4bike Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Cred ca-ti lipseste bobina de inalta tensiune daca nu tii neaparat sa fie totul original pune separat o bobin de inductie de masina si esti gata, mai ieftin si mai fiabil Salutari Eu cred ca le are pe amandoua,una ptr.lumini si alta ptr.scanteie si probabil e defecta.Asta il sfatuiesc si eu sa puna o bobina exterioara dar cred ca va avea nevoie si de baterie.Daca nu gasesti platina care sa se potriveasca,se poate schimba pastila de pe ea chiar si cu una de Dacie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Eu cred ca le are pe amandoua,una ptr.lumini si alta ptr.scanteie si probabil e defecta.Asta il sfatuiesc si eu sa puna o bobina exterioara dar cred ca va avea nevoie si de baterie.Daca nu gasesti platina care sa se potriveasca,se poate schimba pastila de pe ea chiar si cu una de Dacie. Cu bateria te complici incarcare etc. Iei curent de la lumini ( o bobina de joasa tensiune face oricine) si duci la platina ai avantajul magnetoului cu schanteie mare la turatie mare. Cu bine! --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 15:09 ------------- Simsonul meu fiind aproape complet, mai sunt unele maruntisuri de care am nevoie. In primul rand caut un ghidon original (ideal cu tot cu comenzi), neindoit si in stare acceptabila. Vor mai fi, insa amu nu imi amintesc. Spre mijlocul lunii iulie vor fi de vanzare piesele de ciopareala de pe troaca mea. Pun poze, ca eventualii interesati sa se poata abona. P.S. De preferat as vinde tot pachetul "tunning" intr-o bucata. --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 15:11 ------------- Simsonul meu fiind aproape complet, mai sunt unele maruntisuri de care am nevoie. In primul rand caut un ghidon original (ideal cu tot cu comenzi), neindoit si in stare acceptabila. Vor mai fi, insa amu nu imi amintesc. Spre mijlocul lunii iulie vor fi de vanzare piesele de ciopareala de pe troaca mea. Pun poze, ca eventualii interesati sa se poata abona. P.S. De preferat as vinde tot pachetul "tunning" intr-o bucata. Am incercat sa pun ceva poze dar nu cred ca am reusit --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 15:16 ------------- Simsonul meu fiind aproape complet, mai sunt unele maruntisuri de care am nevoie. In primul rand caut un ghidon original (ideal cu tot cu comenzi), neindoit si in stare acceptabila. Vor mai fi, insa amu nu imi amintesc. Spre mijlocul lunii iulie vor fi de vanzare piesele de ciopareala de pe troaca mea. Pun poze, ca eventualii interesati sa se poata abona. P.S. De preferat as vinde tot pachetul "tunning" intr-o bucata. Am incercat sa pun ceva poze dar nu cred ca am reusit mai vreau una Cam greu este munca de 3 saptamani ultimul ap de sudura pentru comparatie am pus langa un piston de Simson ( nou) mai trebe o bucata tabla de ailuminiu dar face 540000lei deci nu-i graba. Cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corsarul Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 gata am luat dela bobina de lumini si am pus peo bobina de inductie si da scanteie dar dar cam slaba scanteia sa fie dela bobina de inductie o sa pun una de dacie ca am vreo 3 a si bobinele alea care genereaza curent merg rebobinate nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 Pune bobina de 6v. De Trabant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 gata am luat dela bobina de lumini si am pus peo bobina de inductie si da scanteie dar dar cam slaba scanteia sa fie dela bobina de inductie o sa pun una de dacie ca am vreo 3 a si bobinele alea care genereaza curent merg rebobinate nu ? Poti lega si doua bobine in serie daca ai, curata bine platina. felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corsarul Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 de care bobine sa leg 2 an serie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 de care bobine sa leg 2 an serie ? Doua din magnetou cred ca ai magnetii slabiti si curentul este slaCu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) Releu de incarcare functional (sau nu) si cablu de kilometraj are cineva? Si un corp de carburator... Editat Februarie 4, 2008 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Releu de incarcare functional (sau nu) si cablu de kilometraj are cineva? Si un corp de carburator... caut pe acasa ( erau vreo 3 , unul merge sigur ) , ti le dau cadou , vezi ca cruce merge de la ax ( volan ) de golf ( daca -mi aduc bine aminte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 caut pe acasa ( erau vreo 3 , unul merge sigur ) , ti le dau cadou , vezi ca cruce merge de la ax ( volan ) de golf ( daca -mi aduc bine aminte ) Ti-as fi tare recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Se cauta in continuare cablu de kilometraj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Se cauta in continuare cablu de kilometraj... E simplu, vii la Barlad daca vrei sa-ti rezolvi orice lipsa la Simson.Iti voi arata cum imi fac ambielajele(nu e meritul meu,rulment na 4906 am gasit acum 5-6 ani in Simson)Iti voi demonstra cum se face un ralanti la un sport cu carburatorul de Simson.De asemenea,iti voi arata atasul Stoye care te asteapta,Mikulaish,chiar daca trebuie sa muncesti un an la el.Un Simson fara atas e ca o femeie fara un picior.Nu ma intereseaza vrajeala sau mistourile.Eu am vorbit serios.Piesele de Simson nu se trimit prin posta ci se inmaneaza personal.Cu respect,Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 he he am eu cablu....... fa rost de 2 semnalizari dinalea capete de ghidon si iti dau cablu stock si mai dau eu o bere numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 Atas Stoye am, multumesc. La Barlad nu vin si semnalizari pt ghidon nu am. In schimb is pretentios rau si vreau un cablu de kilometraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 (editat) Din capitolul d'ale Simsonului: ...dupa operatia pe cord... Editat Octombrie 20, 2013 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 (editat) imi pare cunoscut scula asta esti din cluj? Editat Octombrie 20, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 21, 2013 Autor Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Scula e exact de unde presupui ca e. Doar ca acum e a mea. ...alte gunoaie de prin blocul motor... Pistonu' e vechi, da nou... are canalele pt segmenti rectificate si segmenti noi facuti la latimea noua. Raclorul are profil L. Tacheti cu talpa rectificata in plan... Cilindru paraleloperpendicularo planar... Filtru pt uleiul de masline... Sigurante de bolt care nu se rup in exploatare... Va urma... Editat Octombrie 21, 2013 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Scula e exact de unde presupui ca e. Doar ca acum e a mea. ...alte gunoaie de prin blocul motor... Pistonu' e vechi, da nou... are canalele pt segmenti rectificate si segmenti noi facuti la latimea noua. Raclorul are profil L. Tacheti cu talpa rectificata in plan... Cilindru paraleloperpendicularo planar... Filtru pt uleiul de masline... Sigurante de bolt care nu se rup in exploatare... Va urma... Salut, dupa ce termini motorasul tau, ma ajuti sa-l fac si eu pe al meu? Te rog pun la bataie si bere ca totul sa mearga ca uns Se poate? Editat Octombrie 22, 2013 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 22, 2013 Autor Share Postat Decembrie 22, 2013 Alte chestii de prin bucatarie... Prinderea inferioara a motorului: Pregatiri pt scoaterea scaunelor de supapa vechi: Sectiunea unui scaun scos: Supape si scaune noi de calitate contemporana: Scaunele noi la loc: Sculele pt ghid si scaun la odihna: Prima proba cu supapele: Produs crezut a fi finit: Totul fu roz, doar ca masuratorile facute zise ca asa nu incap lucrurile acolo, deci a mai trebuit frezat la toate unghiurile (30 45 70) ca sa incapa totul in motor. Nu e o treaba usoara la scaunele de supapa tratate termic. La evacuare trebuia coborat cam 1mm scaunul. Rezultatul: Si arcurile aferente: Aici mai vin schimbate saibele de sub arcuri cu unele care vor tine arcurile un pic mai comprimate. Tije impingatoare prelungite 1mm pt a avea un unghi mai adecvat la culbutori: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Ce va invidiez pe astia care aveti timp si rabdare sa lucrati la fiare! Sa aveti spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 24, 2013 Autor Share Postat Decembrie 24, 2013 (editat) Sarumana. Furca parca zisem, ca daca ai la cine s-o dai, da-o. Eu la ritmul actual nu stiu cand ajung la furca si intre timp am reparat urechea de far de MZ pt care defapt voiam acea furca. Oricum iti multumesc pt intentie. Carcasa de grup cu surub de sprijin (NOS) nou si bucsi noi pt axul excentricului ce actioneaza sabotii (facute din ghidurile de supape uzate): Platou pt avans model mai rar, cu arcuri zdravene, care nu cred ca cedeaza ca cele uzuale: Si cama e practic noua... Senzor Gotronic AT012 CW montat cu capul in jos, care in sfarsit functioneaza cum trebuie: Magnetoul are axul facut de la 0, astfel este exclusa orice magnetizare. Astfel s-au putut folosi rulmenti radiali uzuali in locul celor originali greu de gasit/reglat. Curentul vine de la un powerdynamo. Editat Decembrie 24, 2013 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Servus! Vad ca de sarbatori iti gasest mai mult timp,spor! Kellemes Karacsonyt es BUEK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2014 Sanatate si tie, Imre bátyjám! Mai atasez o poza cu niste blingblinguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Mai atasez o poza cu niste blingblinguri. faine, le-ai zicat pe str. Deva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Da, sarumana. Si nu e zinc! E platina! ...sau patina???? Nu mai stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate