euforiu Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Poate ajung si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Ieri am cunoscut un rus care si-a customizat motoreta in stil Alien (vezi link-ul de mai sus), nu mi-a venit sa cred cand mi-a aratat pozele pe tel.!!! Ce parere aveti? Omul lucreaza in ro dar din pacate motoreta este in ru. Poate il invitam la un workshop (aviz amatorilor) ce ziceti? Un weekend grozav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Super , arata bini di tat . Ne vedem diseara la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Arata tare rau de tot. Still, e destul de dificil sa intrii in depasiri pe autostrada cu o astfel de moto. Ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Iti iei si o casca moto Predator http://www.mediasinfo.ro/casca-pentru-motociclisti-inspirata-din-filmul-predator-comcercializata-de-nlo-moto/2012/09/29/#.UcQf5_nJSSo, si e totul gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Ieri am cunoscut un rus care si-a customizat motoreta in stil Alien (vezi link-ul de mai sus), nu mi-a venit sa cred cand mi-a aratat pozele pe tel.!!! Ce parere aveti? Omul lucreaza in ro dar din pacate motoreta este in ru. Poate il invitam la un workshop (aviz amatorilor) ce ziceti? Un weekend grozav! super tare motocicleta!!!,mi-ar fi placut sa aibe la coditza ,coada alienului ridicata asa ascutita,nu vrea sa ma gandesc cum ar fi sa dai asa o tura cu ea prin bucale,frumoasa e putin spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Si eu as vrea sa o tai la intrunire la Fagaras. Trebuie sa vad cum fac pana atunci ca sa imi iau cort si ce acareturi mai e nevoie. Cand o sa am confirmarea cu cine o sa merg, o sa postez. Pana atunci... pastram legatura. Eu as vrea sa o tai de vineri dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Si eu as vrea sa o tai la intrunire la Fagaras. Trebuie sa vad cum fac pana atunci ca sa imi iau cort si ce acareturi mai e nevoie. Cand o sa am confirmarea cu cine o sa merg, o sa postez. Pana atunci... pastram legatura. Eu as vrea sa o tai de vineri dimineata. Vineri dupa ora 16 sau sambata dimineata....ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Si eu as vrea sa o tai la intrunire la Fagaras. Trebuie sa vad cum fac pana atunci ca sa imi iau cort si ce acareturi mai e nevoie. Cand o sa am confirmarea cu cine o sa merg, o sa postez. Pana atunci... pastram legatura. Eu as vrea sa o tai de vineri dimineata. Vineri dupa ora 16 sau sambata dimineata....ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 (editat) Numai lui Raul i se intampla d'astea: http://www.youtube.com/watch?v=Ow4mkCDXyI4 Editat Iunie 21, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 dupa amiaza o sa dau o tura pana la Giurgiu,daca mai vrea careva sa vina sa lase mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Eu plec, pe la un 16.30 la Alexandria -> Vartoape si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Eu nu, sigur... Next time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Numai lui Raul i se intampla d'astea: http://www.youtube.com/watch?v=Ow4mkCDXyI4 Prea tare..........mi-a mancat toata ciorbita. oare ce impresia si-a facut ospatarul cand a vazut castronul lins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 vand camea gopro HD Hero cu 1 carcasa rezerva nou nouta.pachetul include camera card de 16 giga 2 carcase cablu de date si un sistem de prindere http://www.youtube.com/watch?v=Xgrdq8ZqGZ8 Pret 800RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 As vrea sa fac un drum la mare sau munte Are cineva un kit de pana imprumut?Daca ma intorc cu el in starea in care l-am primit,dau 1-3beri(suc).Daca-l folosesc, la intoarcere ma prezint cu unul nou-nout si 1-3 beri Pentru weekendul 5-7iulie as fi interesat.Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Azi bagam un ponton de Oltenita ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 As fi mers si eu pana la Oltenita dar nu am fondurii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) As fi mers si eu pana la Oltenita dar nu am fondurii )) tu esti mereu "off".... Altcineva care este "on" ?!?!....hai ca e frumos afara, nici prea cald nici prea rece...perfect de motociclit. Editat Iunie 28, 2013 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 București - Pitești - Rm. Vâlcea - Horezu - Tg. Jiu - Petroșani - Hateg - Caransebes - Reșița = 2 Iulie 2013, 04.00 - 10.30. De voie de nevoie, forțat voit a trebuit sa prind un autocar spre Croația, de unde va si salut! Noroc cu Bercenarii ca deja îmi era cunoscut drumul pana la Horezu, unde acum era sa am un mic patruped făcând slalom printre rotile mobrei... dar am scăpat amândoi teferi... plus alte zeci de iesiri, franari, depasi, ( inca prostioare d-ale mele ) dar si a celorlalti participanți la trafic care mi-au dat puternice electrosocuri de tipul living on the edge!!! Va pupa fata! P.S. Da... tot pe martzoaga mea de 125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 bine ca esti ok. ai mare grija odata ce intri 'pe pilot automat' si oboseala se instaleaza. renunta la depasiri 'on the edge' si alte lucruri ce te duc acolo, ca pe saraca hondita, o duci doar cu limba scoasa si nu poate face minuni cu pintenii infipti si biciuita asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate