Sari la conținut

Teapa De La Targu Mures!


emylyo
 Share

Postări Recomandate

Eu cred ca majoritatea problemelor ni le facem singuri. Cu un pic de bunavointa s-ar rezolva totul asa simplu...

Incredibil sa vezi asemenea jigniri din ambele parti ajunse pe un forum de moto. Pana una alta suntem oameni si motociclisti (o parte cel putin) si hai sa ne ajutam intre noi indiferent ce nationalitate avem. Eu nu o sa las un motociclist maghiar in pana sa se descurce singur si sper ca nici unul maghiar sa nu ma lase pe mine.

Vreti nu vreti, suntem intrati in Europa Mare si asta o sa ne manance tot timpul.

 

 

Cred ca se potriveste un banc acestei situatii:

 

In timpul razboiului dintre Iran si Irak, un iranian si un irakian stau fata in fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat iranianului i se blocheaza pusca:

- Dumnezeii luĂ´me-ta de pujca imputit! injura iranianu' in cea mai pura limba romaneasca de care era el in stare.

Irakianu' il aude si il intreaba intr-o romaneasca stalcita:

- Bei, daĂ´ de unde jtie tu la romaneste, bei?

- Bai io facut jcoala in Romania.

- Zeu? Unde fecut tu scoala?

- In Timisoara.

- Nu mai zbune! Ji ce scoala fecut tu, bei?

- Bolitehnica. Da' tu de unde jtie romaneste?

- Bei ji eu fecut scoala la Romania.

- Daaa? Ce scoala?

- Eu fecut Medicin la Dirgu Murej.

Iranianu' isi reparase intre timp pusca si incepe sa traga dupa irakian rafala dupa rafala, incarcator dupa incarcator:

- Ia de-aici, mama ta de bozgor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 87
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

A, si mai e o chestie, nu stiu cati ati observat: de ce in judetele "unguresti": covasna, harghita, etc drumurile sunt DEPLORABILE? De buni organizatori si gospodari ce sunt, omul sfinteste locul. Efectiv li se falfaie.

 

Hai sa defalcam fraza pe bucati:

 

1."... de ce in judetele "unguresti"....." Asta inseamna ca majoritatea din sud, stati in judetele "tiganesti". 1-0

 

2."... drumurile sunt DEPLORABILE...."Nu mai aruncati niste vorbe,fara sa cunoasteti mersul lucrurilor.Banii pentru infrastructura se trimit de la Bucuresti, am lucrat la drumuri si stiu ce vorbesc. Banii pentru orice, se impart pe baza influentei politice(a se vedea exemplul Moldovei si apoi al Olteniei cu putin din Muntenia-a se citi Valea Prahovei), iar 5-6%,se pare ca nu este suficient pentru fonduri,conteaza doar la voturi. 2-0

 

3."... De buni organizatori si gospodari ce sunt,omul sfinteste locul...." :scratch: Pun din oficiu punct,pentru ca judetele "tiganesti" nu m-au convins de cele mentionate mai sus.Aici sunt prea multe argumente in favoarea mea ,iar acum n-am nici chef si nici timp. 3-0

 

Faptul ca vor autonomie teritoriala pe criterii etnice,tine de SF si prezinta mai putin interes,... insa ce-i mai grav ,este ca tot mai multi cetateni romani ,indiferent de etnie, din Ardeal, doresc autonomie economica,iar acest lucru nu mai tine de SF.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acest topic ar putea dura la nesfarsit,din pacate se pare ca exista multa ura de ambele parti....trist dar adevarat

cred ca problema este doar la noi deoarece in Ungaria cand am fost nu am simtit atata ura si dispret fata de romani.Ii respecti si te respecta.La noi,in loc sa aplanam pe cat posibil conflictul,aruncam cu gaz pe foc de fiecare data cand ni se iveste ocazia.

Nu sunt deacord nici cu autonomia,nici cu situatia penibila in care m-am trezit la Sf.Gheorghe unde ca sa ma serveasca a trebuit sa vorbesc in italiana la mine in tara :scratch: dar nici nu cred ca injurandu-ne pe forum putem rezolva ceva.RESPECTUL cred ca ar fi singurul remediu dar ne da afara din casa mandria si pe noi si pe unguri

Uscaturi avem si noi si ei :)

Sunt roman si sunt mandru sa fiu.

 

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am citit totul de la cap la coada(chiar daca e OFF total), si ma gandeam, oare americanii in cate limbi ar fi trebuit sa afiseze ,,placutele", cand istoria americanilor ,,neaoshi'' e ffff scurta, adevaratii americani sunt amerindienii, in schimb acolo nu ,,maraie'' nici un italian, chinez, sau mai stiu eu ce ,,minoritate", LIMBA OFICIALA E ENGLEZA, asta nu-i impiedica sa-shi pastreze obiceiurile, si traditiile, dar in rest ENGLEZA tata nu am auzit acolo sa maraie vreunul de autonomie.. cu atat mai putzin un migrator fara de tara.., de ce nu cereti si acolo autonomie si placute bilingve, si de ce nu-i corectati si pe americani cu privire la virgule si exprimare??? Ca sa fim seriosi ce engleza vorbesc d-lor.... De ce nu o face-ti ca har D-lui sunteti si pe acolo cu gramada.., va spun eu: americanii va dadeau de mult un sut in partea seii la moto... Scuzati-ma ... am prieteni unguri...deci nu toti sunt ratati mai sunt si exceptzii.. dar cand citesc asa ceva, oameni fara istorie si acceptati, ca fac referire (culmea nesimtirii) la istorie...nu ma pot abtine... Pai bai ,,istoricilor" cand noi eram aici...voi erati pe meleaguri asiatice va miscati de colo colo , erati mici mici si.. aveatzi coada...nici pe ,,tzeava nu erati...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa nu existe confuzii, eu am fost numit bozgor pe acest forum fara ca macar tipul sa ma cunoasca, un altul, tarzan, a crezut ca e ft inteligent si si-a gasit si el sa comenteze. Cand colo, eu stiu ca sunt roman, nu am nimic cu maghiarii, cu negrii, cu evreii sau cu orice alta natie, nationalitate de pe pamant. Singurii pe care nu-i suport sunt incuiatii. Asa m-am bagat in seama, imi pare rau de dezastrul creat, dar cred ca la o bere se lamurea totul mult mai repede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca să fiu off-topic la off-topic, trebuie să recunoaÂşteți că pe când noi dădeam cu sapa la vie, ungurii motocicleau pe cai :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi emylyo ce se intimpla daca nu citesti bine ca e "picnic", se ajunge la discutii etnice :scratch: :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca să fiu off-topic la off-topic, trebuie să recunoaÂşteți că pe când noi dădeam cu sapa la vie, ungurii motocicleau pe cai :scratch:

 

N-am nici o treaba cu ungurii sau ugro-finicii, in sens mai larg (asta pana cand se ridica de gat unii si striga autonomie), dar pe cand faceau dacii cetatii din "murus dacicus", asiatici invatau sa se uneasca in triburi. Ca sa nu mai zic de alte treburi cu caprele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in schimb acolo nu ,,maraie'' nici un italian, chinez, sau mai stiu eu ce ,,minoritate", LIMBA OFICIALA E ENGLEZA, asta nu-i impiedica sa-shi pastreze obiceiurile, si traditiile, dar in rest ENGLEZA tata nu am auzit acolo sa maraie vreunul de autonomie..

 

din pacate cred ca aici este toata problema,neacceptarea unei stari de fapt..a fi o minoritate.eu am trait 18 ani in italia dar nu mi-a trecut niciodata prin cap,si nu am auzit pe nici un "minoritar" roman sa ceara autonomie,sa pretinda ca in oraselele unde locuiesc (si nu sunt putini) sa ceara placute bilingve sau sa-si deschida magazine unde daca nu vorbesti romana nu esti bine primit :scratch:

in cea ce ma priveste sunt satul sa fiu luat la p..a prin tari straine pt ca s-au gasit tot felul de "etnii" inchise la culoare si buruieni autohtone care sa ne duca vestea,asa ca atunci cand sunt in Romania vreau sa ma simt ACASA.este destul de neplacut sa vezi ca si la tine in tara,in judete precum CV,HR,etc poti primi un tratament nepotrivit si cu iz rasist.

Pana cand nu o sa se inteleaga ca cine seamana vant culege furtuna o sa o tinem tot asa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca de obicei romanii sunt dezbinatii, unii sar ca fraierii apararea ungurilor, pe cand ei sunt toti uniti si nu cedeaza nici unu din ei.

Nu stiu cum poate vreun roman sa citeasca ce a zis nesimtitu ala cu Trianonul si ca Ardealul e teritoriu unguresc si sa nu ii arate :scratch: Ganditi-va ca poate si bunicii vostri au murit pentru a elibera Ardealul de sub unguri si s-ar intoarce in mormant la lipsa voastra de coloana vertebrala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze eu sunt acasă, numai că niÂşte domni foarte inteligenți în 1920 au luat o decizie, Âşi au legat ardealul cu românia.

 

VESSZEN VESSZEN TRIANON!

:scratch:

 

ja tÊnyleg ezt szoktåk mondogatni MarkóÊk Ês vadimek is egymåsnak

a pap is bort iszik, de vizet prĂŠdikĂĄl

:) :) :) :moron: :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...