hannspree Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 indreapta si jante aliaj? (vitezane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 "the number you have dailed is blocked for the incoming calls" stie cineva ceva? mai lucreaza omu? am nevoie de echilibrare de roti de bmw 1150 tourance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Nu mai lucreaza. A plecat in Austria. De tot. Din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 17, 2013 Autor Share Postat Iulie 17, 2013 Rabinu este in tara pentru o perioada de timp si spiteaza, centreaza etc. Abia a aranjat rotile unui Ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Rabinu este in tara pentru o perioada de timp si spiteaza, centreaza etc. Abia a aranjat rotile unui Ural. Deci sa inteleg ca il gasesc? Unde? sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 5, 2013 Autor Share Postat August 5, 2013 suni la 0724452023 - Rabinu si te duci pe strada Delta Dunarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 pana pe 25 august, mi-a spus ca mai este in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 suni la 0724452023 - Rabinu si te duci pe strada Delta Dunarii. Multumesc pentru informatii si pentru rapiditate. Deci am fost si eu la Rabinu. Am sunat luni si ma programat azi (acum vin de la el). Nu prea ma rezolvat....Ca meserias bun....ca om si mai bun. Din cauza ca pentru grasana mea nu gasesc spite, roata nu e inca perfect dreapta...Nroc tot cu Rabinu ca mi-a atras atentia la adevarata problema: axul stramb. S-a chinuit Rabinu sa indrepte axul cat de cat, chiar a dat ceva rezultate, si aproape ca nu a vrut sa-mi ia nici un ban. Acum sa vad de unde draq o sa gasesc ax pentru asta dar asta e alta discutie. Concluzie: Rabinu = mare om, mare caracter, mare meserias, pacat ca sta doar 1 luna pe an in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru123 Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Salut, Stiti cumva daca e in tara omul? As avea nevoie de centrat o roata cu spite de 21. Culmea cand intrebi de asa ceva la orice service isi fac cruce de zici ca au vazut o fantoma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Stie cineva unde se mai centreza roti moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius BVS Postat Mai 3, 2021 Share Postat Mai 3, 2021 (editat) Salutare, am și eu nevoie sa centrez o roata cu spite în București sau Giurgiu... ma poate ajuta cineva sau ma puteți îndruma unde sa merg? Va multumesc frumos! Editat Mai 3, 2021 de Marius BVS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 (editat) Cauta Atelierul lui Awo pe feisbuci, ii dai mesaj. Brici omul. https://www.facebook.com/Atelierul-lui-Awo-101632835405250 Editat Mai 7, 2021 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate