nashu999 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 salutam pe toata lumea stie careva unde pot schimba un cauciuc fata prin berceni? vreau sa il schimb pe ala de fata si sa imi echilibreze si roata cu plumbi. daca stie cineva dati un semn va rog 0748113747 (cosmote) catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 SMAEB -ul , din ce in ce mai slab ..... slab de tot . Pana si gagigile au disparut . A mai ramas Off .Suzuki, Kawasaki ,Triumph ........nu se mai fabrica ? BMW-ul ca de fiecare data cu standul plin, dar nu toata lumea are Automobile Bavaria in spate .... Am fost cu motorul Sambata , desi a batut vantul si a picurat putin , am dat 20 galbeni la intrare , nu am cautat reduceri de 150%, si nici o masa gratuita . P.S . . Pe aleea de iesire de la Romaero , am stat la coada in spatele unor masini , pentru ca soferii ( or fi fost motociclistii aia care merg la marsuri ? ) nu se deranjau sa circule intr-un mod in care sa poti trece pe langa ei .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 salutam pe toata lumea stie careva unde pot schimba un cauciuc fata prin berceni? catalin Incearca un telefon aici - Elf Workshop Str. Oltenitei, Nr. 10, Popesti-Leordeni Telefon: 0213 698 510 SMAEB -ul , din ce in ce mai slab ..... slab de tot . Pana si gagigile au disparut . O data am fost si mi-a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Eu ma bucur ca au disparut fetele Asa m-am putut urca relaxat pe motociclete si nu m-am mai impiedicat de toti nefututii care stateau cu telefoanele la panda pentru un decolteu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Careva la McDonalda Brancoveanu acuma? Mai am juma de Big Tasty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 salut e cineva interesat de parada de sambata 12,04. cu plecare de la rond Alba Iulia daca da dati de veste sa ne strangem la MCdonalds Brancoveanu mai devreme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 (editat) da, eu. la ce ora te gandesti? dar weather-ul meu spune ca o sa ploua destul de serios sambata. Editat Aprilie 10, 2014 de dodo_tk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Vad ca s-a mai imbunatatit un pic si accu, 15 grade si ceva averse scurte. Merge. Maine seara tre' sa imi reinnoiesc RCA-ul Stau cu ochii aici si vad care cum se prezinta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 pai hai sa vedem cum stam cu vremea si oricum tinem legatura aici.daca e vremea ok eu ziceam pe la 13.00 - 13.15 sa ne vedem dar daca tine vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Poate va faceti timp sa ajutam si niste copii maine /index.php?/topic/710104-actiune-caritabila-de-paste/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 deci ia ziceti bajetii. se mai duce careva la parada? vremea e ... cam cum se vede pe geam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Pai tu ce zici? Ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 (editat) uite ca a iesit soarele un pic. eu am scris acum 1 ora cand ploua mocaneste. eu stau chiar la brancoveanu. postez cu 30min inainte (adica in jur de 12:30 - 12:45) daca vin sau nu. la cum arata in acest moment, as veni Editat Aprilie 12, 2014 de dodo_tk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Eu tocmai ce am primit un telefon, decesul unei rude mai indepartate. Cred ca va trebui sa raman cu copilul acasa... Ma uit pe aici si vad cum sta treaba, poate pot fugi putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladisto Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 La insistentele unor prieteni am decis sa facem un topic nou depre motociclistii din cartierul Berceni. Cei care au intrat pe fostul topic, ii rog sa intre si pe asta si sa-si lase numerele de telefon, id-ul de mess si eventual o poza. Vrem sa ne cunoastem, sa ne organizam si sa incepem sa ajutam si noi comunitate in felul in care putem. Cine vrea sa se alature noua, ii asteptam in fiecare Joi la Mac-ul de la Statia de metrou Brancoveanu la ora 19. De acolo stabilim unde mergem si ce facem. Incep eu: Adrian - CNX - 0729826955 - Cosmote : 0767358484 Id mess: adriantila@yahoo.com Vladimir Stoica numar celular: 0730490165 e-mail: vladimir_stoica@yahoo.com Chopper Yamaha Virago XV 535 California 3BR 1991 B 167 HOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Mai e valabila treaba cu "in fiecare joi" ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Da ar fi o idee deci se mai aboneaza cineva ? si cred ca trebuie vorbit si de vreme sa nu inceapa cu stingul.. tinind cont ca joi 17.04 s-a anuntat frig si ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 eu m-as baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Este in fiecare vineri la ora 19 la Brancoveanu, oricum se anunta aici cine vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vn50 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Daca nu ploua, am sa vin si eu sa va cunosc! :-) Daca nu ploua, vin si eu sa va cunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Hmmm, in vinerea mare? In loc sa mergeti la biserica, sa va rugati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vn50 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 joi nu e vineri! :-):-):-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Da, da' ia uite ce a zis nenea Ciorap mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vn50 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Nu am realizat! :-):-):-):-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Niciodata nu s-au tinut Joi. De peste 6 ani, numai Vineri, la 19, parculetul de acces in Parcul Copiilor, intrarea dintre McDonalds si Metrou Ctin Brancoveanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate