Adrian M Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Tevile de esapament sunt de jawa de 350 nu ? Semnalizatoarele zboara jos din start ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Tevile sint de CZ 250 Sport, utilizate ulterior si pe Jawa 350...asa ca tu alegi daca le pastrezi sau nu. Semnalizarile arunca-le! Asta nu a avut semnalizari la nastere! Despre garnituri ti-am mai zis, fa-le din tabla subtire de aluminiu sau cupru...fara fire sau alte bolbotenii! Furca se potriveste de la CZ-ul tau, eventual schimba si jugul cu totul. Carburatorul de 175 are jicloare mai mici, asa ca incearca sa gasesti un carburator de 250, ori de Sport de 250, sau jicloare noi de 250 si le schimbi pe cele de 175. Poti folosi si carburatorul de la CZ 175 fara modificari, dar performantele motorului vor fi ciuntite! Ti-am raspuns aici si la problemele expuse pe PM fiindca poate mai foloseste si altcuiva informatia, sper sa nu te superi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Dacă vrei să scapi de tobele de eşapament ai deja un client. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Tevile sint de CZ 250 Sport, utilizate ulterior si pe Jawa 350...asa ca tu alegi daca le pastrezi sau nu. Semnalizarile arunca-le! Asta nu a avut semnalizari la nastere! Despre garnituri ti-am mai zis, fa-le din tabla subtire de aluminiu sau cupru...fara fire sau alte bolbotenii! Furca se potriveste de la CZ-ul tau, eventual schimba si jugul cu totul. Carburatorul de 175 are jicloare mai mici, asa ca incearca sa gasesti un carburator de 250, ori de Sport de 250, sau jicloare noi de 250 si le schimbi pe cele de 175. Poti folosi si carburatorul de la CZ 175 fara modificari, dar performantele motorului vor fi ciuntite! Ti-am raspuns aici si la problemele expuse pe PM fiindca poate mai foloseste si altcuiva informatia, sper sa nu te superi. Ivane ambreajul si piesele din cutie sunt aceleasi ? din czul meu de 175 fata de jawa 250 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Nu, difera total si vizibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Salutare, am un motor de 350ts fara tobele finale, as putea folosii altceva decat cele originale fara a afecta prea mult performantele motorului ? motorul il pun pe un kart si sunt prea mari/incomode alea originale. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Da, poti uni intro singura toba evacuarile (sudezi coturile dupa decupajul de rigoare) si folosesti o toba moto sau de scuter musai pentru doi timpi cu toate sitele complete (sa nu elimini sitele ca in afara de zgomot mult si praf, nu vei face decit sa consumi combustibil dublu la suta de kilometri parcursi), provenita de pe un utilaj egal sau aproximativ egal cu acei 350 ccm ai Jawei tale. Bafta si sa pui poze ca sa vedem si noi jucaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 (editat) pana la punctul unde se unesc galeriile, ca si lungime trebuiesc a fii egale sau nu are nimic daca e una mai scurta si una mai lunga, vreau sa le scot cumva in lateral, ceva de genu: ms Editat Octombrie 16, 2015 de blue24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Nu are nimic daca un cot va fi mai lung decit celalalt...va merge fara probleme. Frumoasa si sper sa-ti cocoseze cadrul motorasul ala...fiindca mi se pare cam firava constructia in doar citeva puncte...dar cred ca stii asta si vei intari cadrul si nu se va intimpla nimic rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 inca nu i finalizat, mai intra inca 10m de rectanculara in cadru 3/3 cu 3 grosime ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Eh...si tu acum! Pai daca mai bagi 10m de teava rectangulara il ingreunezi prea mult... Sper ca asta ai spus-o asa, estimativ si la repezeala! Oricum, iti doresc mult succes in finalizarea proiectului si la final astept sa vad rezultatul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue24 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 mai am de facut partea din spate unde vin rotile si tinand cont ca motorul este central am nevoie sa fie si putin greu pe spate ca altfel nu are aderenta , multumesc revin cu poze la final de proiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Octombrie 17, 2015 Share Postat Octombrie 17, 2015 Si murdareala mea pe maini la jawa mea continua!! » Post actualizat in 20 Oct 2015 20:22Ivan uite la model dinasta de stop ma refer eu.Care e de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Greu tata, greu...spre imposibil de gasit asa ceva, si-n stare buna! Mai bine pui original cu montura metalica gen: http://www.ebay.com/itm/Rear-Light-Chrome-Jawa-CZ-125-150-175-Classic-Motorcycle-/221910796996?hash=item33aaea0ac4:g:4r4AAOSwT5tWGoRL&vxp=mtr ...sau modelul asta, mult mai comun: http://www.ebay.com/itm/TAIL-LIGHT-LENS-FOR-JAWA-CZ-PERAK-250-350-CALIFORNIA-JAWA-353-559-634-/300980161554?hash=item4613d0cc12:m:mO_y__TiSY-5eMEGW3Qx4Kg&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Uite aici doar sticla cred http://olx.ro/oferta/lampa-stop-jawa-250-ID4QHMV.html#35253c02f0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Omu vrea 50 de lei pe stopu ala sau stop de spate de izh 49 dar oricum multumesc pentru pont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Greu tata, greu...spre imposibil de gasit asa ceva, si-n stare buna! Mai bine pui original cu montura metalica gen: http://www.ebay.com/itm/Rear-Light-Chrome-Jawa-CZ-125-150-175-Classic-Motorcycle-/221910796996?hash=item33aaea0ac4:g:4r4AAOSwT5tWGoRL&vxp=mtr ...sau modelul asta, mult mai comun: http://www.ebay.com/itm/TAIL-LIGHT-LENS-FOR-JAWA-CZ-PERAK-250-350-CALIFORNIA-JAWA-353-559-634-/300980161554?hash=item4613d0cc12:m:mO_y__TiSY-5eMEGW3Qx4Kg&vxp=mtr greu zici nea ivane? am eu 2 bucati cu tot cu soclu,partea proasta ii ca nu am suport de cauciuc pt ele,in rest sunt ok cu tot cu soclu pt becuri,unul pot sa il donez lui the lone wolf daca vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Eh, ziceam ca-i greu, spre imposibil...dar faptul ca iepurele sare direct din gura lupului negru (!) nu poate decit sa ma bucure! Simplul gest de a colectiona/reconditiona/repara/dona fiare de Jawa pentru mine este un semn ca nu-s singurul nebun din zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Eh, ziceam ca-i greu, spre imposibil...dar faptul ca iepurele sare direct din gura lupului negru (!) nu poate decit sa ma bucure! Simplul gest de a colectiona/reconditiona/repara/dona fiare de Jawa pentru mine este un semn ca nu-s singurul nebun din zona! ajut cum pot si cu ce pot,imi este drag sa vad Jawe restaurate si nu lasate sa piara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Daca celalalt lup nu ti-a multumit inca, o fac io in numele lui...meriti! Jos basca! Frumos gestu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Daca celalalt lup nu ti-a multumit inca, o fac io in numele lui...meriti! Jos basca! Frumos gestu'! i am trimis pm,nu il bag pe gat, daca vrea stopul ii bine daca nu sta cuminte pe raft si asteapta...ajut pt ca si eu la randul meu sunt ajutat de alti motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 (editat) are cineva un manual de reparatii sau intretinere pentru jawa 175/356 ? multumesc Editat Octombrie 25, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 salutare..! caut si eu pe la careva ceva maruntisuri pt un ;velorex 560. i-mi trebuiesc ; lampile de pe atas ,suporti parbriz si bara de care se tine pasagerul. daca aveti careva ,ceva ......astept oferte. multumesc..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 manual si scheme jawa anii '60 manual jawa.pdfscheme jawa 356.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
globoloty Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Vand motor Jawa 175 intreg cu aprindere,poze la cerere ,Pret :300lei,tel:0771730112 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate