Joon Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 mariusik .........sa nu uiti sa-ti iei ismene pe sub costum .......beerbelly daca vii degizat in betiv ........Pupila vine deghizat in narcoman ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 probabil ... o sa trebeasca sa bage nasu in faina intai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 eu am zis ca vin in costumul lui tarzan ca imi e lene sa mai dau jos blana .... :D ps. frunza pt costumul lui adam ????? deaia murata pt sarmale ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 auzi frunza ... aia era forma de cenzura de pe vremea bibliei ... costumu lu adam e butt-naked =))) da acuma asteptam fetele in costumul evei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 mariusik .........sa nu uiti sa-ti iei ismene pe sub costum .......beerbelly daca vii degizat in betiv ........Pupila vine deghizat in narcoman ??? Pai...Eu de ce sa ma deghizez? SI NU-S NARCOMAN!!! Sunt consumator...O.K.? Si daca nu o sa ma vedeti vineri la Mc, inseamna ca-s deghizat in omul invizibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 printre multele probleme ale mele din ciclul piure de banane facut cu ghetutele si TMZ (telefoane mobile zburatoare ) sper sa centrez si eu roata pana vineri ca sa pot iesii !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 printre multele probleme ale mele din ciclul piure de banane facut cu ghetutele si TMZ (telefoane mobile zburatoare ) sper sa centrez si eu roata pana vineri ca sa pot iesii !!!!!! sa ma sunati si pe mine vineri, ca-s la cursuri pana la 20.30. So, pe la orele 21.00 as putea sa ajung la mac... deghizata in... om al muncii... (costumul lui eva l-am imprumutat unui prieten) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 cred ca va dau tzeapa vinerea asta si nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 cred ca va dau tzeapa vinerea asta si nu vin Si noi nu o sa banuim nimic...Chiar o sa ne suparam ca nu ne-ai avertizat Vine totusi careva? Ca nu vreau sa astept singur, ca planta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 man eu vin ..........da ai face bine sa astepti CU planta , nu CA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 man eu vin ..........da ai face bine sa astepti CU planta , nu CA Man...din pacate,de duminica nu am mai fumat decat tutun dar vine acum caldura si...infloresc gradinile,vorba cantecului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 bre aveti careva care e diferenta la zeama de frana intre DOT 3,5 si DOT 4 ??? nu vrea ambreajul asta deloc sa mearga bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 DOT 3, like DOT 4 and DOT 5.1, is a polyethylene glycol-based fluid (contrasted with DOT 5, which is silicone-based). Fluids such as DOT 3 are hygroscopic and will absorb water from the atmosphere. This degrades the fluid's performance, and if allowed to accumulate over a period of time, can drastically reduce its boiling point. In a passenger car this is not much of an issue, but can be of serious concern in racecars or motorcycles. Boiling point ranges Dry boiling point Wet boiling point DOT 3 205°C (401°F) 140°C (284°F) DOT 4 230°C (446°F) 155°C (311°F) DOT 5 260°C (500°F) 180°C (356°F) DOT 5.1 270°C (518°F) 191°C (375°F) from Wikipedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 deci am facut bine ca am pus dot 4 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 cred ca va dau tzeapa vinerea asta si nu vin las ca te iau eu pe sus si tot vii... adica timp pt gacici sa te duci la film ai, dar pt motoristi nu ai... vezi tu!!!!! si pana una-alta... va rog sa vedeti ca m-a introdus dl mr_orl... inca nu stiu cine este... protagonista in filmuletzul de mai jos... alaturi de alte motocicliste.. da??? asa ca va rog sa va mandriti cu mine, da?? http://www.mototube.ro/view/1087/fete-moto...partea-a-iii-a/ pana maine, o zi buna!!! PS: Pt mine e deja...ca sunt cu motorul la munca. Sunt o fericita!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusik07 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 inascorpio ai suzy 500 e ? foarte tare ....daca da .... pentru ca vorba unui mare carturar " nu vreau sa stau ca planta" sau sa ma angajez la mc pt o zi intreaga sa imi spuneti la ce ora va faceti aparitia la mcd sa stiu cand sa vin . daca nu spuneti nimic va pun sub urmarire pt ca am lucrat la mc > . hai sa ne auzim cu bine ( tobe, astea, sa nu se sparga sitili si altili) ps: tot cred ca vin in costumul lui adam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 inascorpio ai suzy 500 e ? foarte tare ....daca da .... pentru ca vorba unui mare carturar " nu vreau sa stau ca planta" sau sa ma angajez la mc pt o zi intreaga sa imi spuneti la ce ora va faceti aparitia la mcd sa stiu cand sa vin . daca nu spuneti nimic va pun sub urmarire pt ca am lucrat la mc hai sa ne auzim cu bine ( tobe, astea, sa nu se sparga sitili si altili) ps: tot cred ca vin in costumul lui adam. daca baietii or sa-mi aduca aminte si or sa ma sune, eu mai devreme de 20.30-21.00 nu am sa pot sa ajung... si da, am suzuki gs 500 e.. si chiar daca baietii mai rad de ea, ca e trotineta...mie imi place... o iubesc... sa nu mai spun de cati baieti au si mers cu ea... si dupa asta, n-au mai zis nimicutza.. o seara buna pt voi.. ca eu tot la serv sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 mica shumi '' cum zice la user name .........da-i bice ca sa ajungi mai repede ps. avem acum si pile la Mc. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 iete' bre ce scrie colo sa' la profil cu albastru !!! e de bine sau de rau ??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 deci daca avem pile la mec ... eu vreau un burger si cartofi mari de pe acuma pusi la incalzit .... ina .. la 21 mandoiesc sa mai gasesti pe cineva la mec ... da putem sa venim dupe tine si sa ne`mpilmbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 La ce ora ne vedem pana la urma? Un 19-30 e ok? Si daca aveti gand de plimbare...Ma ia careva pasager ? Sa stiu sa vin echipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 man daca ajung azi sa echilibrez rotile te iau eu , in caz contrar nu te vreau in cazier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 man daca ajung azi sa echilibrez rotile te iau eu , in caz contrar nu te vreau in cazier Merci man! Oricum ne auzim la un tel sau pe mess. Dau si-un cico evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 te-as lua eu pasager da nici eu nu vreau sa te am acolo in cazier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 te-as lua eu pasager da nici eu nu vreau sa te am acolo in cazier Daca ma ai doar pe mine,nu-i grav...Dar sa nu-mi mostenesti si cazierul meu Poate mergem la apasu dupa Mc,sa bem un cico, doua, trei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate