Robert Rmh Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 careva la arc azi?eu vin direct acolo so see ya there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Care ne vedem Vineri la intalnire ?...poate bagam o Oltenita ..ca n-am mai fost demult Editat Iulie 7, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 eu vin maine daca nu intervine ceva,blah nu v-ati plicisit de oltenita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Yo vin sigur la intalnire, insa la plimbare, din pacate, nu pot azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 eu vin maine daca nu intervine ceva,blah nu v-ati plicisit de oltenita? Chiar asa , ai mare dreptate . Ai o idee care poate prinde ? Fa-o cunoscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Chiar asa , ai mare dreptate . Ai o idee care poate prinde ? Fa-o cunoscuta ..sa fie undeva la 100-150km dus-intors ca sa simtim ceva ...zice iO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 cheia nu mai pot edita dar lasand gluma la o parte, lipsesc din bucuresti vreo 3 saptamani, si ma gandeam, pe cand ma intorc, sa va propun o plimbare, de exemplu brasov, via cheia de dimineata pana ajungem inapoi (deci fara cazare), si mers oarecum lejer, sa faca fata si al meu lenes (110-120 max). daca sunteti tentati, hotaram cand sa plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Buna, Incerc sa ajung si eu azi , binenteles ca sunt pt plimbare. Daca nu reusesc sa ajung :-( , va doresc plimbare placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Buna, Incerc sa ajung si eu azi , binenteles ca sunt pt plimbare.o Daca nu reusesc sa ajung :-( , va doresc plimbare placuta. daca doar incerci nu ajungi, daca chiar vrei sa ajungi vei reusi.): ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Gata... am rezolvat si vin sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 nu stiu ce sa zic eu vin doar pentru intalnire nu pot si plimbare,cernica,snagov,nu imi vin in minte alte ideei acum, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 hai ca vin si eu,asa scriu si eu pe pagina 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Salutare, Sunt Gabi cel care a venit azi cu XT-ul, locuitor al frumosului cartier Berceni. Mi-a placut plimbarea la Oltenita. Ne vedem la urmatoarele intruniri. Weekend placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Copii, va rog frumos sa aruncati un ochi pe linkul de mai jos. Este foarte important. /index.php?/topic/664304-se-cauta-martori-pentru-accident-mortal-sos-cotroceni/page__view__findpost__p__2897320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Stiu ca la intalnire nu prea vin, si cand vin, niciodata nu am benzina ))), dar uite ca se mai intampla cate o minune, si weekend-ul asta am facut o plimbare pe cinste, si am zis sa va arat si voua http://www.blackhelmets.ro/2011/07/10/refugiati-la-munte/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Stiu ca la intalnire nu prea vin, si cand vin, niciodata nu am benzina ))), dar uite ca se mai intampla cate o minune, si weekend-ul asta am facut o plimbare pe cinste, si am zis sa va arat si voua http://www.blackhelmets.ro/2011/07/10/refugiati-la-munte/ Cred ca era de bun simt sa anunti plimbarea, ca poate existau doritori , daca tot aveai de gand sa postezi poze si impresii...parerea mea....dar poate ca nu te simti asa bine cu grupul nostru ...e si asta o posibilitate. In alta ordine de idei, frumoasa iesirea, dupa cum reiese din celeprezentate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Lord are dreptate,cand pun mana pe tine te urechez Ps.poate pozele sunt trucate,of nu cred ca are benzina :blbl: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 bueiiii, da la propunerea mea de pe pagina anterioara, nimeni, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 am fost invitat si eu la randul meu .. ca nu ma durea mana sa scriu aici, sau sa va sun a fost super si vremea, si plimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 am fost invitat si eu la randul meu .. ca nu ma durea mana sa scriu aici, sau sa va sun a fost super si vremea, si plimbarea. Se pare ca a fost ceva exclusivist .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Lord are dreptate,cand pun mana pe tine te urechez Ps.poate pozele sunt trucate,of nu cred ca are benzina :blbl: am ramas si fara benzina la un moment dat ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 bueiiii, da la propunerea mea de pe pagina anterioara, nimeni, nimic? Pana atunci mai e ....vorbim la momentul faptei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) Eu zic c-ar fi bine ca Vineri sa participam intai la marsul asta, dupa care putem baga si-o "plimbare de bercenari". Eu o sa particip, mai vine cineva dintre voi? PS: ma bag si la o plimbare dupa, daca mai sunt doritori! Mars de comemorare a prietenilor ucisi in accidente rutiere Editat Iulie 12, 2011 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 azi vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 hello la toata lumea:D in sfarsit am terminat cu licenta si acum ma pot dedica vietii de biker:D asfalt uscat tuturor:D PS: care veniti vineri la marsul de comemorare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate