un Yamaha R1 Rn01 din 2002, Roshu&Negru, AG-73-JEO. Pentru eventualele plimbari sau intruniri, v-as ramane dator daca m-atzi contacta si pe mine cu un PM. Multumesc Frumos. Cu ToaTa Stima, G_3_o R1 Mioveni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyfla Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 am intzeles ca suntem multzi dar cu ce folos daca ne plimbam singuri si nu ne intalnim nici macar o data la 2 sapt undeva la o bere sau la o tzigare,foarte trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 hai sa iti zic cum sta treaba , nu ne intalnim din cauza programului incarcat la serviciu , si a probelemelor ce nu accepta amanare , cred ca asta este problema tuturor ! nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FeS Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Sper ca in curand sa apar si eu pe lista aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Buna, sunt Andreea/ Bucuresti-Pitesti/ detin o honda cbr RR de 600 Ag-22-ZuZ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Buna, sunt Andreea/ Bucuresti-Pitesti/ detin o honda cbr RR de 600 Ag-22-ZuZ... Buna, Andreea!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Buna, Andreea!!!!! Offf , fir-ar sa fie ! Daca in loc de Andreea era un baiat, nu te bagai in seama. Editat Septembrie 1, 2010 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Offf , fir-ar sa fie ! Daca in loc de Andreea era un baiat, nu te bagai in seama. Pai, vezi?! Tocmai d'aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Pai, vezi?! Tocmai d'aia buna, Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 buna, Shepard ZUZ-a pune si tu o foto cu tine si mobra ta, poate te recunoastem in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andres Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 ZUZ-a pune si tu o foto cu tine si mobra ta, poate te recunoastem in trafic. poftim, papusel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate