CrashTestPilot Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 /index.php?showtopic=155382 azi la ora 14:00 la piata constitutiei este ziua noastra a tuturor sa ne strangem mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Multumim de invitatie ! Sa speram ca nu vom dezamagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 hell-o !! raven .... sal... de la mine !!! pe toti CEHU' NEO SI alexa !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Quick reminder, ca asa-i frumos. Deci intalnirea Bercenarilor are loc de acum inainte vineri, la ora 19:00, la FOSTUL ALUNISULUI. See ya' there! Si poza cu locatia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Asa Ralu, fii barbata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Poate nu vii, sa vezi ce santier iti dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 hell-o !! raven .... sal... de la mine !!! pe toti CEHU' NEO SI alexa !!!! ok am sa ii anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Cu mic cu mare ne vedem azi, corect ? orele 19.00 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Cu mic cu mare ne vedem azi, corect ? orele 19.00 ! Vin, dar sunt asteptat si in alta parte, asa ca mai mult de juma' de ora, hai sa zicem o ora, nu pot sa stau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Pai tot cam asa stau si eu... Important este sa fim acolo cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 I'm in, din pacate cu aceeasi problema - presupun ca voi ajunge in aceeasi alta parte in care trebuie sa ajunga si John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 sal. nu cred ca vin diseara dar vine cineva de la mine 1 reprezentant ceva... http://www.transsylvania-phoenix.net/index...ents/details/67 asa ca parca era mai bine joia... JOY DE JOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Era important sa vii tu ca membru aspirant. Nu cred ca este inca cazul sa trimiti un reprezentant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 (editat) Si noi veniiiiiim ! ...ba nu mai venim ca m-a trezit Ralucone Editat Decembrie 7, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Voi unde veniti mah? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Ce ziceti, o punem maine de-o plimbare pana la Snagov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Decembrie 11, 2007 Autor Share Postat Decembrie 11, 2007 Daca sunt doritori si aveti posibilitati si o inima mare, va rog sa intrati pe link-ul asta si sa cititi. http://forum.bercenarii.ro/viewtopic.php?f=4&t=152 Este vorba de o actiune asemanatoare cu cea de la Casa de copii Domnesti (daca nu ma insel). Ideea este ca persoanele de acolo sunt destul de multe si cred ca au cam acoperit toate cele necesare acestei actiuni. Acum nu imi sariti in cap daca nu e asa si imi cer scuze daca m-am inselat. Ideea este urmatoarea: Actiuni de genul asta ar trebui facute nu numai la o casa de copii, ci la cat mai multe si daca sunt doritori sa cotizeze cu o anumita suma, sa doneze jucarii, biciclete, role, etc, va rog anuntati-va. Multumim si numai bine si asfalt uscat atat cat o sa mai tina vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 UP Si aveti grija cu virajele pe vremea asta superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Bre, din pacate nu pot veni vineri cu voi la actiune. E petrecere in firma... Spor la cumparaturi (transa a doua)... ca de prima am aflat deja ! Frumoase jucariile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 Daca sunt doritori si aveti posibilitati si o inima mare, va rog sa intrati pe link-ul asta si sa cititi. http://forum.bercenarii.ro/viewtopic.php?f=4&t=152 Este vorba de o actiune asemanatoare cu cea de la Casa de copii Domnesti (daca nu ma insel). Ideea este ca persoanele de acolo sunt destul de multe si cred ca au cam acoperit toate cele necesare acestei actiuni. Acum nu imi sariti in cap daca nu e asa si imi cer scuze daca m-am inselat. Ideea este urmatoarea: Actiuni de genul asta ar trebui facute nu numai la o casa de copii, ci la cat mai multe si daca sunt doritori sa cotizeze cu o anumita suma, sa doneze jucarii, biciclete, role, etc, va rog anuntati-va. Multumim si numai bine si asfalt uscat atat cat o sa mai tina vremea. UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Nenea Catalin S. te inteleg si nu vreau sa te judec. Dar de ce nu postezi matale pe forumul nostru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) Avem si noi ceva poze de la donatia facuta de clubul nostru. Persoanele prezente au fost: Cristi, Vera, Mishu, Kytynel, Tilik, Mihaela Vrem sa multumim tuturor membrilor care au participat la acest act caritabil. (va stiti voi) Numai sanatate si bani ca sa putem sa mai facem actiuni de genul asta Editat Decembrie 22, 2007 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Frumos, ma bucur ca a iesit asa, bravo din nou si...din nou, cu parere de rau ca n-am putut ajunge, dar vaz ca nea Kytynel si-a asumat rolul de ambasador al meu, observ pana si sclipirea din ochi pe care o are la vederea jucariilor, atat de caracteristica mie de obicei... good job boys! and girls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 D-lor toata stima! Cred ca ati fost rasplatiti inzecit de catre copii, prin zimbetele lor. Mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate