Stau-De-6 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 O sa pun lipsa umorului din partea ta pe seama faptului ca nu ti-ai gasit manusi pe masura potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Aproape am zâmbit când am citit ce-ai debitat. EÂşti bun de stand-up comedy. am eu niste manusi de vanzare joe roket cleo textile. sunt marimea s , sunt destul de micute...daca te intereseaza ..da un pm. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 O sa pun lipsa umorului din partea ta pe seama faptului ca nu ti-ai gasit manusi pe masura potrivita. Defapt am răspuns pe măsura postării tale. N-ai haz. Deloc! Dihania, am mai încercat Cleo S Âşi îmi sunt mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow_me Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Caut mănuÂşi de fete, mărimea XS sau 7S (mărime de copii). Dacă se poate, doldora de protecții. Mulțumesc. Eu port PROBIKER PRX-5,sunt de la XXS pana la foarte mari. La mine problema e ca am mainile foarte mici si mi-am luat un xxs care se aseaza foarte bine ,nu ma jeneaza,sunt foarte ok si au protectii foarte bune . In bucuresti le au la Kronaumoto.Poate ai noroc si iti sunt bune si tie. Intra pe www.louis.de ( cod 20120802 pentru un S ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Costum dama Dainese,marimea 44,inchidere fermoar,protectii soft,putin purtat...pret 200 euro"Fotomodelul" are 1,65 si 56 kg UP..negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Eu port PROBIKER PRX-5,sunt de la XXS pana la foarte mari. La mine problema e ca am mainile foarte mici si mi-am luat un xxs care se aseaza foarte bine ,nu ma jeneaza,sunt foarte ok si au protectii foarte bune . In bucuresti le au la Kronaumoto.Poate ai noroc si iti sunt bune si tie.Intra pe www.louis.de ( cod 20120802 pentru un S ) Eu mi-am luat ceva Icon de la Scorpio AZ, de pe Barbu Vacarescu. N-am ce sa le reprosez (nici manusilor, nici magazinului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Caut: pantaloni de vara, noi sau SH, la preturi rezonabile, textil, masura.. nu prea stiu... am 1,70 si 62 kg. As vrea sa-i probez inainte, deci cred ca daca gasesc, cumpar de la cineva din Bucuresti. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Vand costum moto Dainese Yu Div. Lady, doua piese, piele D-skin. Marimea 42, echivalent marimea S. Stare perfecta, geaca purtata destul de putin, pantalonii aproape deloc. Costumul se da impreuna cu kitul original de curatare si intretinere de la Dainese. Mai multe detalii aici. Pretul este de 500 EUR, aproape la jumatate fata de pretul de lista Dainese (949 EUR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Caut: pantaloni de vara, noi sau SH, la preturi rezonabile, textil, masura.. nu prea stiu... am 1,70 si 62 kg. As vrea sa-i probez inainte, deci cred ca daca gasesc, cumpar de la cineva din Bucuresti.mersi! Dam o tura la Paula's ca eu de-acolo mi-am luat pantaloni si sunt foarte multumita de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Pantaloni moto clasici de piele, grosime si durabilitate, tratati impotriva umezelii. Nu au protectii. Avem masuri de fete pe stoc. RET JEAN - pret 280 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 O armura de dama vinde cineva? Sau universala dar marime M sau S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) Geaca ICON Merc Stage 2 Pink masura XS, merge si la S - 100 euro si manusi ICON 29-er - 30 euro. Toate noi, cu etichete. manusi vandute, geaca still 4 sale! Mesaj completat Ghete SPIDI XPD X-ONE ca noi, marime 39-40 - 100 Euro 0730.434.584 Editat Iunie 20, 2010 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Vand costum moto Dainese Yu Div. Lady, doua piese, piele D-skin. Marimea 42, echivalent marimea S.Stare perfecta, geaca purtata destul de putin, pantalonii aproape deloc. Costumul se da impreuna cu kitul original de curatare si intretinere de la Dainese. Mai multe detalii aici. Pretul este de 500 EUR, aproape la jumatate fata de pretul de lista Dainese (949 EUR) VANDUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 UP Vand cizme touring Arlen Ness noi, marimea 37 /index.php?showtopic=520765 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Vand shoei couture tc7 marimea S (pinlock) 250 euro se poate proba doar in Bucuresti valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Vand pantaloni Furygan Preston Lady masura S, Textil, impermeabili membrana gore tex, mesada detasabila, protectii, fermoar legatura la geaca. Noi, in magazin! 137E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) manusi vandute, geaca still 4 sale!Mesaj completat Ghete SPIDI XPD X-ONE ca noi, marime 39-40 - 100 Euro 0730.434.584 geaca vanduta...ghetele raman inca la mezat Editat Iunie 25, 2010 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 A mai fost la vanzare. Mai este inca odata, dar cu un pret ajustat. Vreau 500 ron pe el. S-au vandut combinezoane de 500euro si nu se da asta?! ) - marimea 38/40, profesional dintr-o bucata - protectii complete umeri, coate, antebrat, spate, genunchi, tibie, cocoasa - protectie de spate inclusa - aerisiri pe toata partea frontala. 0722 94 77 62 - Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Manusi textile, intarituri in palma, masura S, noi. Pret: 30 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Manusi textile, intarituri in palma, masura S, noi. Pret: 30 lei! XS pe negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 XS pe negru? am pe negru dar numai S. Oricum ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 am pe negru dar numai S. Oricum ai PM. Buna.M-ar interesa si pe mine o pereche...tot negre... Mesaj completat Buna.M-ar interesa si pe mine o pereche...tot negre... da-ti-mi va rog si un vot ... Voteaza-mi poza pe CANCAN http://superfete.cancan.ro/2010/07/alex-5/ .... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Vand Geaca de piele de dama, Vanucci cu protectii full (spate, umeri, coate) Marimea 40 adica S. 300 RON id de mess: angel.nastase tel: 0721586828 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_ADE Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Vreau shi eu pentru nevasta o geaca xs sau xxs ca e micutza fata,are 1,52m .Probleme mari am la cizme ca ii trebuie 37-38.Voi de unde luatzi? inceark la Bavaria (ultimul model pentru fete-depinde de ce buget dispui... ) sau louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 A mai fost la vanzare. Mai este inca odata, dar cu un pret ajustat. Vreau 500 ron pe el. S-au vandut combinezoane de 500euro si nu se da asta?! )- marimea 38/40, profesional dintr-o bucata - protectii complete umeri, coate, antebrat, spate, genunchi, tibie, cocoasa - protectie de spate inclusa - aerisiri pe toata partea frontala. S-a dat, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate