ThunderByte Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) salutare , salutare dragi simsonisti , acum 3 ani m-am procopsit cu un simson de prin 58-59, de la un prieten . de 2 ani l-am dasfacut sa mai nichelez. si sa mai vopsesc cate ceva . evident am descoperit piese defecte . deci rugamintea este cum sa fac rost de doua amortizoare fata care le-am pierdut tot plimband piesele dintr-un atelie in altul. multumesc Incearca la Basty, ultima oara stiu ca el avea una, iti trimit PM cu nr lui de tel ca vad ca ARDEEEE Editat Septembrie 11, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Imi place de voi ca aveti rabdare Eu nu mai am In consecinta... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1959-57723.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Imi place de voi ca aveti rabdare Eu nu mai am In consecinta... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1959-57723.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Salutari.Mai sunt posesori de Simson SR2E.Intreb doar din curiozitate.Foarte putin aud cate ceva de unu Numai bine si asfalt uscat(fara gropi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Releu de incarcare la Awo este pe dinam si nu pe cadru.Slabe sanse sa gasesti un releu cu dinam original.Cutia ta de viteze pare de Sport ptr ca nu se vede din poze sa ai opritor la pedala pe cadru.Daca nu se ridica mai sus si nu se poate repozitiona din nuturile pedalei atunci trebuie repoztionat axul pe pinionul de atac.Operatia asta poti sa o faci doar luand cutia jos.Daca e din arc ,asta se poate arma din "bucsa"de pe ax rotind spre stanga. dinam am sigur ... releul nu mai stiu daca l-am dat cand am vandut simsonul ... ma voi uita si voi spune dc il mai am sau nu .. oricum .. dc le am le fac donatie .. primitorul doar sa plateasca taxele de ramburs .. atat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 (editat) dinam am sigur ... releul nu mai stiu daca l-am dat cand am vandut simsonul ... ma voi uita si voi spune dc il mai am sau nu .. oricum .. dc le am le fac donatie .. primitorul doar sa plateasca taxele de ramburs .. atat .. am si eu un releu dar nuj daca e original si mai ales daca e bun ... am sa bag si poze cu el ... --- Mesaj completat în 15 Sep 2007 16:12 -------------uite poze nu-s chiar impecabile dar ar trbui sa iti poti face o vaga idee daca e original sau nu ... Editat Septembrie 15, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 am j eu unul nush de care este dar o sa punn poza ... ca mie nu mai imi foloseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Septembrie 16, 2007 Autor Share Postat Septembrie 16, 2007 ma fratzilor am nevoie de un magnetou de simson .... help pls!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 aseara cotrobaind printr-e piese , am gasit un magnetoo, asemanator cu cel de simson, numai ca nu avea urechi d prindere!!! si dupaceea mi-am adus aminte k acum vre-o 3 ani am adaptat pe un simson acea aprindere.....tot ce a trebuit sa modific a fost capacu(trebuia scos mai inafara!!!magnetoo-ul daca bine imi aduc aminte l-am luat de e un motor auxiliar de buldozer, ...era un motor in 4t, care functiona pe post de demaror motorului de buldozer, avea 400 cmc, si era rusesc!!! ce m-a mirat e ca merge la fix pe motoru de simson, ma refer la acea "Furca" care angreneaza aprindere!!! asa ca maine dca pot o sa pun poze cu respectiva aprindere, + clemele de adaptare, si daca sunt curiosi o si vand!!!e gata reglata, numai sus trebuie pusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Magnetou sau dinam de Mz rebobinat pe 12V ??? la treaba asta m-am gandit si eu dar nu prea are putere sa tine cateva becuri, dapoi sa tina si scanteia ... nu, a ramas pe 6 v original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAZVANAKE Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 sal sal. nu prea am mai intrat pe net de ceva timp. mi-am terminat simsonelul. mai mi-am luat un ij 56, acum tre sa ma apuc si de asta.am intrat sa mai bag cateva poze cu el si sa vad ce mai e pe aici. zicea cineva ceva de niste acte? daca da sa dea un add pe mess. id.ul meu e tot razvanake si vb acolo. pozele sunt oarecum in ordinea in care sunt facute. tre sa mai fac cateva ce-i drept sa se vada mai ok motorul terminat. oricum ...nu prea am acte la el. (l-am luat de la un tip de la tara care il avea abandonat prin gradina de... muuuuulti ani, care il avea de la o baba ) motorul fiind al mosului care e mort . ideea e ca nu are acte. pot sa ii fac ? sau il tin de frumusete? --- Mesaj completat în 17 Sep 2007 12:43 ------------- mai erau astea. cam atat pt acum. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Septembrie 18, 2007 Autor Share Postat Septembrie 18, 2007 (editat) am o intrebare .... se mai fabrica ceva simson ? ca vb. azii cu un nene si cica sar mai face ceva simsonuri scutere si cica este un chopper custom simson .... voi ce stitzi ? Editat Septembrie 18, 2007 de satana pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 am o intrebare .... se mai fabrica ceva simson ? ca vb. azii cu un nene si cica sar mai face ceva simsonuri scutere si cica este un chopper custom simson .... voi ce stitzi ? se mai fabrica o ... era sa iti zic eu ce ... ce fel de simsonar esti, mai ales ca ai si net, cauta si tu sa vezi ca fabrica s-a inchis din 2002, intradevar s-au produs scutere pana atunci, dar motoare nu prea, din cate stiu eu ... sa ii mai explice si altcineva ca eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Cica so-r fabricat si ceva racere...nush mi se pare aiurea.Simsonul e simson si banuiesc ca stie toata lumea ce este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAZVANAKE Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 mda nici n-am baut 11 beri da pm ... s-a facut un simsonel de viteza ami recent am si poze cu el... da e nereusit simsonul. e clar awo sau sport si ATAT restul PM ... aberatii. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADYSUN Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 SALUT, EU SUNT NOU PE AICI PRINTRE VOI SI VREAU SA IMI IAU UN SIMSON 425. MA POATE AJUTA CINEVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpi Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 SALUT, EU SUNT NOU PE AICI PRINTRE VOI SI VREAU SA IMI IAU UN SIMSON 425. MA POATE AJUTA CINEVA? lasa si tu un id de mess, sau ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADYSUN Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 ID MESS ADRIAN_HORSIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 ID MESS ADRIAN_HORSIA As putea sa jur ca esti brailean de-al meu ... am un prieten care are aceeasi adresa de mess ca username-ul tau ... --- Mesaj completat în 20 Sep 2007 07:49 ------------- ID MESS ADRIAN_HORSIA As putea sa jur ca esti brailean de-al meu ... am un prieten care are aceeasi adresa de mess ca username-ul tau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADYSUN Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 As putea sa jur ca esti brailean de-al meu ... am un prieten care are aceeasi adresa de mess ca username-ul tau ... <small>--- Mesaj completat în 20 Sep 2007 07:49 -------------</small><br/> As putea sa jur ca esti brailean de-al meu ... am un prieten care are aceeasi adresa de mess ca username-ul tau ... NU FRATE NU SUNT BRAILEAN, SUNT SIBIAN ESTE DOAR O COINCIDENTA DE USERNAME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Am eu in simson pentru tine Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 no ma .... o murit simsonari ? gata ? hai mai saritzi cu ceva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 no ma .... o murit simsonari ? gata ? hai mai saritzi cu ceva poze ... Aceeasi intrebare mio puneam si eu.Cred k mai is cu simsone o gramada...imposibil sa nu fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 (editat) nu o sa prea mai intre batranii simsonari pe aici, din pacate motivele, arhicunoscute... /index.php?...70531&st=80 aici e si povestea vestilor cu aceeasi sigla si ceva simsonari de care nu stiti, si mai e un topic mai vechi(dati search), dar nu o sa ii mai vedem prea curand pe aici... PS: nu mai chatuiti si voi atat, fiti ontopic si, daca e nevoie de piese postati-le la cerseli, donari si altele...pastrati topicul curat, pt ca e pacat de el... Pace Editat Septembrie 26, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 (editat) nu o sa prea mai intre batranii simsonari pe aici, din pacate motivele, arhicunoscute... /index.php?...70531&st=80 aici e si povestea vestilor cu aceeasi sigla si ceva simsonari de care nu stiti, si mai e un topic mai vechi(dati search), dar nu o sa ii mai vedem prea curand pe aici... PS: nu mai chatuiti si voi atat, fiti ontopic si, daca e nevoie de piese postati-le la cerseli, donari si altele...pastrati topicul curat, pt ca e pacat de el... Pace Ce fain.Am intalnit la Burn Out Day Timisoara un tip cu o astfel de vesta mi se pare ca apare in una din poze.Iam pus cateva intrebari referitoare la clubul lor.Am fost cu zambetul pana la urechi.Si eu si tata avem niste haine de piele respectiv vesta si geaca cu simson si mis sooper mandru cand o port. Chiar as vrea sa rog si eu sa se pastreze topicu asta pt simsonisti frumos si cu cat mai multe simsone. Va multumesc.Ride safe si asfalt uscat Editat Septembrie 26, 2007 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate