sabyn Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Cumpar piston pentru Jawa-Cz 175 cu dimensiunea de 58mm si grosimea boltului de 15mm (sau 16mm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 manual si scheme jawa anii '60 manual jawa.pdfscheme jawa 356.pdf salut nu cumva ai prin arhiva si cartea tehnica de la java manet s100? sau cine ma poate ajuta cu asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Am eu ceva, cu schema electrică cu tot, dar din păcate trebuie să caut într-un mare maldăr de reviste şi cărţi. Oricum aveam de gând să-mi aranjez biblioteca, aşa măcar mai am un imbold... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru68 Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Generatii diferite dar la fel de frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Like it Sa le stapanesti sanatos » Post actualizat in 06 Nov 2015 11:41 Like it Sa le stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Intrebarea mea pentru voi dragilor ar fi din ce pot confectiona gumele ce se pun intre capotaje si cutiile laterale ? dintr-un furtun subtire oare ? le caut si nu le gasesc nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Mergi la un atelier de timplarie de PVC, vestitele termopane...roaga un meserias sa-ti monteze un cheder unde ai nevoie si pregatesti bani de-o bere, doua! Si mie o sticla de zece litri de Cola, ca ti-am vindut pontul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Ivan dragule, de ce doar cola ?!?!?!?!..??? Cum am mai spus Intr-un tarziu final!.in sfarsit pentru mine Jawa 250 pentru cunoscatori filmul Septembrie, Romania 1978 Geo Costiniu si Anda Onesa aceasta motocicleta fiind astazi personal un vis devenit realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Ivan dragule, de ce doar cola ?!?!?!?!..??? ... Pai e simplu: mi-am terminat cota la alcool! In privinta Jawei de doi juma' am amintiri tare placute...nasul meu de botez avea una si-o grohaiam de numa'...iara' un vecin avea si el una la fel...mumaaa, ce tavaleala le trageam pe dealuri si pe cimp! Am crescut intre motoare, majoritatea fiind Jawa sau CZ...dar nu mi-au lipsit din preajma nici Ij-urile, MZ-urile, Puch-urile, Panonii, motorete Carpati, sau scuter Manet... Editat Noiembrie 24, 2015 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
globoloty Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 O vopsesti sau o lasi cu patina timpului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Am decis sa o reconditionez si nu sa o restaurez, totusi! iubesc originalitatea unei motociclete, iubesc inclusiv patina timpului lasata pe motocicleta.Nu as fi fost niciodata de acord in ideea sa o revopsesc aceasta avand vopsea originala, mai putin aripa din fata. » Post actualizat in 02 Dec 2015 16:20Cine ma poate informa cum anume pot desface jos ca sa extrag afara cele doua piulite care strang telescoapele pe jug ? am desfiletat tot filetul si nu imi iese afara piulita de pe telescop.Are in interiorul telescopului ceva ce o tine. In interiorul acestor doua piulite vad una de 6.Dar inca nu am gasit o cheie de 10 tip teava sa o pot desface.Sa fie asta problema pentru care nu pot extrage afara jugul de pe telescoape ? cu rosu insemnat este problema care ma tine in loc. Ivan sti ceva referitor la treaba asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 salut dominlor si la multi ani tuturor ce poarta umele de Nicolae.Ma poate ajuta cinevacu un ,manual de reparatie in limba romana pentru un manet S100? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 ... Ivan stii ceva referitor la treaba asta ? Da, gaseste cheie si desfa cele doua piulite cu cap de 10, care tin tijele interioare si nu lasa ca sa iasa afara tuburile superioare. Le scoti afara, apoi desfaci piulitele alea mari, slabesti suruburile din partea de jos/interior a jugului si extragi furca (jambele) spre in jos. Ori poti sa desfaci pe partea de jos tuburile, dar nu-ti recomand! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 vreau sa va intreb ce cantitati de ulei intra in furca si telescoapele de jawa 175 ? lucrarea continua..... a trebuit sa refac in totalitate suportii de picioare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru68 Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 Vreme superba astazi numai buna de o mica plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 (editat) "vreau sa va intreb ce cantitati de ulei intra in furca si telescoapele de jawa 175" am gasit in manualul pe care nu l-am avut la dispozitie asa ca mai aman montarea furcii: in furca 200 cm cubi pt fiecare telescop, in amortizoarele spate 50 cmc. mai scrie in manual ca bratul oscilant din spate se unge automat cu ulei din cutia de viteze ????!!!! daca are cineva sistemul as dori o poza Editat Decembrie 13, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru68 Postat Decembrie 14, 2015 Share Postat Decembrie 14, 2015 Motorul ei de Jawa Iti spun acum cinstit, Tot ce mai poate face Este doar un bazait... La cinci caluti cat are Si aia lesinati , Cu greu mai face fata In traficul de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru68 Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Da, original a fost de 125 un motor slab dar economic. In prima faza am cautat de 175 dar norocul si cu ajutorul unui CZ-ist am gasit acest motor de CZ 175 sport. Pot sa spun ca este un motor in toate mintile lui si efectiv zboara in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_biker Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 intrebare de la van damme catre ivan pedala, care nu mai are nr. de tel., cadrul de jawa din 1988 este acelasi cu cel din 1998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 O rezolvam oral din gura, telefonic! Multam' de zvon...si sa bea mai putin ca sa-si ia telefon, unul care tine minte numerele prietenilor! » Post actualizat in 16 Dec 2015 18:47L.E.- rezolvat necunoscuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_biker Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 http://olx.ro/i2/oferta/jawa-350-din-1988-ID5duB4.html#:933cb581b5 » Post actualizat in 17 Dec 2015 20:22 Cadrul pentru van damme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 aproape de vopsire....... acum ca am inaintat destul de mult si cu Jawa pot sa compar cu reconditionarea unui Simson si Mz, Cel mai bine facut dintre toate 3 mi se pare MZ-ul, toate componentele sunt foarte robuste, sa dureze, tabla solida, motor destul de simplu si nervos. Simsonul e complicat, multe detalii la care tre atentie iar Jawa este o "fiinta" firava atat la table cat si la motor in comparatie cu celelate doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 11, 2016 Share Postat Ianuarie 11, 2016 Cu ajutorul unui bun tovaras am reusit sa gasesc acest stop mult cautat de mine pentru Jawa mea draga! Multumesc mult Nica ! » Post actualizat in 15 Jan 2016 12:38Reconditionarea motocicletei continua.Astazi am curatat/degresat farul si rama lui cromata.O sa am nevoie de un bec dinasta ca al meu e defect si de butonul acela rotund care se aseaza peste rama farului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Ianuarie 15, 2016 Share Postat Ianuarie 15, 2016 pregatesc si eu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Salut, gasesc la cineva din intamplare inelul de cauciuc de la galeria de admisie? http://www.rmayer.hu/ro/informatii-despre-produs/galerie-admisie-inel-cauciuc-2000000021294 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate