micisoara Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Ce-mi place.... Toata lumea spune pe unde sta dar niciunu' nu propune o adunare, asa la o bere cu sau fara plumb. So...... Noi ne intalnim destul de des pe seara la o crasma pe Titeica (fosta glucozei). Daca va trage ata lasati un pm si va spun exact unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 hop si eu tot pe langa camine.. sunt destule motoare.. care sunteti cei care veniti langa biserica pe langa BCR? pe bulevardul lacul tei? ( care cunoaste zona stie ce zic.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 fratilor! si eu stau in zona ... la 2 min de kaufland ca vad ca e punct de reper strategic .... spre floreasca Heheh si eu: pe Kepler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 care sunteti cei care veniti langa biserica pe langa BCR? pe bulevardul lacul tei? ( care cunoaste zona stie ce zic.. ) Astia suntem eu si wrongname (care trage chiulul de pe topicul asta desi e din Tei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Ce-mi place.... Toata lumea spune pe unde sta dar niciunu' nu propune o adunare, asa la o bere cu sau fara plumb. So...... Noi ne intalnim destul de des pe seara la o crasma pe Titeica (fosta glucozei). Daca va trage ata lasati un pm si va spun exact unde e La k`u ... traiasca k`ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Astia suntem eu si wrongname (care trage chiulul de pe topicul asta desi e din Tei). paraciosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ok am recunoscut motoarele din profile.. deci, propunere intalnire motociclisti din lacul tei vineri seara orele 18.00 loc: pizzeria Alexandros langa scoala 31. ( va rog sa propuneti si alte locuri si sa alegem una azi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Eu zic la Restaurantul Tushin (mongolez) pe Lacul Tei. E scump dar bun! Va tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Eu zic la Restaurantul Tushin (mongolez) pe Lacul Tei. E scump dar bun! Va tine? Baiazide vrei sa ma lasi leftera? Hai dracu la o crasma mai eftina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 sustin o crasma normala.. ce spuneti de terasa langa ISPE harrys parca .. mai e deschisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 fooarteee dilii, chiar foarte .. deci unde bem ? Propun in benzinarie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 am zis ca alegem azi.. dar exindem termenul pana maine hai cu locul femecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Nush daca mai e deschisa terasa aia, dar nu crezi ca ar fi mai bun un loc acoperit? Nu de alta dar seara se lasa destul de rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Eu zic la Restaurantul Tushin (mongolez) pe Lacul Tei. E scump dar bun! Va tine? Parca as mergi si io la asta,n-am fost niciodata desi trec de o mie de ori pe langa el. Si da, ne tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Baiazid, spune ceva din meniul alora.. cei 2 care au facut inconjurul lumii pe bmw-urile de teren.. au mancat in mongolia 'parti' care se predau la ora de anatomie animala.. )) testi....... leleleleleeeeeee hai sa vedem si alte propuneri.. --- Mesaj completat în 18 Oct 2007 11:56 -------------hei.. nici o alta propunere? avem pizzeria alexandros restaurant Tushin - mongolez o data.. de doua ori.. cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Intalnire pentru o cauza: Sambata, nu mai tarziu de 12.30 la Arc de unde se pleaca spre strada Agnita. /index.php?...6150&st=490 Sa mai atragem inca o data atentia impotriva violentei in trafic.... Pe 12 sept Traian si prietena lui au fost omorati in timp ce rulau regulamentar de un camionagiu..din Giurgiu ...undeva pe strada Plevnei. Pe strada Agnita stau parintii lui Traian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 S-a hotarat ceva? Miki --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 10:34 ------------- S-a hotarat ceva? Miki S-a mai "facut" o intalnire..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 care sunteti pe la Unirii diseara si vreti sa fiti stresati auditiv , dupa ora 21 in Big Mamou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 S-a mutat toata lumea din frumosul cartier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 E letargie totala, am inghetat,ce vrei! Cred ca tinem gandul bun pentru la anu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabi Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 gresit. vineri daca e vreme uscata, o sa fiu la ora 18.00 la restaurnatul tushin. cine vrea sa vina, vine. voi confirma vineri dimineata in functie doar de vreme. am un cbr 1100 xx just for info.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Va salut pe toti! Intrand la sectiunea comunitati nu am vazut nimik de zona asta. Hai sa ne organizam si noi sa mai facem cate o plimbare sa ne cunoastem, sa ne ajutam in probleme de moto... Am vazut ca sunt ceva motoare in zona asta. Ne dam si un punct de intalnire la care ne punem cu totii de acord (dupa mine ar fi bine si la Mc-ul de la raul colentina). Pun aici si niste date de contact: Edy: Suzuki gsx r 600 cnx : 0723.367.965. cosmo: 0765.523.328. YM: edu_hauhau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Va salut pe toti! Intrand la sectiunea comunitati nu am vazut nimik de zona asta. Hai sa ne organizam si noi sa mai facem cate o plimbare sa ne cunoastem, sa ne ajutam in probleme de moto... Am vazut ca sunt ceva motoare in zona asta. Ne dam si un punct de intalnire la care ne punem cu totii de acord (dupa mine ar fi bine si la Mc-ul de la raul colentina). Pun aici si niste date de contact: Edy: Suzuki gsx r 600 cnx : 0723.367.965. cosmo: 0765.523.328. YM: edu_hauhau na ca bine zici ... dar deja exista un topic pe undeva ... Ovidiu: YM- grossu.ovidiu EDIT: uite si linkul /index.php?...15811&st=40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Colentina, inima strazii Prezent --- Mesaj completat în 01 Nov 2007 14:12 ------------- Colentina, aproape de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate