varg-voshod Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Verifica sa nu aibe ceva multimetrul tau si sa indice gresit, am mai vazut asa ceva. Masoara si cu un alt voltmetru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebelinho Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Salut, oare de potrivește un cauciuc pe spate de 130/80/17? Sau atinge furca? Am găsit un anakee 2 f bun și mi-ar părea rău să îl scap » Post actualizat in 07 Jun 2017 10:54 140/80/17 sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Se potriveste, tocmai mi.am pus. Ia.l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Vand cric central original, cu manerul de ridicare cu tot. 280 de lei. Daca vrea cineva, pot sa-i mai fac niste poze. Deocamdata doar o poza am gasit in care sa se vada. IMG_20170423_084050_533.jpg arc-cric-central---honda-oem---arc-mare-50522-ms6-620-2624-1.jpg A fost sudat vrodata? Mai are cineva o alta oferta de cric central de exemplu de la Heavy Duties? Cricul meu central a inceput sa se rupa din nou, langa sudura, si il donez cuiva pasionat de sudura daca fac rost de unul bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 A fost sudat vrodata? Mai are cineva o alta oferta de cric central de exemplu de la Heavy Duties? Cricul meu central a inceput sa se rupa din nou, langa sudura, si il donez cuiva pasionat de sudura daca fac rost de unul bun. vorbeste cu RomiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 (editat) Voi monta o furca de pd06 din 89 in stare impecabila pe transalpul meu din 96 doar ca nu se potriveste etrierul, are cineva eteier cu distanta de 10cm intre gauri? Si sa imi confirme cineva cu transalp de 87-91 daca discul oem are tot 277mm in diametru va rog. » Post actualizat in 09 Jun 2017 05:48Am atasat o poza sa fie mai usor de identificat. » Post actualizat in 09 Jun 2017 05:48... Editat Iunie 8, 2017 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Are cineva nevoie de un filtru de aer KN pentru TA 700 ? L-am primit din greseala si sta degeaba. Pret 40 euro. 0751860760 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Stie cineva unde gasesc in Bucuresti arc subtire pentru cricul central? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 (editat) Salutare, gasesc cumva prin debaraua voastra oglinda din partea stanga ? sau aveti idee daca se poate inlocui oglinda ? am incercat sa vad cum ma descurc in offroad dar nu m-a ajutat lungimea picioarelor si am facut buff Editat Iunie 16, 2017 de nano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 (editat) Salutare, gasesc cumva prin debaraua voastra oglinda din partea stanga ? sau aveti idee daca se poate inlocui oglinda ? am incercat sa vad cum ma descurc in offroad dar nu m-a ajutat lungimea picioarelor si am facut buff La Transalp oglinzile sunt interschimbabile stânga-dreapta. Oglindă aftermarket găsești aici : https://www.motomike.eu/autonet/ro/category/10200000000/vehicle/honda-xl-600:17829/article/86411/ Orice magazin de piese moto cam are contract cu motomike și ți-o va aduce la prețul de pe site. P.S. Este posibil să schimbi doar oglinda, cumperi o sticlă de oglindă auto, adică bombată și antiorbire și cauți un geamgiu care să o taie rotund. Problema va fi să scoți oglinda spartă din suportul de plastic, riști să-l strici. Eu zic că nu merită efortul! Editat Iunie 16, 2017 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 La Transalp oglinzile sunt interschimbabile stânga-dreapta. Oglindă aftermarket găsești aici : https://www.motomike.eu/autonet/ro/category/10200000000/vehicle/honda-xl-600:17829/article/86411/ Orice magazin de piese moto cam are contract cu motomike și ți-o va aduce la prețul de pe site. P.S. Este posibil să schimbi doar oglinda, cumperi o sticlă de oglindă auto, adică bombată și antiorbire și cauți un geamgiu care să o taie rotund. Problema va fi să scoți oglinda spartă din suportul de plastic, riști să-l strici. Eu zic că nu merită efortul! Merci dar la mine bratul oglinzii difera putin si ma gandeam la una sh ca sa semene cu cealalta. Totusi daca nu gasesc sunt dispus sa cumpar un set nou ca cele din link-ul pus de tine numai ca nu stiu daca o sa fie in acelasi loc oglinda tinand cont de forma bratului. A mea arata ca cea din poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Oglinda ta cred ca e asta: https://www.motomike.eu/autonet/ro/search/713.01.48/in/all/article/579338 - tot asa de la motomike cum a zis prietenul Vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Oglinda ta cred ca e asta: https://www.motomike.eu/autonet/ro/search/713.01.48/in/all/article/579338 - tot asa de la motomike cum a zis prietenul Vandrash Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Stie cineva unde gasesc in Bucuresti arc subtire pentru cricul central? Arc subtire? Eu stiam ca e un singur arc, se potriveste de la portbagajul de dacie 1300. La magazine de piese de dacie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Voi cauta de portbagaj de Dacia, ca idee cele doua arcuri stau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Eu nu am 2 arcuri, am unul singur de dacie, de cand am luat utilajul. E exact duritatea potrivita. Si nici nu imi dadeam seama de asta daca nu ma facea atent fostul proprietar ca "Transalpul asta are si piese de Dacie in el!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Probabil producatorii de mobre aleg metoda cu 2 arcuri pt a fi mai usor de montat/demontat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 La o mobra am montat un singur arc la cric si pe denivelari zdranganea. Metoda cu 2arcuri e gandita pentru a evita asemenea neplaceri, plus nici forta de activare a cricului sa nu fie exagerata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Probabil producatorii de mobre aleg metoda cu 2 arcuri pt a fi mai usor de montat/demontat. Clarific: "metoda cu 2 arcuri mai slabe in loc de un singur arc tare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Gata, am și eu cric central, încă o dată mulțumim nenea Korben! A rămas cu un singur arc, cel gros, cu două riscam să rupem urechea pe care e fixat arcul de la pedala de frână, alt suport nu există, stă foarte bine cu unul singur, în fine, se pare că sunt și aici diferențe între PD 06 și PD 10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dole Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Oare mai are cineva ce face cu asta? Sau il arunc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Arunca-l la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 (editat) Arc subtire? Eu stiam ca e un singur arc, se potriveste de la portbagajul de dacie 1300. La magazine de piese de dacie. Salutare, Am si eu aceiasi problema cu arcurile (cric pt. TA650), am unul gros si unul subtire dar sunt prea lungi. Oare merge si aici de la Dacie? mersi. Editat Iunie 19, 2017 de dorinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrut merlusca Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salutare, gasesc cumva prin debaraua voastra oglinda din partea stanga ? sau aveti idee daca se poate inlocui oglinda ? am incercat sa vad cum ma descurc in offroad dar nu m-a ajutat lungimea picioarelor si am facut buff Aceeasi problema am rezolvat-o cu o oglinda de la Logan MCV(15 lei parca). Mers la geamgerie (eu in Dr taberei la piata) si omul nici macar nu a vrut sa imi ia ceva ptr atata:))). rezolvat in aproape instantaneu. Lipit oglinda cu adeziv gel. De 3 luni incoace nu prezinta nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Aceeasi problema am rezolvat-o cu o oglinda de la Logan MCV(15 lei parca). Mers la geamgerie (eu in Dr taberei la piata) si omul nici macar nu a vrut sa imi ia ceva ptr atata:))). rezolvat in aproape instantaneu. Lipit oglinda cu adeziv gel. De 3 luni incoace nu prezinta nici o problema mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate