kalator Postat Decembrie 29, 2016 Share Postat Decembrie 29, 2016 (editat) ce husa moto folositi pentru transalp-ul vostru si imi recomandati si mie ? eventual si o masura si parca asi lasa si topcase-ul pe moto Eu folosesc o husa cumparata din Lidl, marca Crivit. Acopera in intregime cu tot cu top case. Editat Decembrie 29, 2016 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Decembrie 31, 2016 Share Postat Decembrie 31, 2016 Eu am Oxford, marimea XL, ca sa acopere cu tot cu topcase, dar e un pic larga. Ii fac o codita in spate cu o prinzatoare de par confiscata de la doamna.... Avantajul este ca pot acoperi mobra si cu gentile laterale pe ea. Am mai avut ceva husa un pic mai ieftina, scria pe ea MotoMike.eu, albastru si cu argintiu, am vazut si fara scris pe ele... la mine a tinut cam 3 luni pana a inceput sa se rupa de la soare. Oxford cam tine 1,5 - 2 ani daca mai bate soarele. Daca sta la umbra cred ca tine mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 31, 2016 Share Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Aia de la motomike (daca e aia la care ma gandesc) e de interior. Oxfordul e ok, dar incepe sa cedeze (cred ca e tratata ceva) si la ploaie incepi sa gasesti mobra uda. Spalata la masina -> adios, mai tine doar la praf. Am avut un held misto de tot pe la un zx9r, rezista si la spalat, cusaturile dublate marfa, puneam direct peste toba calda si nu avea nimic, dar costa ceva (eu am avut noroc cu cel de la care am luat mobra, ca am luat-o la pret redus). Editat Decembrie 31, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin ursa Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) salut,ma poate ajuta cineva cu un manual pentru un TA xl 650. ursaflorin@yahoo.ro multumesc anticipat Editat Ianuarie 3, 2017 de florin ursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebelinho Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Oameni buni... va rog sa imi dati si mie un sfat: Ce gume sa iau? Am gasit Mitas E07 la 415 lei perechea? Sunt bune de ceva? Pana acum nu am avut Mitas decat pe stivuitor ) si s-au uzat repede. Merg mult incarcat, si cu pasagera, si ies ocazional de pe asfalt, fara noroaie ce-i drept, dar forestierele imi plac. Deci ceva ieftin bun si mult? Voi ce folositi? Salut, eu am Michelin Anakee 2 si pe asfalt sunt foarte multumit de ele. Mers cu pasager 90% asfalt si 10% macadam zici ca e "cuita" de pamant. Cand am dat de noroi/frunze aluneca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Florin Ursa: gasesti aici multe manuale, fa-ti cont pe site și downloadeza http://transalp.ro/download/category/2-manuale.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Multumesc tuturor de raspunsuri si La Multi Ani!!! Dupa ce am citit cam tot ce era pe primele 3-4 pagini de google, evident despre cateva modele, am cumparat Mitas E07. Par sa fie foarte bine vazute, mai ales dupa 2013-2014, si oameni cu mobre mari, gen BMW 1200 GS si KTM 990 zic ca spatele tine vreo 18 000 - 19 000 km, si fata ar mai avea o idee pana la uzura maxima. Pana la urma, o sa incerc si o sa vad. Daca nu o sa imi placa, probabil va urma K60 scout. Dar sper sa ma tina vreo 2 sezoane gumele astea. Oricum, ca pret mi se pare imbatabil. Am luat perechea cu 415 lei. Fata de alte gume asta mi-a lasat loc in buget sa imi iau si camere ranforsate. Pana la urma, in cel mai rau caz, voi reveni la Metzeler Tourance. Chiar daca atunci cand ies de pe asfalt nu prea fac mare branza cu ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Si ne spui si noua de unde le-ai luat la pretul asta? Si daca nu cumva pretul se explica printr-un dot vechi al gumelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 Le-am luat de la https://anvelopemoto.eu/set-mitas-e-07-ro/ Mai mult de 12 luni nu cred sa aiba. O sa verific si DOT-ul.. pana acum nu am apucat. trebuie sa ma uit cum "decodez" ce scrie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 23,04 lei triple black free day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 23,04 lei triple black free day eu zic sa te grabesti si sa dai drumu la comanda. ai sa cumperi doar ecotaxa iar anvelopele raman la ei. alege anvelope fata-spater si dupa mai uita-te la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Ianuarie 8, 2017 Share Postat Ianuarie 8, 2017 cred ca au uitat sa puna un zero la coada, si eu mi-am luat spatele la 230 de lei acum o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 (editat) Am verificat si DOT-urile. Sunt dupa cum urmeaza: 130/80 - 17 DOT 3716 - deci septembrie 12-18 2016 90/90 - 21 DOT 4016 - deci octombrie 3-9 2016 Oricum erau -15 grade cand m-am intalnit cu curierul. Si cat am putut le-am apasat cu mana, cu unghia... si nu erau beton. Mai departe o sa vad dupa ce le montez si apoi sa vina vremea buna... Fata de pretul de pe site-ul Mitas Ro, si fata de Chemtraders sunt mai ieftine. De altfel, cam fata de orice site mi s-a parut cel mai bun pret. Plus ca am mai luat de la ei 2 Metzeler Tourance acum cativa ani si totul a decurs bine si repede. Pentru carcotasi va anunt ca nu am nici o legatura cu ei. Pentru mine e a 2-a oara cand cumpar de acolo si atat. Editat Ianuarie 9, 2017 de phreak_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 23,04 lei triple black free day baga dimensiunile si vezi apoi pretul ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) Le-am luat de la https://anvelopemoto.eu/set-mitas-e-07-ro/ Mai mult de 12 luni nu cred sa aiba. O sa verific si DOT-ul.. pana acum nu am apucat. trebuie sa ma uit cum "decodez" ce scrie acolo. Mersi de info am comandat si eu. Michelin Sirac . Sper sa nu ma sune magazionerul sa-mi spuna ca nu mai au . Cu reducerile le exagereaza. Fata de ce am gasit pe net, aceiasi oferta difera cu maxim 80-100 lei. Am gasit si mai ieftina oferta cu 15 lei. Editat Ianuarie 13, 2017 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Cu placere. Stim deja ca e la moda sa faci reduceri dupa ce majorezi preturile. Sau doar sa scrii ca e pretul redus. Dar ideea e ca au preturi bune si fac treaba, se misca repede. Doamna care m-a sunat, la 2 ore dupa ce am pus comanda, mi-a explicat ca una dintre camerele pe care le-am comandat e dimensiune mai mica, si mi-a recomandat sa o schimb cu alta. Ce-i drept, la Heidenau pe site sunt mai ieftine decat la anvelopemoto.eu. In schimb la Mitas, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 15, 2017 Share Postat Ianuarie 15, 2017 (editat) sal cumpar protectie de plastic pentru frana fata la un transalp 600 cu 1 sg disc. prea multa mazga se pune pe etrier si se blocheaza pistonasele si sa zgarie, degeaba sunt de inox..nu face diferenta. Editat Ianuarie 15, 2017 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Ianuarie 15, 2017 Share Postat Ianuarie 15, 2017 La transalp inca nu am vazut protectie disc etrier. Doar la dominator si africana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 mama...si eu ce fac.. nu se potriveste? sau daca maresc o gaura nu merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 Cred ca te panichezi aiurea cu chestia asta. Ca dovada ca in ziua de azi nu se mai pun astfel de protectii la aproape nici o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 da faza e ca am pus pistonase de inox sa nu mai am probleme si tot se blocheaza fata din cauza oxidului si a mizeriei. chestia e ca de la multa sare se face treaba asta. aluminiul de la etrier nu mai are nici o protectie, e mancata toata si oxideaza usor suprafata. asta e problema... da oricum am sa shcimb fata cu o alta suspensie cu alt etrier, poate ala o sa fie ok.. oi vedea saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 Ca tot veni vorba.....inca nu m-am dumirit nici acum. La TA-urile cu un singur disc pe fata e normal sa tina frana mai putin decat la cele cu 2 discuri, sa nu poti bloca roata fata chiar daca tragi de maneta cu toata forta? Ca eu m-am invatat asa cu ea, am mers ani intregi batraneste, si cand m-am urcat pe una cu 2 discuri am avut o revelatie despre cum trebuie sa fie o frana. Cu ce as putea sa incep? Schimbat placute ca poate sunt prea tari? Sau direct cu kit reparatie pompa frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 momentan am 2 discuri si pompa originala si merg cu ea. si da are frana buna rau, cu cauciucuri aderenta face diferenta! voi pune o suspensie cu un sg disc - etrier si disc original transalp cu placute GG (HH contin cupru si fuck discurile repde, da-s bune rau la franare, si urla ca dracu..) voi avea o pompa de la un vtr 1000 (asa a venit, plm) . am avut un transalp cu pompa de la Kawasaki zzr. am sa pun aici diferenta. o pompa cu diametru mai mic ar merge ca va face o presiune mai mare in instalatie + furtune de otel sa nu se deflecte de la presiune( furtul nu ridica eficienta asa mult...) ce-a mai efifienta solutie este un disc mai mare. da poti cauta o pompa diferita de la o vitezana. kitul de reparatie n-ar trebui sa rezolve ceva, atat timp cat nu curge lichidul nu are de ce sa scada presiunea din instalatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 da faza e ca am pus pistonase de inox sa nu mai am probleme si tot se blocheaza fata din cauza oxidului si a mizeriei. chestia e ca de la multa sare se face treaba asta. aluminiul de la etrier nu mai are nici o protectie, e mancata toata si oxideaza usor suprafata. asta e problema... da oricum am sa shcimb fata cu o alta suspensie cu alt etrier, poate ala o sa fie ok.. oi vedea saptamana viitoare. Blocarea pistonaselor nu se face in principal din cauza depunerii de jeg pe ele, ci datorita oxidului ce se formeaza sub garnituri. Rezulta ca pistonasul este "strans" mult mai tare si nu mai revine dupa eliberarea manetei de frana. Scoate garniturile de la etrier cu grija sa nu le distrugi apoi curata foarte bine canalele unde se aseaza acestea. Speli bine cu apa, sufli cu aer comprimat, apoi ungi garniturile curate cu lichid de frana si le montezi la loc. Asta ar trebui sa iti rezolve problema blocajului. kitul de reparatie n-ar trebui sa rezolve ceva, atat timp cat nu curge lichidul nu are de ce sa scada presiunea din instalatie Daca pistonasul din pompa nu mai e bun, lichidul de frana refuleaza inapoi in recipient, deci presiunea in etrier scade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 am rezolvat in weekend. le-am curatat bine, merge bine.da mai incolo o sa se faca la loc.... da asa-i, la garnituri acolo apare, corect! crec ca doar din cauza primei garnituri - are care are arcul pe ea, ca pistonul in sine nu are frecari cu altceva, e centrat de gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate