Sari la conținut

Tragedie Si Durere In Randul Motociclistilor Din Iasi


orestte
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 203
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:P .. :P :( ...cind pierzi un prieten te gindesti la momentele petrecute cu el,la ce ai discutat sau ce ai facut cu el impreuna...asa mi se intimpla si mie....ovidiu sa ai liniste si pace acolo sus unde esti acum...sa mergi in continuare cu motorul si sa mesteresti la alte motoare asa cum ai facut-o si pina acum adica cu pasiune si cu daruire...i...nu trebuia sa se intimple asa .....de ce ai plecat???...mie cine imi mai explica vreo chichita de la un motor????? :rose: :finger: ...dumnezeu sa aiba grija de tine....sincere condoleante familiei ,CLUBULUI EAST SIDE DOGS si preietenilor apropiati....

NU TE VOI UITA!

bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu te-am cunoscut, dar din ce vad aici ai fost un om deosebit...

odihneste-te in pace

in Romania, nici prin cap nu-ti trece ce te asteapta dupa curba pe care o vezi in fata...

asa ca, aveti grija toti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am cunoscut pe Fleica si chiar inainte de accident ne salutasem in Fundatie, in treacat. Se bucurase cu cateva zile ca-mi iau motor nou si zicea ca o sa ma invete enduro serios. Alaturi de el si de altii am pus umarul la meetingurile de la Iasi. pe Fleica nu l-am vazut niciodata incruntat...mai intotdeauna zambea.

 

azi-noapte incercam sa adorm si imi aparea fata lui in minte, zambind smechereste... mi-e greu sa ma gandesc ca s-a dus...aseara ma uitam la adunarea de motoare cu oameni imbracati in alb, in tricouri albe cu poza lui fleica pe gsx si mai ca ma asteptam sa-l vad si pe el printre oameni. dar nu a aparut...

 

 

ma uit acum in telefon si scrie "Ovidiu ESD"...degeaba mai sun....

 

 

Sa ai pace! :P :( :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

erai un copil plin de viata, si viata iti era plina de dragoste pt prieteni si motoare. nu pot uita papucul tau visiniu cu care veneai la fiecare accident pe care il avea vreun prieten de-al nostru motociclist si te ocupai de transportul motocicletei stricate. ai fost si esti iubit, si multa lume sufera ca nu a putut sa-ti rasplateasca tot binele facut... Ai plecat dintre noi,singur, fara sa ai macar un prieten care sa-ti fie aproape in ultimele momente ale vietii,fara sa vezi pe cineva drag langa tine care sa te mangaie si sa-ti aline durerea. tot timpul te bucurai cand apaream cu motorul,si ziceai ca a venit sora mai mica ... :rose: Tu ai fost pt noi toti fratele mai mare. Ovidiu! Daca ai vedea cat suferim... :P :( :P

NFG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De doua zile plang intr-una. Nu am crezut ca mi se va intampla asta.Nu am crezut ca ai sa ne faci asta. Nu pot sa cred! Nu pot sa cred!....................................

 

Vin sa te vad pentru ultima oara si maine sa ne dam cu motoarele..."pe ultimul tau drum"

 

Nu pot sa cred!Nu vreau sa cred!

 

Sa ai grija de noi PRIETENE cat te vom avea avea noi in amintirea si sufletele noastre.

Cred si sper ca acum zambesti, asa cum ai facut intotdeauna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din nefericire aproape toti soferii ne-am lovit de problema aparitiei animalelor pe sosea.Un amic de-al meu a intrat cu o dacie frontal intr-o vaca,aceasta i-a strapuns ochiul stang si i-a rupt jumatate din mandibula.A ramas fara ochi si cu fata reconstruita,dar totusi se considera norocos.Pacat ca pe motocicleta asemenea ciocniri sunt fatale.Rip si condoleante familiei indoliate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In memoria ta Ovidiu... Anul trecut am fost mai aprope de zei dar ne-am intors pe pamant. Acum esti nou alaturi de ei. Ce mult am vrea sa te intorci din nou la noi...

post-11-1180609219_thumb.jpg

post-11-1180609287_thumb.jpg

post-11-1180609414_thumb.jpg

post-11-1180609511_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:( :P :rose:

dumnezeu sa-l ierte!!!

sa-i fie tarana usoara!

 

ps:ca o paranteza despre ce fel de om era sa va povestesc ceva pe scurt:

vinerea trecuta eram in Iasi cu motorul,deabia venisem din italia pe el ,de o zi...o honda cbr 600f galbena.undeva in Tg. Cucului cand vii dinspre Podul de Fier in deal fac la drepta inspre centru(vream sa ajung in fundatie sa ma intalnesc si eu cu ceva motociclisti) si cad ..alunec pe vopseaua de pe zebra..aviz amatorilor la viteza super mica..ma ridic si din urma se opresc 2 baieti sa ma ajute..nimic grav o sgraietura si eu si moto..ei pleaca la insistentele mele..o imping mai in deal ca nu pornea ,ajung la semafor si ma opresc ca gafaiam tare..se opreste un alt baiat care e motociclist si imi zice daca vreau ajutor ..i-am zis ca nu mai porneste el se ofera sa ma ajute...

 

il suna pe FLEICA si ii zice ce am patit ...el radea ,spunea ca sunt mare belea,cum am reusit sa cad aici dupa ce am mers atata drum fara evenimente si ca tre sa fiu tare atent la liniile de tramvai si la vopseaua de pe zebrele din romania...in fine imi spune ca nu pot avea mari probleme la cazarura caream avut-o si sa insist ,,sa-i dau la cheie ca o sa o ia la un moment dat ...ca hondele nu au ca suzuki un fel de sensor cu bila de mercur si care intrerupe alimentarea cu benz sau curent..

a zis ca nu e nevoie sa vina...dar daca nu reusesc sa-l chem din nou ca o sa vina la fata locului...

MARE OM!cand a pornit motorul i-am multumit in gand si am vrut tare mult sa- l cunosc...baitul care il cunostea mi-a dat adresa lui ...dar nu am mai apucat pt ca am avut alte probleme familiale..

dar vreau sa il remarc prin sufletul lui si modul in care aborda orice problema...stia omul meserie!!!

sa aiba pace si sa nu il uitati niciodata !sa-l pomeniti pt ca e unul care merita asa ceva!

imi pare rau ca nu voi putea fi alaturi de el pe ultimul sau drum aici pe pamant!

sa fiti cati mai multi la mormantare sa...ca asa veti fi vazuti si protejati de nesansa vietii!!!!

:finger: :finger: :finger: :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Eu îi invit să fie raționali Âşi să nu ceară prea mult. Nu cred că putem găsi o vopsea doar pentru ei", a spus primarul Gheorghe Nichita"

 

Articolul apartine ziarului Ziua de Iasi; nu am nimic cu ziarul respectiv, dar primarul e un om de doi lei. Cum adica sa nu cerem prea mult??? E vorba de viata noastra, dupa cum s-a dovedit acum doua seri. Bine ca a putut face o instalatie nocturna pentru stadion din cauza careia stinge lumina in oras in orele de seara cele mai circulate (asta iarna intre orele 16 si 19 era stinsa lumina in majoritatea cartierelor care nu se aflau in centru, adica exact cand venea lumea de la serviciu). Bine ca doar fotbalul conteaza, mama lui de nemernic, el nu se gandeste la cate distrugeri fac suporterii lui peste cand ies de pe stadion si a pierdut echipa lor fovaorita. Bine ca motociclistii ii deranjeaza linistea si ca "cer prea mult". E ABSURD!!!

 

In alte tari civilizate se foloseste numai vopsea aderenta, ba in Franta chiar voiau sa faca asfalt verde, ca sa nu se mai vada urat soselele in munti, si aici, un primar traseist crede ca doar ce e rotund si ia suturi merita atentie.

 

HUO!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mare pacat k din cauza inconstientei unora se pierd vieti omenesti , ar trebui pedepsita drastic(cu multi ani de inchisoare) lasarea animalelor slobode dak din cauza aceasta se produce un accident , cu siguranta ar scadea numarul taranilor idioti din cauza carora are atata lume de suferit.

 

 

:P Dumnezeu Sa Te Odihneasca !!! :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

maine dim la ora 9 in fundatie cine vine cu motocicleta sa aibe tricoul cine nu are tricou rugamintea e sa aibe un tricou alb pe el

incercati sa veniti calare indiferent de vreme

post-669-1180615176_thumb.jpg

post-669-1180615238_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum un an mergeam cu masina de la Brasov la Rucar. O vaca pastea pe marginea drumului, pe partea carosabila, cu capul peste parapetul de protectie de pe marginea drumului. Prin urmare nu m-a vazut venind. Cand am ajuns la vreo 10 metri de vaca, a ridicat capul, m-a vazut, s-a speriat si a sarit ca o caprioara peste parapetul de protectie. E o imagine foarte ciudata sa vezi o vaca de 300-400 de kilograme cum sare peste un parapet de protectie de 80 de centimetri inaltime. M-am speriat super tare, am ocolit pe contrasens. Daca venea alt vehicul din sens invers o comiteam.

 

Vacile sunt extrem de periculoase. Pot face gesturi imprevizibile. Nu ar trebui lasate sa pasca/deplaseze libere pe drumurile publice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca e cazul sa punem de-o scrisoare deschisa si de-o initiativa cetateneasca de apel la respectarea legii,. in scurt timp in romania va intra in vigoare si normativa europeana care pernite cetateanului sa propuna legi si sa propune amendarea unor legi existente.

 

impreuna, strangand semnaturi din toata tara pe proiectul nostru, putem forta legal respectarea legii. suna stupid ..am ajuns sa ne batem legal ca legea sa fie respectata...dar uite ca un motorist cu asa experienta ca fleica pleaca maine in groapa, pe taran il doare-n trisca, politia se coteste pentru ca se teme sa aplice legea, iar un primar (cuvant urat) ca nichita spune obtuzitati din cele mai infricosatoare ca cea cu "nu exista vopsea de care cereti voi". puii mei, in germania se toarna altfel de asfalt in marcaje ca sa si auzi ca treci de pe o banda pe alta in caz ca adormi la volan; la noi vine fotbaliatorul nichita si toarna tampenii..

 

am plans mult pentru ovidiu si lacrimi o sa mai curga. dar cred ca e momentul sa facem ceva. daca ne unim, motoristi ai tarii, putem scoate taranul de pe drum, cu tot cu vite si carute si glodul pe care era sa-mi frang gatul...

 

Ovidiule, inca o data... Pace peste mormantul si sufletul tau!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ovidiu de ce ne-ai parasit asa fulgerator......

Cu cine mai stau eu noaptea tarziu la service????

De la cine mai invat eu mecanica?????????

Cine imi mai da motorul sa ma plimb???????

Cine te-a pus sa te duci pe acolo????????

Plang intruna si nu pot sa cred.........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Luptam pentru visul si aspiratiile noastre, ne construim planuri si invatam rodul sacrificiului, obtinem si gustam aroma gloriei….si a avutiei. Ne oferim placeri si satisfactii….oferim bucurii si sentimente… Traim…. Si dintr-o data stOp….s-a rupt tot, s-au inchis usile si toate mor odata cu cel care le purta pentru Viitorul luI…Dintr-o data se lasa Intuneric….si Undeva in aer ….inca se simt vibratiile din sangele lui ….undeva in orbite se observ Umbre…uNde...si miscari Dese, sE aud inca rEspiratii adanci dE paSiune aprinsTa si domInanta……(?????????????) !!!! Ce sa intelegem noi…cei....ramasi?....Ca ceea ce ne da impuls sa traim ne omoara?...

Razvanel si Tia

post-19350-1180626594_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

l-am cunoscut pe vremea cand faceam facultatea in iasi, acum sunt in galati...in fundatie mereu dadea sfaturi mecanice si zambea.

intai Adi -R I P prietene- acum Ovidiu.... :P

e prea mare pretul pe care il platesc unii din noi pentru libertatea de a merge pe 2 roti in tara asta....

Nu am cuvinte... condoleante familiei si celor apropiati :(

Pacea cu voi fratilor !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu merita asa ceva....stau si ma gandesc cat de rea e uneori viata cu noi....intr-o secunda nu mai esti...Condoleante familiei si nu te vom uita niciodata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...