Chisa Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Buna seara doamnelor si domnisoarelor! Ajut un prieten sa vand some chestii. Lucrurile nu sunt noi, dar se prezinta in stare impecabila. Si anume: 1. Casca UVEX, marimea S=55/56. Nu are zgarieturi , iar interiorul este in stare exceptionala. pret 100 RON 2. Cizme piele dama , marimea 39 , pret 70 RON. 3. Geaca POLO Pharao, enduro , marimea L. Talie reglabila, cordon, se incheie cu capse, fermoar si scai. Are intarituri buretate nu tari. Singurul minus pe care eu l-am vazut ar fi ca-i lipseste captuseala detasabila, pret 100 RON. Contact: Dan Popa, 0740 540 001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Gasesc si eu pe cineva care sa imi aduce niste cizme de la IXS, de aici din Bucuresti ? Astept PM, Multumesc in avans. Editat Aprilie 24, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Hello fetelor! M-am grabit in toamna sa-mi iau un combinezon de piele, pe care (mi-am dat seama ulterior) nu prea am unde sa-l port, cel putin pentru moment. Asa ca m-am hotarat sa-l vand, ca e pacat de el sa stea in sifonier nefolosit. Este un Tecnik din 2 piese, model Vixen, negru cu gri-argintiu, exact ca in poza. Pantalonii au protectii dure la genunchi + slidere, iar geaca are protectii dure la umeri + coate si o protectie gen spuma (semi-dura) pentru spate. Mai multe detalii aici Marimea este 36, potrivit pentru o fata de 1,60-1,65m si 47-52kg. Geaca am purtat-o o singura data, iar pantalonii au fost doar probati in casa Pret: 1300 ron. Pentru mai multe info, PM sau mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Hello fetelor!M-am grabit in toamna sa-mi iau un combinezon de piele, pe care (mi-am dat seama ulterior) nu prea am unde sa-l port, cel putin pentru moment. Asa ca m-am hotarat sa-l vand, ca e pacat de el sa stea in sifonier nefolosit. Este un Tecnik din 2 piese, model Vixen, negru cu gri-argintiu, exact ca in poza. Pantalonii au protectii dure la genunchi + slidere, iar geaca are protectii dure la umeri + coate si o protectie gen spuma (semi-dura) pentru spate. Mai multe detalii aici Marimea este 36, potrivit pentru o fata de 1,60-1,65m si 47-52kg. Geaca am purtat-o o singura data, iar pantalonii au fost doar probati in casa Pret: 1300 ron. Pentru mai multe info, PM sau mess. Ahh....de ce nu te-ai gandit sa-l vinzi mai in primavara ?! E super si pretul pe masura. UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Gasesc si eu pe cineva care sa imi aduce niste cizme de la IXS, de aici din Bucuresti ? Astept PM, Multumesc in avans. Spune-mi te rog ce numar si model doresti? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Gasesc si eu pe cineva care sa imi aduce niste cizme de la IXS, de aici din Bucuresti ? Astept PM, Multumesc in avans. MOTORACINGZONE (distribuitor IXS in Bucuresti) Adresa- B-dul Energeticienilor intersectie cu Fizicienilor ( Vitan spre Ilioara- langa spalatorie) . Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Ahh....de ce nu te-ai gandit sa-l vinzi mai in primavara ?! E super si pretul pe masura. UP Nu prea m-am indurat sa ma despart de el, dar am realizat intr-un sfarsit ca n-are rost sa-l tin degeaba. Sper ca ti-ai gasit ceva frumos. Am mai dat si peste o pereche de manusi din piele Dainese Hellracer XS (dar cred ca se potrivesc mai bine pt S), combinatie culori negru/albastru/alb, protectii carbon. Sunt noi-noute, nepurtate ever. Pret 100 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi001 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 vand pantalon dama si combinezon ploaie : /index.php?showtopic=341565 inca valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 O prietena isi vinde cizmele noi, in cutie. Si-a luat altceva intre timp si sta cu banii blocati.http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...ew&ID=35279 Inca valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) De vanzare casca integrala Airoh Leox Bat, viziera clara, antifog-antiscratch, marimea S, noua, in cutie +viziera de rezerva fumurie (100%) pt casca, noua. Pret pt amandoua: 120 Euro sau 500 lei. Pret separat casca: 100 Euro Pret separat viziera: 25 Euro Ambele se pot vedea/proba in Bucuresti. Tel:0721 201 452 Diana. Pret de referinta in alte magazine pt aceasta casca: 685.90 lei - Airoh Leox Bat Specificatii casca: Carcasa exterioara in 2 marimi.Carcasa exterioara fabricata din fibra compozita carbon / Kevl-ar, stratificata in sistem multi-directional, asigurand performante de top prin greutate minima. Interior modelat dupa forma anatomica. Viziera profesionala de 2,2 mm, omologata conform ECE2205, tratata anti-zgarieturi cu sistem rapid de culisare. Captuseala interioara COOLMAX cu insertii de plasa, impotriva sudorii. Captuseala interioara detasabila si lavabila. Pernute de protectie pentru obraji detasabile si lavabile. Textila interioara igienizata. Sistem de inchidere a curelei de prindere, cu inel dublu. Carcasa exterioara vopsita, cu protectie UV. Sistem ajustabil de admisie a aerului in casca. Sistem ajustabil de evacuare a aerului din casca. Protectie de cauciuc in partea inferioara. Anunt inca valabil, pret redus: 450 lei Editat Aprilie 28, 2009 de Tashulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Anunt inca valabil, pret redus: 450 lei Vanduta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Geaca moto dama tesut maxdura 500d mesada detasabila membrana impermeabila transpiranta protectii hard coate umeri protectie soft spate prize aer anterioare masuri de la XXS la XXL pret: 89,oo euro contact: PM sau id yahoo sau 0733546951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Geaca moto Dama Pret: 370 Lei Culori Rosu sau Albastru. Fabricata din cordura, impermeabila, cu mesada si protectii la coloana, umeri si coate. Marimi; XS, S, M Editat Mai 5, 2009 de RaduSPR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Pantaloni dama - pantalonii sunt din piele groasa,de calitate superioara, masura S,modelul clasic de la Daytona. Pretz 200 lei, trimit si ramburs in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 vand geaca piele dama probiker nou nouta cu eticheta pe ea . protectii full. 3 mil 0727881292 id: maniac_biker_46* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Pantaloni dama - pantalonii sunt din piele groasa,de calitate superioara, masura S,modelul clasic de la Daytona. Pretz 200 lei, trimit si ramburs in tara. VANDUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 VANDUT! vrem poze cu utilizatoarea, sa vedem daca`i Âşade bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; Editat Mai 15, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 vand geaca piele dama probiker nou nouta cu eticheta pe ea . protectii full. 3 mil 0727881292 id: maniac_biker_46* salut,se poate proba geaca? caut o geaca pt prietena mea,dar tre sa ii vina si sa ii placa si ei astept raspuns bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; UP!! sunt super, chiar merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 salut,se poate proba geaca?caut o geaca pt prietena mea,dar tre sa ii vina si sa ii placa si ei astept raspuns bafta si numai bine da se poate proba e cea din poza sunama si vb stabilim ce si cum si cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 am si eu de vanzare o geaca pentru fete. Joe Rocket Jordan, editie limitata, noua, impecabila, identica cu cea din poze. protectii spate, umeri, antebrate, mesada detasabila, aerisiri cu fermoar. marime M. pret: 500lei 0724 02 10 18 Cristi Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mary Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 vand geaca piele dama probiker nou nouta cu eticheta pe ea . protectii full. 3 mil 0727881292 id: maniac_biker_46* Buna, ma intereseaza si pe mine geaca ( daca inca o mai ai ), dar vreau sa stiu ce marime este si daca o pot proba. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Pt fete micutze:costum moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate