Kawalin Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 back si eu toata lumea se vaita de intrunirea de la brasov, numai eu si cei cu care am fost nu se vaita! ba eu chiar zic ca a fost super iesirea!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Burghezilor, bine ca aveti voi bani de benzina Io ard gazu' prin capitala de 3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Ieri am ramas fara cauciuc spate ... se pare ca asfaltul fierbine si forja de la Vama catre Bucu (200 +) au reusit sa faca un sant pe mijlocul gumei .. Deci caut o guma SH. De una noua momentan nu am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Patraulea!... Trandafire!... DORMITZI MAAA????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Patraulea!... Trandafire!...DORMITZI MAAA????? Se cotzaie ... nu dorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Cand ne mai plimbam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Cand ne mai plimbam ? In fiecare zi ... , dar nu ca melcii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 In fiecare zi ... , dar nu ca melcii Eram cu pasager si n-aveam geaca pe mine bah raule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 cand va alerg o tura mai lunga asa cu suprafata nitel mai variata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 cand va alerg o tura mai lunga asa cu suprafata nitel mai variata Haidi bre ca noi nu avem enduroaice din astea .... dar lasa ca e bine si pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) fratilor eu va parasesc...am avut un eveniment nefericit din care eu am scapat fara o zgaraietura dar mandretea mea de ceberica f4i a murit,s-a rupt cadrul la un impact de 50 la ora. p.s. multumesc pe aceasta cale lui Dezu care a sarit sa ma ajute,m-a sunat si a 2-a zi el fiind in vama si eu in mamaia si Amandinei care m-a ajutat cu cazare pentru ceberica busita la bucuresti,maine vin la bucuresti sa o aduc acasa pentru dezmembrare. DECI.... DEZMEMBREZ HONDA CBR 600 F4i Sport 2001....cei interesati de piese contactati-ma pe ym: ionescu_george2003 sau 0729841967/0768659543 Editat August 7, 2008 de Geo_pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 o Doamne....!!! macar bine ca ai scapat... fieru asta e... dar.. oricum pacat si de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 lasa ca iti iei alta. atata timp cat tu esti intreg, avem motiv sa bem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 acum nu ma mai simt in stare sa incalec,prea multe pe capul meu chiar si la aproape 6 zile de la accident.o sa pun poze sa vedeti ce poate pati o motocicleta la un impact de 50 la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 'neata. Care te plimbi azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 eu o intind in vama.. geo....ia-ti timp, reflecteaza asupra ceea ce ti sa imtamplat.. si apoi incaleca bestia din nou!! \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) io cu cry cred ca mergem sa vizitam titanistii si probabil ne proptim putin cu ei prin bikers. mai vine cineva? la ora 18:30 la rond la d-na ghica. Editat August 8, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 fratilor eu va parasesc...am avut un eveniment nefericit din care eu am scapat fara o zgaraietura dar mandretea mea de ceberica f4i a murit,s-a rupt cadrul la un impact de 50 la ora. p.s. multumesc pe aceasta cale lui Dezu care a sarit sa ma ajute,m-a sunat si a 2-a zi el fiind in vama si eu in mamaia si Amandinei care m-a ajutat cu cazare pentru ceberica busita la bucuresti,maine vin la bucuresti sa o aduc acasa pentru dezmembrare. DECI.... DEZMEMBREZ HONDA CBR 600 F4i Sport 2001....cei interesati de piese contactati-ma pe ym: ionescu_george2003 sau 0729841967/0768659543 lasa dezmembrarea, daca e cadrul doar... vezi ca se vand multe busite, al carui cadru e ok, si destul de ieftin... daca nu gasesti de cbr, o faci ninja, altceva bafta si ma bucur ca esti bine...pana la urma sanatate sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Daca nu fac nimic militarii, prima mea gasca, vin si eu cu voi si cu titanistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 eu o intind in vama..geo....ia-ti timp, reflecteaza asupra ceea ce ti sa imtamplat.. si apoi incaleca bestia din nou!! \m/ Bravo domne ... si nu zici nimic inainte .... acu 5 ore am venit din vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Odihneste-te un pic. Momentan mi se pare ca esti un pic cam irascibil. Poate vorbim la o bere totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Odihneste-te un pic. Momentan mi se pare ca esti un pic cam irascibil. Poate vorbim la o bere totusi Vezi ca iti permiti cam multe copilu. Asta a fost cartonas galben .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Bravo domne ... si nu zici nimic inainte .... acu 5 ore am venit din vama loganu se duce cu conserva de obicei la mare ma se baga cate 5 in conserva ca iese gazu mai ieftin asa ca omu stie ce stie nu incurca lumea degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Vezi ca iti permiti cam multe copilu.Asta a fost cartonas galben .... Nu-mi permit nimic. Ti-am zis doar ca nu ai motiv sa te superi pe mine. Eu tot sustin ca e normal sa vorbim la o bere daca ai ceva sa-mi spui. Momentan eu sunt grav accidentat si nu-s capabil de cele mai reusite glume. De fapt nu-mi arde de glume deloc. Nu-ti doresc sa fii in locul meu. Uff, in fine, ai grija de tine, eu tre' sa stau in pat acu' da' cand oi avea chef de-o bere, da un tel si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 loganu se duce cu conserva de obicei la mare ma se baga cate 5 in conserva ca iese gazu mai ieftin asa ca omu stie ce stie nu incurca lumea degeaba nop ..de data asta fusei cu calutu... si am plecat pe A2, dar nu mai mult de 140, nu m-as fi tinut dupa Dezu ... iar la venire cu un ocol prin Ostrov cu bacu, o placere de drum.. niste peisaje irealeeee!!! pe acolo.. merita..iar ca timp am facut 6 ore.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate