dealer Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Vand geaca Dainese Merlin piele,marimea 44,mesada detasabila. Geaca este noua,cu eticheta. Trimit prin curier cu posibilitate de verificare. Pret 200 euro 0720666609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Vand o pereche manusi piele CAFE-RACER pentru dama,marimea S,stare foarte buna(au fost purtate de cateva ori de catre pasagera).Pret 50ron.Tel.0729161121.Se poate trimite in tara cu plata ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 (editat) * am o pereche de ghete noi, NewRock, imi sunt cam mari si nu stiu ce sa fac cu ele. adica stiu, le vand! am o singura poza cu ele, ca nu am ajuns pe lumina acasa sa fac niste fotografii mai calumea, dar le puteti vedea si pe site aici: http://www.gotica.ro/produse/199-INCALTAMINTE/200-BOCANCI-NEW-ROCK/1166-BOCANCI-NEW-ROCK-1473.html (la ale mele pielea e putin lucioasa - arata cool ) la magazin sunt 590 RON. la mine sunt 290 RON. le dau in cutie(!) masura e 38/39, trebuiesc probate, ca si eu am luat prin comanda pe net si nu s-au potrivit. Editat Septembrie 28, 2011 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorceror Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Se vinde: Costum IXS Full Pret ajustat. Vreau 500 ron pe el. - marimea 38/40, profesional dintr-o bucata - protectii complete umeri, coate, antebrat, spate, genunchi, tibie, cocoasa - protectie de spate inclusa - aerisiri pe toata partea frontala. Poze la cerere Cizme Gaerne 2398 GRW http://www.atvrom.ro/cizme-gaerne-2398-grw-p-1857.html Purtate de 2 ori, Pret 500 RON Colorit Rosu cu Alb Protectie antirasucire picior Dainese Back Protector. Pret 200 RON. Motiv vanzare: Pici de 9 luni acasa, echipament care sta degeaba si cere un rider, nu ma mai dau cu moto deloc. Date de Contact : Ciprian Mobil: 0764 489 490 dupa orele 17, id messanger: ionutcipriananescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Vand casca Suomy noua marimea xs 300 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Vand: Geaca Icon Bombshell marimea S - 900roni Cizme Falco street marimea 38 - 200roni NOI Pentru detalii PM Se pot proba in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Vand o pereche manusi piele CAFE-RACER pentru dama,marimea S,stare foarte buna(au fost purtate de cateva ori de catre pasagera).Pret 50ron.Tel.0729161121.Se poate trimite in tara cu plata ramburs. Vandut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Ofer moka un tricou roz, Honda, marimea L, unei motocicliste din Buc care e dispusa sa vina sa-l ia de la Lujerului sau cu care pot stabili o zona rezolnabila unde sa ne vedem. Nu este nou cu eticheta dar este in stare foarte buna. Scuze, am uitat sa atasez poza. Astept PM, primul venit, primul servit hai ca e simpatic. Tricou dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Ploua, c-as veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Uitandu-ma in urma cu jumatate de an la echipament pentru prietena mea, stiu ca intreba cineva pe aici la un moment dat de protectie ptr. (o)(o) In caz de nu a gasit: http://www.motoabbigliamento.it/dainese-thorax-lady-woman-chest-protection-black-p-13041.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Vand manusi ICON PURSUIT masura S. Purtate 2 luni, stare foarte buna. Pret: 50 ron Tel: 0721958223 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 * am o pereche de ghete noi, NewRock, imi sunt cam mari si nu stiu ce sa fac cu ele. adica stiu, le vand! am o singura poza cu ele, ca nu am ajuns pe lumina acasa sa fac niste fotografii mai calumea, dar le puteti vedea si pe site aici: http://www.gotica.ro/produse/199-INCALTAMINTE/200-BOCANCI-NEW-ROCK/1166-BOCANCI-NEW-ROCK-1473.html (la ale mele pielea e putin lucioasa - arata cool ) la magazin sunt 590 RON. la mine sunt 290 RON. le dau in cutie(!) masura e 38/39, trebuiesc probate, ca si eu am luat prin comanda pe net si nu s-au potrivit. * hai, fetelor! nu vrea nimeni o pereche de ghete cool?... facem o reducvere: 270 RON, ca vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Vand casca Suomy noua marimea xs 300 euro Pret nou 1.000 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) I-am luat neveste-mii pantaloni de pe net. N-am fost sigur ce marime sa-i iau (28-34 sunt inch si se refera la talie), asa ca i-am luat vreo trei numere. De fapt, dupa primul esec, am mai comandat doua numere diferite, sa fiu sigur ca pana la urma unul se potriveste si nu-mi mai iau bastarci pe motiv ca numai ea a ramas fara echipament nou. Acum am doua perechi in plus: 29 (73-74cm) si 31 (78-79cm). Voi reveni si cu alte masuri pentru cine doreste. Au membrana REISSA, ce are o mare permeabilitate si respirabilitate unidirectionala, de la interior spre exterior. Perfecti pentru protectie la ploaie, zăpadă Âşi vânt, fiind impermeabili. Toate cusaturile sunt rezistente la apa. Dublura detasabila THERMOLINE pentru vreme rece. 3M Scotchlite ® benzi reflectorizante. Protectii CE-Aproval (genunchi Âşi Âşold). Cu fermoar de conectare pentru jachete. Doua zone de reglare a latimii pe talie. 2 buzunare exterioare. Foarte comfortabili. Cu siguranta cel mai bun raport pret/calitate. Editat Noiembrie 9, 2011 de adris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 caut pantaloni piele IXS marimea S, cu fermoar lung la spate (pentru a se incheia cu geaca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Vand geaca de piele tschul, purtata 2 sezoane (primavara si toamna tarziu), marimea M.Este in stare perfecta! nu este rupta, julita, zgariata. are protectii coate, umeri, spate si mesada(nepurtata). O vand pentru ca mi-a ramas mica si sta in dulap degeaba de un an. pret 250 ron. 0734107290 Diana modelul este acesta: http://www.tschul.de/shop.pl?f=NR&c=836&t=tschul_temartic&KAT=Motorradlederjacken&TITEL=Damen%20Motorrad%20Lederjacke%20aus%20Rindsleder poze reale: Editat Noiembrie 15, 2011 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 I-am luat neveste-mii pantaloni de pe net. N-am fost sigur ce marime sa-i iau (28-34 sunt inch si se refera la talie), asa ca i-am luat vreo trei numere. De fapt, dupa primul esec, am mai comandat doua numere diferite, sa fiu sigur ca pana la urma unul se potriveste si nu-mi mai iau bastarci pe motiv ca numai ea a ramas fara echipament nou. Acum am doua perechi in plus: 29 (73-74cm) si 31 (78-79cm). Voi reveni si cu alte masuri pentru cine doreste. Au membrana REISSA, ce are o mare permeabilitate si respirabilitate unidirectionala, de la interior spre exterior. Perfecti pentru protectie la ploaie, zăpadă Âşi vânt, fiind impermeabili. Toate cusaturile sunt rezistente la apa. Dublura detasabila THERMOLINE pentru vreme rece. 3M Scotchlite ® benzi reflectorizante. Protectii CE-Aproval (genunchi Âşi Âşold). Cu fermoar de conectare pentru jachete. Doua zone de reglare a latimii pe talie. 2 buzunare exterioare. Foarte comfortabili. Cu siguranta cel mai bun raport pret/calitate. * arata beton! zi si un pret, te rog. ma intereseaza ptr. mine. nu stiu cum e cu masurile in inch, dar o sa probez, daca ma decid sa-i iau. am si eu niste ghete NewRock (am pus anuntul aici), am patit la fel ca tine. am comandat 3, ca sa mi se potriveasca una (erau in promotie). ia vezi, poate facem un barter ghetele sunt masura 38-39. * am o pereche de ghete noi, NewRock, imi sunt cam mari si nu stiu ce sa fac cu ele. adica stiu, le vand! am o singura poza cu ele, ca nu am ajuns pe lumina acasa sa fac niste fotografii mai calumea, dar le puteti vedea si pe site aici: http://www.gotica.ro/produse/199-INCALTAMINTE/200-BOCANCI-NEW-ROCK/1166-BOCANCI-NEW-ROCK-1473.html (la ale mele pielea e putin lucioasa - arata cool ) la magazin sunt 590 RON. la mine sunt 290 RON. le dau in cutie(!) masura e 38/39, trebuiesc probate, ca si eu am luat prin comanda pe net si nu s-au potrivit. *250 RON ultimul pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 I-am luat neveste-mii pantaloni de pe net. N-am fost sigur ce marime sa-i iau (28-34 sunt inch si se refera la talie), asa ca i-am luat vreo trei numere. De fapt, dupa primul esec, am mai comandat doua numere diferite, sa fiu sigur ca pana la urma unul se potriveste si nu-mi mai iau bastarci pe motiv ca numai ea a ramas fara echipament nou. Acum am doua perechi in plus: 29 (73-74cm) si 31 (78-79cm). Voi reveni si cu alte masuri pentru cine doreste. Au membrana REISSA, ce are o mare permeabilitate si respirabilitate unidirectionala, de la interior spre exterior. Perfecti pentru protectie la ploaie, zăpadă Âşi vânt, fiind impermeabili. Toate cusaturile sunt rezistente la apa. Dublura detasabila THERMOLINE pentru vreme rece. 3M Scotchlite ® benzi reflectorizante. Protectii CE-Aproval (genunchi Âşi Âşold). Cu fermoar de conectare pentru jachete. Doua zone de reglare a latimii pe talie. 2 buzunare exterioare. Foarte comfortabili. Cu siguranta cel mai bun raport pret/calitate. ce pret au? si un nr. de tel. ar fi ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Vand casca Shoei X11 Kagayama red, marimea S. Purtata o luna in mod regulat si apoi inca de cateva ori. 1114 RON ym anca14e 0721 42 35 30 Vand combinezon piele, 2 piese, Dainese, marimea 44. Cred ca se potriveste la 1,60m - 1,70m, 50kg - 60kg Pantalonii au fost purtati de cateva ori, putin juliti ca a cazut cu ei. Geaca am purtat-o am purtat-o un sezon si e putin tavalita pe burta si in coate 1200 RON ym anca14e 0721423530 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 ce faci "paispe" renunti la motor?sau ma rog...la ideea de a mai avea unu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Am nevoie de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Am nevoie de bani trist! bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 (editat) Jacheta piele de vita Tschul, marimea 36(S). Absolut noua (livrata azi, probata=> mica ) Astazi m-am convins ca nevesti-mii chiar nu-i prieste marimea 36. De nici un fel! O dau "eftin", cu cat am luat-o, ca probabil a intrat putin material la confectionarea ei. Asadar, daca nu va incurca vreo 369lei(cifra aleasa cu grija) prin buzunare, "indrazniti, si veti cuceri lumea". Are protectii certificate CE pentru coate, umeri si spate, piele dublata la coate, reglaje velcro, dublura termica detasabila, ma rog, toate cele necesare unei ture confortabile. Anul asta Mos Craciun raspunde si la 0732077601 Spor la cele bune! Adi. Editat Noiembrie 30, 2011 de adris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Vand casca Shoei X11 Kagayama red, marimea S. Purtata o luna in mod regulat si apoi inca de cateva ori. 1114 RON ym anca14e 0721 42 35 30 Vand combinezon piele, 2 piese, Dainese, marimea 44. Cred ca se potriveste la 1,60m - 1,70m, 50kg - 60kg Pantalonii au fost purtati de cateva ori, putin juliti ca a cazut cu ei. Geaca am purtat-o am purtat-o un sezon si e putin tavalita pe burta si in coate 1200 RON ym anca14e 0721423530 Plata in 2 rate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Vand manusi ICON PURSUIT masura S. Purtate 2 luni, stare foarte buna. Pret: 50 ron Tel: 0721958223 Vandute!!! Anca, sa le porti sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate