Devilish Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 ce masuri? sunt interesata. astept detalii pe PM. Mersi. marimea 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Am si eu o geaca si o pereche de pantaloni din piele de vanzare. Geaca este Tschul, masura 36. Are protectii hard la umeri si coate si soft la spate. Ca dimensiuni are asa: -de la axila pana la palma: 42 cm -de la umar la palma: 65 cm -talie: 39 cm -umeri: 40 cm -de la umar la talie: 46 cm Geaca provine de la un combinezon la care am facut schimb de pantaloni cu cineva, pentru ca imi erau largi. Pantalonii sunt Polo, provin din schimbul mentionat mai sus, fata si-a cumparat combinezonul si nu o incapeau pantalonii si cum ai mei erau nepurtati din cauza ca imi erau mari am facut schimbul mergang la o pielarie unde a modificat si fermuarele de prindere la ambele combinezoane incat sa se potriveasca. Pantalonii au protectii soft la genunchi. Pantalonii sunt tot masura 36. Dimensiuni: -lungime de la tur pana la glezna: 70 cm -lungime de la talie la glezna: 94 cm -bazin: 42 cm Pretul este de 400 ron. Le dau si separat, cate 200 ron fiecare. Atentie: geaca fiind de combinezon este scurta, pentru a permite prinderea cu pantalonii. Detalii de contact prin PM sau mail: jossephinne@gmail.com PS: Scuzati calitatea pozelor. Atat stie telefonul meu. Combinezonul inca mai este de vanzare. Se potriveste pentru cineva intre 45-55 kg si 1.60-1.68m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite marimea 36, purtati de 2 ori. Trimit oriunde in tara, sunt foarte bune, am si eu o pereche, sunt foarte calduroase cu mansada detasabila, numai bune pe vreamea asta, nu au nici un defect. Pret 250 Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 De vanzare: brau Dainese Belt Tiger(masura S) - 65 lei; manusi Alpinestars Sp-3(masura S) - 170 lei. Ambele sunt in stare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 cumpar manusi cu protectii la pret rezonabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Vand cizme vintage Alpinestars, marimea 38 (din piele, intarite in zona calcaiului si la degete), pret 50 de lei. Cizmele sunt bune, le vand pentru ca ma incurca prin casa (in urma unui accident de acum 2 ani - cand nu le purtam - am o glezna si nu le mai pot purta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Vand Combinezon Moto Tschul, din piele, Nou, marimea 40, din 2 piese. Am descoperit sectiunea "Echipament Pentru Fete" ceva mai tarziu, asa ca aveti mai jos linkul catre postul initial. /index.php?/topic/676378-vand-combinezon-tschul-de-dama/page__p__3102952#entry3102952 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Vand Combinezon Moto Tschul, din piele, Nou, marimea 40, din 2 piese. Am descoperit sectiunea "Echipament Pentru Fete" ceva mai tarziu, asa ca aveti mai jos linkul catre postul initial. http://www.motocicli...52#entry3102952 Asfalt uscat! nu postai si tu acum 3 zile ((((( exact ce cautam si am cumparat de la ei de pe E-bay cu...mai mult. Offf ce ma oftic bafta la vanzare Editat Aprilie 25, 2012 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Vand cizme vintage Alpinestars, marimea 38 (din piele, intarite in zona calcaiului si la degete), pret 50 de lei. Cizmele sunt bune, le vand pentru ca ma incurca prin casa (in urma unui accident de acum 2 ani - cand nu le purtam - am o glezna si nu le mai pot purta ) Adjudecate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Pentru ca se lasa fata de motociclism inainte sa se fi apucat, tot echipamentul este pus la vanzare. Totul nou, sau purtat fix de 3 ori. Casca RX7 Corsair marimea XS - 250 euro Geaca + pantaloni Dainese marimea S - 250 euro Cizme Alpinestars Stella SMX4 marimea 37 - 80 euro Manusi marimea S - 50 euro Geaca Polo - 50 de euro alte detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 nu postai si tu acum 3 zile ((((( exact ce cautam si am cumparat de la ei de pe E-bay cu...mai mult. Offf ce ma oftic bafta la vanzare Imi pare rau... Postasem cu 3 zile mai devreme, dar in sectiunea generala de echipament moto, nestiind ca exista sectiunea speciala pentru echipament fete. Merci de urare si sa te bucuri de noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Pentru ca se lasa fata de motociclism inainte sa se fi apucat, tot echipamentul este pus la vanzare. Totul nou, sau purtat fix de 3 ori. Casca RX7 Corsair marimea XS - 250 euro Geaca + pantaloni Dainese marimea S - 250 euro Cizme Alpinestars Stella SMX4 marimea 37 - 80 euro Manusi marimea S - 50 euro Geaca Polo - 50 de euro alte detalii pe PM. Ce manusi sunt alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Au fost, ce manusi au fost. S-a dat totul, mai putin perechea de cizme Alpinestars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 (editat) Costum dama Dainese,marimea 44,inchidere fermoar,protectii soft,putin purtat...pret 150 euro (600 ron) ."Fotomodelul" are 1,65 si 56 kg aici Editat Mai 11, 2012 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Cumpar pantaloni moto piele cu slidere pentru circuit sau ii iau la schimb cu geaca Dainesse aproape noua textil,pentru info pm me sau tel :0765 605 411 (Meri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 se vinde echipament moto dama /index.php?/topic/677739-echipament-dama/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 * vand pantaloni dama marime S (sau 36), din piele. lungimea cracilor este 101 cm, iar la talie au 72 cm. sunt aproappe noi, i-am purtat de cateva ori (luati din Germania). pret: 150 RON (negociabil); ii pot trimite si in tara. pozele nu prea mi-au iesit, dar hai sa le pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Pentru ca se lasa fata de motociclism inainte sa se fi apucat, tot echipamentul este pus la vanzare. Totul nou, sau purtat fix de 3 ori. Casca RX7 Corsair marimea XS - 250 euro Geaca + pantaloni Dainese marimea S - 250 euro Cizme Alpinestars Stella SMX4 marimea 37 - 80 euro Manusi marimea S - 50 euro Geaca Polo - 50 de euro alte detalii pe PM. Cizmele inca de vanzare. Hai ca e pacat de ele sa stea degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Cumpar manusi Alpinestars Stella Tyla, albe, masura M, daca are cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 * vand pantaloni dama marime S (sau 36), din piele. lungimea cracilor este 101 cm, iar la talie au 72 cm. sunt aproappe noi, i-am purtat de cateva ori (luati din Germania). pret: 150 RON (negociabil); ii pot trimite si in tara. pozele nu prea mi-au iesit, dar hai sa le pun. ti.a crescut curutuuuuu!!!! IATA DOVADAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Pentru ca se lasa fata de motociclism inainte sa se fi apucat, tot echipamentul este pus la vanzare. Totul nou, sau purtat fix de 3 ori. - - Cizme Alpinestars Stella SMX4 marimea 37 - 80 euro - Cizmele pret 300 lei doar azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de@lexy@ Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Am o pereche de pantaloni, din material textil la care mi s-a rupt fermoarul:D ... As dori sa aflu daca cunoasteti un loc unde as putea repara fermoarul deoarece am incercat la diferite croitorii si au zis ca nu reusesc sa il repare sau sa il schimbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Fetelor, chiar va intereseaza ceva de calitate ????? echipamet moto dama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) SUPEREXTRAMEGA OFERTA !!! 1 bucata casca AGV K3 MULTI FLEURS mas S la numai 609 ron in loc de 779ron!!! calota rasina HIR-TH textil DRY-LEX interior detasabil pentru spalare viziera STREET 8 mecanism viziera XQRS extractor aer posteriori inchidere micrometrica Editat Iunie 11, 2012 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Geaca FLM damen polo.NOUA .nefolosita.mariime M.protectii coate/umeri/spate. 0727881292 maniac_biker_46 redare personala in bucuresti ploiesti buzau. pret 280 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate