Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 De regula noii veniti, dar mai facem si exceptii! Aha.....am inteles.........voi manca si voi bea gratis......... Am glumit.............sper doar sa nu fie frug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Aha.....am inteles.........voi manca si voi bea gratis......... Am glumit.............sper doar sa nu fie frug Inauntru nu e frug.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Frig nu, dar fum da.Pe unde stai ce strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Frig nu, dar fum da.Pe unde stai ce strada? Stau aproape.......pe Starduintei .........dar imi tin motorul la amicul meu in Crangasi --- Mesaj completat în 14 Feb 2008 11:19 ------------- Inauntru nu e frug.. Cand am spus frig........ma refeream la frigul care il trag pe motor.........sau nu se vine cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) Stau aproape.......pe Starduintei .........dar imi tin motorul la amicul meu in Crangasi O azvarlitura de racheta intercontinentala! Si cand il scoti de la iernat unde il tii?? Poti sa vii cum vrei, man, important e sa ne cunoastem.. Editat Februarie 14, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 O azvarlitura de racheta intercontinentala! Si cand il scoti de la iernat unde il tii?? Poti sa vii cum vrei, man, important e sa ne cunoastem.. Il tin la spalatorie pe Emil Racovita.......ma cunosc baietii aia si nut cu ochii pe el toata noaptea......bineinteles......nu degeaba......ca mai tot romanul --- Mesaj completat în 14 Feb 2008 20:08 -------------Aloooooooooooooooooooooooo.......numai eu mai bazai p'aci?.........veniti pe motoare sau p'ale voastre picioare??? ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi777 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 eu o sa vin cu motocicleta. ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 eu o sa vin cu motocicleta. ne vedem acolo... Perfect......atunci vin si eu cu mobra mea .......care mai veniti cu motoarele???.....hai nu fiti timizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Eu vin...da cu picioarele JOHN FACE PREZENTARILE doar el e senior member...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Eu vin...da cu picioarele JOHN FACE PREZENTARILE doar el e senior member...nu? Parol, mon cher!! Buna vijelioaso!! lasa forumurile si pune burta pe carte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ninge si eu mi-am adus motorul acasa ......daca o tine asa cred ca vin pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Nu ai fi singurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Haideti cu motoarele Editat Februarie 15, 2008 de kytynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 imi pare rau ca nu am putut ajunge, dar am plecat de ieri la 22 din bucuresti spre bacau la logodna fratelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 n-RE NIMIK CA AM FOST EU... A FOST OKA...AM VB..AM FACUT CUNOSTINTA...AM BEUT O BERE...PE SCURT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 si mie imi pare rau ca nu am putut ajunge dar eu am fost mare dobitoc.......de nervi va a inceput sa ninga m-am dus la pacanele inainte sa ajung la La provence si m-am tinut de pacanele pana la vreo 23:00 .......dar vinerea viitoare voi fi acolo negresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 si mie imi pare rau ca nu am putut ajunge dar eu am fost mare dobitoc.......de nervi va a inceput sa ninga m-am dus la pacanele inainte sa ajung la La provence si m-am tinut de pacanele pana la vreo 23:00 .......dar vinerea viitoare voi fi acolo negresit asa sa fie... dar aici in Belgia este destul de??? TASTATURA TA ARE PROBLEME?? in special gra_ma_ti_ca_le??? have fun pe acolo SAL. LA TOTZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 asa sa fie... dar aici in Belgia este destul de??? TASTATURA TA ARE PROBLEME?? in special gra_ma_ti_ca_le??? have fun pe acolo SAL. LA TOTZI Eu greseli gramaticale?.....unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Am revenit si io din tzarile calde....Care mai e admosfera??? ca de nins vad ca a nins...observ ca s-a modificat schimbarea...adika se face intalnirea de joi ...Vinerea???....Unde???... Maine ( n.r adica luni ) ma duc sa imi ridic motoreta de la iernat...ca insfarsit dupa o mika asteptare de 3 luni si jumatate:)).....baietzii de la Kawa au reusit sa imi aduka unitatea de ABS ( de...este in garantzie ) .Sper ca asta sa fie unika problema pe anul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 deci, cine vine? /index.php?...p;#entry1056149 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 deci, cine vine? /index.php?...p;#entry1056149 hei sal. pe alexandra de la mine ...k??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 sigur desi nu am mai vazut-o ce ceva timp. Incepem si noi iar intalnirile vinerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 sigur desi nu am mai vazut-o ce ceva timp. Incepem si noi iar intalnirile vinerea poate mai vin si eu pe la voi sau nu depinde dupa ce RE-vin din BELGIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Zodiac, ori ramai acolo si le mananci toata varza ori vii acasica pe repatriere si vedem noi ce-om face mai departe A ! Si sa vii si cu un motor, eventual ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 HMMMMM........vineri seara se mai duna baietii din Bercenicity undeva?.......John???........am auzit ca tu esti "capul rautatilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate