babicu Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Merci Mi se parea ca o sa cam venitzi perpedes. Eu unul inca nu am scos-o de la hibernat. Daca imi fac timp, poate sapt. viitoare. Va gasesc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 aideti bre' ce naiba alti au facut deja mii de km anu' asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Din pacate am ratat intalnirea de azi. Sa-mi faceti si mie rezumatul! Pls, pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 ai pierdut doar glume gay deci nimic --- Mesaj completat în 01 Mar 2008 01:55 ------------- Din pacate am ratat intalnirea de azi. Sa-mi faceti si mie rezumatul! Pls, pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bum_Bum Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 frate numa gay in rahova asta mai ales tarfa aia cu CBR=))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 se iubesc rau baietii astia de la noi din cartier...intre ei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 @ deea ... vecina de anu trecut tot ne vb de intanliri si nici in ziua de azi nu am facut cunostinta . baieti sper ca nu v-am incurcat prea rau aseara ....scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
holyfart Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 noroc. Mihai ma cheama, am un gsx-r de 600 din 2001. in ce zile va intalniti rahovarilor ? si la ce ore ? peseu: stau la chirigiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 noroc. Mihai ma cheama, am un gsx-r de 600 din 2001. in ce zile va intalniti rahovarilor ? si la ce ore ? peseu: stau la chirigiu Salut de obicei ne intanlim Vinerea la Mc. deocamdata pana ne grupam si noi,ne mai cunoastem si pe urma mai la vara om vedea noi,daca vrei sa vii si tu,vino Vinerea care vine pe 07.03.2008 pe la ora 19.00-19.30,te asteptam --- Mesaj completat în 01 Mar 2008 17:18 ------------- E asta e trebuie sa mai si ne iubim nu?De ce esti geluasa Iris? Hei baieti ce sa intamplat aseara, de ce am fost asa putini vad ca in loc sa venim din ce in ce mai multi noi ne evaporam si inca nu a venit caldura. Scuze ptr.aseara tocmai veneam de la o zi onomastica a uniu coleg de serviciu,sper ca nu am gresit cu ceva,daca da,imi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bum_Bum Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) pt Freaka uite frate poza uite langa cine ai stat =)))))))))))))00 am lasat poza asa mare sa se vada tricou..toata vara la purtat Editat Martie 1, 2008 de Bum_Bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 E asta e trebuie sa mai si ne iubim nu?De ce esti geluasa Iris? da chiar nu sunt geloasa Dane...doar ma distrez si rad cu lacrimi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 no comment !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 no comment !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 help azi mi sa furat motorul dar cineva a reusit sa i faca o poza banditului chiar inainte sa fuga daca cineva il vede prin cartier va rog sa ma anuntati imediat (sau trimiteti-l acas' ca e ora de nani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 help azi mi sa furat motorul dar cineva a reusit sa i faca o poza banditului chiar inainte sa fuga daca cineva il vede prin cartier va rog sa ma anuntati imediat (sau trimiteti-l acas' ca e ora de nani ) va veni si ziua aia . mai asteapta un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 tricoul asta nu se poarta pe <dos>?))))) @adolf ss pushtiu e de neoprit...vad ca nu ajunge la frane:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 John frumos pustiu si ii sta bine dar vezi sa nu calce pe urmele tele ca sa mai putem si noi sa dormim noaptea. John apropo ai niste copii foarte frumosi sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si sa te bucuri incontinuare de ei pana la adanci batraneti --- Mesaj completat în 02 Mar 2008 16:16 ------------- Hei baieti care ati fost plecati astazi pe undeva?Dati si voi un semn ceva,o piatra, sau poze daca aveti sau daca sau facut,daca nu asta e macar nemultumim si cu o mica traznae,asteptam.......... --- Mesaj completat în 02 Mar 2008 16:17 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 (editat) Vineri seara> am stat destul de mult...traseu: Bikers (Ursu)> Pow> Regie (pentru prima data ptr. freak, dar a avut prezervativ)> inapoi Pow> acasa. Am iesit, si ieri (chiar si pe ploaie) si azi (am inghetat pe loc). Din ce imi spune BUM, astazi, a asitat la un accident (DN1) la care din fericire nu a patit nimeni nimic. Marti (va fi ora 0) intentionez sa merg pe Cheia cu Freak (fara pasageri!!!!). Astepam ziua de vineri cand vom incerca sa stabilim intalniri mai dese pentru incaierari stradale (dar cu "," cap). Editat Martie 2, 2008 de draagood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 (editat) ..... multumesc pt urari si sa stii ca se antreneaza din greu se culca numai la 11-12 noaptea ) dupa cum am spus eu a trebuit sa ma retrag vineri pt ca se incinsese tel. de cat a sunat dar data viitoare poate reusesc sa stau mai mult , io ma-m mai plimbat un pic in seara asta cu toate ca e cam ud pe jos ,problema cea mai mare a mea e furca care imi curge si la fiecare groapa ma doare inima Editat Martie 2, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) E bine ca totusi cineva se mai si da si seara si noaptea,dar mai mult noaptea. Bravo Dragos vad ca ati facut ceva drumuri si ati stat pana mai tarziu Vineri? Bafta ptr. Marti si poate faceti si voi ceva poze sa le vedem si noi,cum e pe la Cheia acum pe timpul asta va asteptam si aveti grija,asfalt uscat! Ma speriasem putin cand am citit "accident" dar m-am linistit cand am citit si restul,ca nu a patit nimeni nimic. Si restul ce ati mai facut,mai povestiti si voi ceva,Oly,Manule,Andreea,Ella,Aghi si restul. PS: Sper sa veniti Vineri acuma si voi sa fim si noi mai multi,haide incercati! --- Mesaj completat în 03 Mar 2008 21:39 ------------- Salutare la toata lumea,eu mai m-am prezentat odata la inceputul topicului,dar nu-i nici o problema ptr.cei ce au venit mai in urma. Andreea chiar ca a fost multa lume ieri si poate saptamana viitoare vor veni mai multi,sper sa ajunga si John '' Adolf_ss".Tie ti-a placut atmosfera de ieri Andreea ? ca mie unul mi-a placut,a fost frumos. @dan_iernie : Dan - 0723.634.765 P.S : Kawasaki ZZR 400 Editat Martie 3, 2008 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aghi Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 zau, imi pare rau ca nu am reusit sa aung nici de data asta.....ceva probleme personale.....plus ca motoru' e cam bucati ......m-am suparat sambata si l-am desfacut aproape de tot!....sper sa il refac in vreo doua saptamani.....gasesc cam greu piesele si m-am hotarat sa il si revopsesc.....asa ca....nu prea am ce povesti de plimbari sau alte aventuri pe 2 roti.......sper sa ma alatur cat mai rpd celor ce fac plimbari nocturne.... va doresc numai bine si asfalt uscat celor in "activitate"!!! Peseu: sper ca restul sa nu ne apucam sa facem colectie de jucarii de la Happy Meal!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Rectific ca am inversat doua cifre la nr. de telefon al meu sory @dan_iernie : Dan - 0723.634.765 P.S : Kawasaki ZZR 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 insfarshit mi-am facut programare la kaore pt joi 13 martie:) poate vineri pe 14 vin shi eu pe 2 rotzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 @ poopy poti sa intrebi cat costa un schimbat semeringuri si ulei la furca (sau nr de tel ca sun eu ) bafta --- Mesaj completat în 05 Mar 2008 16:14 -------------@poopy numai tr. nr. ca am sunat acum (150 ron fara ulei si semeringuri ) sa va spun mai departe power motors conduce cu 240 ron cu tot cu piesele lor iar treaba dureaza 1 ora(si cred ca la ei ma duc daca nu se iveste altceva --- Mesaj completat în 05 Mar 2008 16:16 -------------daca stiti undeva mai ieftin (adica mana de lucru sub 100 sau in jur de 100) va rog postati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Pe Cheia a fost peste asteptari de bine. Pozele sunt la freak (care momentan nu are net). Cei care vor sa ajunga in Brasov sa o ia fara nici o retinere pe Cheia (dar sa fie vremea cat de cat buna). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate