NVS Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 http://gerbing.eu/Home/tabid/36/Default.aspx - din UK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 http://gerbing.eu/Home/tabid/36/Default.aspx - din UK Merci de ajutor Am pus si pe jetrun.ro o pagina in care sunt listate produsele principale cu link pentru descriere si pret pe pagina Gerbing's. http://www.jetrun.ro/gerbing.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 buna fetelor vine sezonul si cineva trebuie sa se gandeasca si la ceva echipament pentru voi: http://www.motoabbigliamento.it/strada-gia...3_798_1094.html http://www.motoabbigliamento.it/pantaloni-...ady-p-7951.html iar aici e o surpriza: http://www.motoabbigliamento.it/kit-miss-lady-p-8049.html preturile sunt cele care le vedeti fara nici un fel de comision!!!!!!! ciao fabio PS pentru detalii: PM sau id mess fabio75t sau fabio75t@libero.it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 caut pantaloni cu protectii pt strada (gen Icon) marimea 26 ( S ). Are cineva? Thanks. Eu as avea ceva, sunt noi nouti, iar mie imi sunt cam mari, sunt marimea 36 asta in cazul in care 34 este cel mai mic. Depinde acum de dimensiunile tale . Ii poti vedea pe site la polo. Sunt pantalonii de la Firefox Kombi. Imi spui ce parere ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 pune si tu un link cu o poza, help me out. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 88.00euro masuri dama de la xs-xxl. daca pot fi pe placul tau dami un pm. ciao fabio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 pune si tu un link cu o poza, help me out. ms Momentan pantalonii nu mai sunt pe site dar apare geaca, iar in fotografie se pot vedea si pantalinii. Pretul este de 110 euro, cu exact atat i-am luat si eu. Daca vrei sa ii vezi, in orice zi saptamana viitoare ma gasesti in bucuresti. http://www.polo-motorrad.de/shop/Bekleidun...tdetails.0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 am un costum de piele din 2 piese marimea 42 , detalii in semnatura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Se vand pantaloni moto IXS, marimea DS, purtati de vreo 2 ori, pret 100 euro http://www.ixs-fashion.com/images/L/Z7379.jpg Info: Trousers made of 600D & 300D polyoxford and 500D AIRGUARD® · soltoTEX® lining membrane with water barrier · Removable thermo lining · 2 pockets Pantaloni moto Polo, Firefox Hosen, marimea 36, noi-nouti, pret 110 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Geaca Joe Rocket Honda Dama, marimea S, textil, impecabila . RT 400 nylon shell . C.E. rated protectors in shoulders and elbows . Removable spine pad . Variable Flow™ ventilation system . Removable insulated vest liner . Twin zipper hip adjusters . 8" rear zipper for pant attachment . Reflective stripe 100 euro Costum Piele Dainese Yu Lady, marimea 42(S). * Composite protectors. * Articulated Shoulder. * Full Grain Leather. * Elasticated inserts. * Inserts in elasticated fiber. * Aerodynamic Spoiler. * Soft Inserts. * Replaceable Sliders. * Removable Sanityzed lining. 2300 RON A fost purtat de 3 ori pe circuit, arata impecabil. barbie,ai P.M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 88.00euro masuri dama de la xs-xxl. daca pot fi pe placul tau dami un pm. ciao fabio Intrebare intrebatoare se pot vedea/proba undeva pantalonasii astia? Sau ai idee de dimensiuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Perechile de pantaloni postate de mine se pot proba si sunt marimi mici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 mai are cineva de vanzare vreo geaca, marimea S? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Am eu o geaca de vanzare, marca Buse, marimea S, model touring. Este purtata un sezon, pt mine este putin mare. Pret 130 euro, eu am luat-o la aproape 200 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Perechile de pantaloni postate de mine se pot proba si sunt marimi mici . Cam pentru ce dimensiuni se potrivesc IXS-ii (inaltime/greutate)? Eu cam port 38, nush daca intru in 36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Cam pentru ce dimensiuni se potrivesc IXS-ii (inaltime/greutate)? Eu cam port 38, nush daca intru in 36 Eu am 48kg, 1.62m si-mi vin mari. Problema cu ei nu este la inaltime si mai mult talie si coapse. Ei sunt marimea S, dar eu i-as incadra la un M. Iar ceilalti pantaloni, cei de la Polo sunt 36, dar sunt tot mai largi in talie, au cam 70cm, in rest se aseaza super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Cam pentru ce dimensiuni se potrivesc IXS-ii (inaltime/greutate)? Eu cam port 38, nush daca intru in 36 este super ca ii poti proba. parerea mea e sa nu-ti iei nimic fara sa probezi, uneori dimensiunile variaza( poti ramane uimita sa constati ca ti se potriveste la o gecuta un M cand stii ca porti S) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Este foarte adevarat, cel mai important este sa probezi. Eu am facut de prea multe ori greseala sa iau direct de pe net. S-a nimerit doar o geaca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Este foarte adevarat, cel mai important este sa probezi. bine spus. eu nu sunt adepta cumparaturilor de pe net. trebe sa vad materialul cum arata (caci una este poza, alta este realitatea), eventual protectiile si mai ales sa mi se potriveasca marimea. prefer sa dau un ban in plus, dar stiu ca sunt foarte multumita de achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Eu am 48kg, 1.62m si-mi vin mari. Problema cu ei nu este la inaltime si mai mult talie si coapse. Ei sunt marimea S, dar eu i-as incadra la un M. Iar ceilalti pantaloni, cei de la Polo sunt 36, dar sunt tot mai largi in talie, au cam 70cm, in rest se aseaza super. Ms mult! Hai ca vad cum fac sa ne vedem, dar nu pot mai devreme de sapt viitoare.. Tu esti in Bucuresti? Oricum nu am luat niciodata fara proba.. asa ca nu se pune problema sa dau comanda de pe net, decat daca se aduce marfa "fara obligatii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ms mult! Hai ca vad cum fac sa ne vedem, dar nu pot mai devreme de sapt viitoare.. Tu esti in Bucuresti? Oricum nu am luat niciodata fara proba.. asa ca nu se pune problema sa dau comanda de pe net, decat daca se aduce marfa "fara obligatii". Saptamana asta sunt in Bucuresti, saptamana viitoare sunt plecata de luni pana joi, apoi ma gasesti iar. Te astept la o proba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Buna fetelor super oferta de primavara!!!!!!!!!! + geaca + pantalon numai 139 euro in loc de 235euro!!! pentru informatii: PM sau fabio75t@libero.it sau mess fabio75t ciao Fabio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Buna fetelor super oferta de primavara!!!!!!!!!! + geaca + pantalon numai 139 euro in loc de 235euro!!! pentru informatii: PM sau fabio75t@libero.it sau mess fabio75t ciao Fabio cand intri pe mess, da-mi un buzz,te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) barbie,ai P.M Nu mai am nici costumul Dainese Yu, nici geaca Joe Rocket Honda, le-am dat din ianuarie. Mai am un rucsac FLM High Speed 300 si genunchiere Thor Quadrant. Editat Februarie 12, 2009 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 la ce pret barbie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate