kytynel Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Poate data viitoare vine calare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Sa vii tu calare fara carnet si cu motocicleta neinmatriculata... si-am sa-ti spun Zorro din momentul acela... In alta ordine de idei, nu ajung nici astazi am intrat si-n sesiune si deja nu mai fac fata... insa vinerea viitoare va astept la Licitatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny meke Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 salut ....intalnire ceva?? meke_urs este id meu de mess si nr de tel 0723122944...da-ti si voi un semn pe mess daca va intalniti si unde ..... HAI CU VARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Frumos motorul! Pe unde stai Johnny? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 hell_o . ce mai este nou pe aici??? ceva interesant??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Nimic nou si toate vechi. Pamintul inca se-nvirte in jurul soarelui si dupa noapte vine zi. Pe acolo care-i treaba? Baga niste poze din zona! Trimite-mi un PM si povesteste-mi cum te descurci, daca te-ai acomodat. Editat Ianuarie 26, 2008 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Eu am inteles ca a fost iarna si ca a fost urat afara, da' de ce lasati sa moara topicul asta ? Va place sa imi chinuiti ochii cautandu - va ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Va asteptam vineri la Paw, pentru Licitatie! Orele 21:30, club Iron City, vis-a-vis de Club A pe Blanari, intrarea este gangul metalic de dupa intrarea in Club Salt. Poate nu veniti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Sa inteleg ca vii la intalnirea noastra si ca mergem de-acolo impreuna ? Poate nu vii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Sa inteleg ca vinerea asta ne intalnim la "Indianu talpa iute" nu suna rau. ca daca noi ne intalnim pe la 8 avem locuri si avem si mai mult timp de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Fuse frumos pentru bercenarii care au fost acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 He he he...sper ca v-ati simtit bine, eu l-am prins doar pe stimabilul Kytynel pe-acolo, avand in vedere marea de oameni prin care ne chinuiam sa ne deplasam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 He he he...sper ca v-ati simtit bine, eu l-am prins doar pe stimabilul Kytynel pe-acolo, avand in vedere marea de oameni prin care ne chinuiam sa ne deplasam Doar pe Kytynel, eh?? Bre bercenarilor, pe unde v-au plimbat picerele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Ooooops...ma scuzi Iuane, stii bine ce "elicopter" am fo' in seara aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Doar pe Kytynel, eh?? Bre bercenarilor, pe unde v-au plimbat picerele?? Las ca-i bine Insemna ca doar pe mine ma vede ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Salut Alex 0742.85.92.87 ID mess georgiadealex Am vazut eu topicul asta ceva mai tarziu dar l-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 Salut Alex 0742.85.92.87 ID mess georgiadealex Am vazut eu topicul asta ceva mai tarziu dar l-am vazut bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ms...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 hell_o... deci se cam poate ca pe joi sa vin spre RO-MANIA SOOOO btw sal. pe totzi/e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 hell_o... deci se cam poate ca pe joi sa vin spre RO-MANIA SOOOO btw sal. pe totzi/e Deci nu scapam de tine, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Mai este loc????......m-am trezit si eu cam tarziu ........ ID mess: raulchrstn "celular" ) 0740527971 Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Esti bine venit. Vino sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Deci nu scapam de tine, nu ? hell yeah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi777 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 sal,sunt adrian sunt incepator,stau in berceni si as vrea sa invat si eu cate ceva de la voi...id:mihaiuadrian777,tel:0722540980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) Daca tot m-am "introdus"..........cand iesim la o bere sau la o plimbare ??? Editat Februarie 11, 2008 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate