Pupila Dilatata Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 1) mersii poopy pt benzina !!!!2 ) la ce ora mergeti la Apasu' !! Nici o problema man,cu placere Si la Apasu se pare ca ajung mai devreme azi,merg cu Freak sa duca gsxr ul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 adica ........??? (ce ore ?? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 adica ........??? (ce ore ?? ) Ai chiulit de la apasu? Sau am plecat eu prea devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 nu am chiulit ci nu mi-a zis si mie nimeni pe la ce ora se aduna lumea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 nu am chiulit ci nu mi-a zis si mie nimeni pe la ce ora se aduna lumea !! Sorry man Eu am stat de pe la ora 14 00 pana seara...Nu mi-a trecut prin cap sa te sun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 eeeeeeeee.......las' ca te prind io , si-ti golesc rezervorul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 ba ce ma doare capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) @ Adolf Macar prinde-ma acum,cand am rezervorul gol @ Beerbelly Asa-ti trebuie mah betivule Eu daca am baut coca cola si bere fara alcool,nu ma doare nici-unde Si sa ma laud acum,am cateva ore de cand am renuntat la tutun...Aplauze va rog Editat Martie 8, 2009 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 dute bha si canta la alta masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 dute bha si canta la alta masa De ce mah?...Nu ai marunt? Eu tot cant,na! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 nu ba da vii tu repede aici sa te lasi de fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 nu am chiulit ci nu mi-a zis si mie nimeni pe la ce ora se aduna lumea !! daca aveam eu nr tau de tel, te sunam, ca am fost si noi. si te sunam si duminica, cand am fost la clinceni si am facut un zbor cu mig-ul... sa zicem ca as fi vrut sa fie un mig, dar tot un avionash a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Rahova,ferentari,magurele,iese cineva la plimbare in dupamiaza asta?e asa frumos afara,ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Si sa ma laud acum,am cateva ore de cand am renuntat la tutun...Aplauze va rog BRAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! ti-am luat-o eu inainte cu lasatul fumatului... asta ca ai dat vina pe mine pentru ca te-ai apucat de fumat. daca te lasi si de tutunul celelalt, atunci chiar ca ai fi cel mai tare. si sa vedem cat te tine. si nu te mai uita in gura altora, ca-s ofticosi. ca isi dau seama cata economie ai sa faci, si ca banii astia ai sa-i dai pe reparat motorul si ai sa te plimbi toata vara cu motorashul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 BRAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!ti-am luat-o eu inainte cu lasatul fumatului... asta ca ai dat vina pe mine pentru ca te-ai apucat de fumat. daca te lasi si de tutunul celelalt, atunci chiar ca ai fi cel mai tare. si sa vedem cat te tine. si nu te mai uita in gura altora, ca-s ofticosi. ca isi dau seama cata economie ai sa faci, si ca banii astia ai sa-i dai pe reparat motorul si ai sa te plimbi toata vara cu motorashul. 2 pachete pe zi,inseamna vre-o 5 litri de benzina M-am scos Rahova,ferentari,magurele,iese cineva la plimbare in dupamiaza asta?e asa frumos afara,ce ziceti? Mergeam eu,dar din pacate inca nu mi-am reparat motorasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 lasa ca m-am apucat eu de mesterit la motor ... si a aruncat porcu benzina veche la canal.... LA CANALU CU TZEVILE DE APA CALDA SI ACUMA PUTE IN TOT BLOCU A BENZINA FUTUL IN GURA CA M-A BAGAT IN GURA VECINILOR !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 lasa ca m-am apucat eu de mesterit la motor ... si a aruncat porcu benzina veche la canal.... LA CANALU CU TZEVILE DE APA CALDA SI ACUMA PUTE IN TOT BLOCU A BENZINA FUTUL IN GURA CA M-A BAGAT IN GURA VECINILOR !!!! Super tare!O sa-i dau o bere cand ma vad cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ba ...........pe mine ma bate gandul sa dau monsterul si sa-mi iau un chopper mmhhhh ......nu stiu ce sa fac !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ba ...........pe mine ma bate gandul sa dau monsterul si sa-mi iau un chopper mmhhhh ......nu stiu ce sa fac !! Daca-l dai moca,il iau eu Daca-l vinzi,nu am bani...Lasand gluma la o parte,nush ce sa zic...Ia-ti o vitezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 nu-mi plac ma vitezanele ..................de ceva vreme au inceput sa mi se scurga ochii dupa choppere ( alea mari peste 750 cc. ) si cred ca as da bine cu unu dasta' cred ca mai intai o sa strang niste banuti apoi il scot pe monstru la licitatie ............+ ca trebuie sa mai repar la e ca ai vazut si tu ca mi se strica mereu , cand nu mai are benzina . ma intreb oare chiar sunt prost de fac pene deastea mereu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva? M-am mutat de curand pe calea ferentari (langa petrom) si numai am unde sa tin moto. Stie cineva in zona un garaj de inchiriat? sau daca vre unu din voi aveti un garaj si as putea sa o aduc si eu acolo,bineinteles platesc chirie.. Ce stiti de petromul de aici de la Salaj? e un loc sigur pt moto?Ma gandeam sa o las cateva nopti pe acolo pana gasesc un loc sigur.. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 nu-mi plac ma vitezanele ..................de ceva vreme au inceput sa mi se scurga ochii dupa choppere ( alea mari peste 750 cc. ) si cred ca as da bine cu unu dasta' cred ca mai intai o sa strang niste banuti apoi il scot pe monstru la licitatie ............+ ca trebuie sa mai repar la e ca ai vazut si tu ca mi se strica mereu , cand nu mai are benzina . ma intreb oare chiar sunt prost de fac pene deastea mereu ?? Da da da ia-ti ciopar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva? M-am mutat de curand pe calea ferentari (langa petrom) si numai am unde sa tin moto. Stie cineva in zona un garaj de inchiriat? sau daca vre unu din voi aveti un garaj si as putea sa o aduc si eu acolo,bineinteles platesc chirie.. Ce stiti de petromul de aici de la Salaj? e un loc sigur pt moto?Ma gandeam sa o las cateva nopti pe acolo pana gasesc un loc sigur.. Merci Decat acolo, mai bine in spatele blocului, macar nu o vad toti smecherasii de cartier care trec pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva? M-am mutat de curand pe calea ferentari (langa petrom) si numai am unde sa tin moto. Stie cineva in zona un garaj de inchiriat? sau daca vre unu din voi aveti un garaj si as putea sa o aduc si eu acolo,bineinteles platesc chirie.. Ce stiti de petromul de aici de la Salaj? e un loc sigur pt moto?Ma gandeam sa o las cateva nopti pe acolo pana gasesc un loc sigur.. Merci Man,eu stau la curte si nu a-r fi problema sa-l ti la mine,nu se pune problema de vre-o plata...Singura problema e ca stau destul de departe de salaj,stau pe la penitenciarul rahova...Daca te multumeste locatia,da un semn. Si nu am garaj,dar in curte e in siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate