Admin Smokey Postat Septembrie 23, 2004 Admin Share Postat Septembrie 23, 2004 Am primit un SMS acum 5 min, se pare ca Bebe a avut un accident de motocicleta la Mosnita (langa Timisoara) si a murit Cred ca toti il cunoasteti, cel putin dupa motorul lui imbracat in blanuri ... Era membru Trust MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 regretele mele, cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 23, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei si celor care l-au cunoscut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 pentru cei care il cunosteau ... si pentru cei care nu ... Imi pare rau si Condoleante sunt cuvinte mult prea mici pentru ce vreau sa spun si simt! A avut poate cel mai cunoscut motor de prin Timisoara. Toata lumea ii stia "caprita"! Asa ceva chiar nu trebuia sa se intample. aici a gresit cineva acolo sus! uite aici si caprita /index.php?...e=post&id=69794 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 23, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 23, 2004 nevinovat: era in depasire regulamentara, si criminalul a virat stanga .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 pentru bebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 era unul dintre motociclistii cunoscuti in romania prin ceea ce a realizat (dnepra sa imblanita si cu craniul de berbec pe jug)....sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 acum am vazut la tv.............daca nu ma insel criminalul era o cioara.........la tv spunea ca risca 8 ani de puscarie........................ ar trebui sa aiba aceeasi soarta ......... dinte pt dinte...................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Stiu motorul, il stiu si pe el de la intalniri...nici nu pot exprima aici ce simt acum Condoleante celor dragi... Bebe, odihneste-te in pace si sa fii alaturi de noi la urmatoarele intalniri, chiar si de acolo de sus.Vom ciocni o halba si pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 24, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 24, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 24, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 24, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Cred ca este cel mai negru an pt motociclisti.Sper sa nu mai avem parte de un an ca asta. Sincere condoleante rudelor si prietenilor lui Bebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 24, 2004 Autor Admin Share Postat Septembrie 24, 2004 Pentru cei care doresc sa ajute familia, in barul Cargo exista o urna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 (editat) condoleante Editat Septembrie 24, 2004 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 sa-i fie tzarina usoara TFFT, Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Sincere condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 cine poate ajuta familia cu cit poate este rugat sa treaca dupa ora 1ĂŠ in cargo unde va fi o urna va multumim TFFT Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate