sorin Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 pe ploaie e singura data cand poate derapa pe acceleratie motoreta mea. (powerslide pe linie dreapta). pentru toti cei care, ma irita am o vorba sa va zic guramica hai ca sunteti numa pensionari acilea Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 adik ceva de genul asta? Bravo Cata. Toata stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 Shi-am fost la Arc cu motoru' shi m-am mai plimbat doua ore pe ploaie shi am ajuns acasa intreg. Shi am vaz't la Arc shi fo' douaj' de altzi motorishti asha ca nu sunt yo nebun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 O multime v-ati plimbat pe ploaie, numa' io am muncit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 @Floricel: cred ca au fost mai putini ... S-au speriat de ploaie. Man oamenii sunt impermeabili. Ce va intra motorul la apa? Fricosilor. Au picat 2 stropi si voi repede in pat cu ceaiul cald la telenovele. Pai la iarna ce faceti? Va luati concediu? RUSINICA MARE. Eu am ajuns acasa pe la 14:00 ... mi-am uscat pantalonii cu fierul de calcat, manusile in cuptor ... m-am uitat la un DivX si hopa repede la arc,,, sa nu pierd. A... cei care au lipsit au absenta nemotivata. Sa vina cu paritii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 O multime v-ati plimbat pe ploaie, numa' io am muncit... Nu doar tu ai muncit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 30, 2004 Autor Share Postat Septembrie 30, 2004 @Marce: n-am fost surprins. Cand am ajuns acolo, cu inca doi pretini (pe la 06.45 pm), eram primii, ceea ce de obicei nu se intampla. Dupa aceea au mai venit catziva MOTOCICLISHTI, iar pe la opt fara ceva a inceput iar ploaia. Laudabil este ca au venit shi catziva vitezishti care nu s-au spariat de umezeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Din pacate la ora aia eu caram niste dulapuri prin ploaie si noroi Asa ca poate nu-mi scadeti nota la purtare pt absenta Si a zis cineva mai sus cum ca motocicleta nu este un mijloc de transport. Spre surprinderea unora, este.Si inca unul foarte eficient si placut.Mai ales in oras unde poti sta cu covrigul in mana ore in sir la semafor, de trece viata pe langa tine, asa, caldut si placut uscat cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 "vitezistii" adica eu lol Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 30, 2004 Autor Share Postat Septembrie 30, 2004 @sorin: @Axa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Eu n-am ajuns la arc pentru ca am lucrat, dat pe la 9 fara un sfert am dat o fuga pe la Etrusco, ma gandeam ca motociclistii de week-end sunt pe acolo.... dar era pustiu... SI AM PLECAT DE ACASA PE PLOAIE DEGEABA!!! Da' lasa ca recuperam maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 bineantzeles dar daca se merge vineri la Etrusco incerc sa vin si eu (Promit) Mai Vlade, "bineinteles" nu se scrie cu "î" din asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate