ZIDU' Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 La ce ora ai plecat, la ce ora ai ajuns inapoi, cu ce viteza ai mers si cat de frig ti-a fost?... ca m-as duce si eu weekendul asta. 9.30 plecat pe drumu vechi spre calarasi - ceata maxima 80 - 120 ca nu se vedea mai nimic. renuntat la ideea de trecut cu bacul din cauza cetii si facut stanga prin calarasi pana la autostrada - trecut pe pod. in dobrogea soare si frumos viteza 100 - 170, mai mult spre partea superioara. 1 si ceva in vama. stat nitel acolo, retur, haleala la carciuma in constanta apoi autostrada pana in bucuresti. toata autostrada vizibilitate 50m - viteza intre 100 si 160 - in functie de cate stopuri vedeam in fatza (in ceata ajuta sa vezi ca reprer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 ce scuteristi sunt pe aici??? in special din zona colentina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Sal Colentinari. Hai treziti va si scoateti motocicletele ca a venit primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shaft Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 salut la toata lumea,as incepe si eu sezonul dar nu am ITP,cineva spunea de un service la pod Colentina care facea si ITP la Moto,daca aveti o adresa exacta,v-as fi recunoscator,bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 salut la toata lumea,as incepe si eu sezonul dar nu am ITP,cineva spunea de un service la pod Colentina care facea si ITP la Moto,daca aveti o adresa exacta,v-as fi recunoscator,bafta si asfalt uscat Este un service care face ITP dupa podul Fundeni (adi star ...cred) si mai este unul pe str. Hortensiei/Moroieni. Hortensiei este str. din dreapta statiei MOL Colentina, spre Carrefour. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryan Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Salutare vecini! Stau si eu prin zona cand ne adunam si noi pe anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 mai traiti ma sobolani mici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Traim, traim, sobolan sef Esti gata de plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 noi suntem soricei man... asta e shobolan de-i zice dezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 noi suntem soricei man... asta e shobolan de-i zice dezu :) Ideea era ca nu am mai dat ochii cu voi de ceva vreme dar nu e problema .. vine caldura , am sa mai dau o tura prin vechiul meu cartier sa va scot de la naftalina. Traim, traim, sobolan sef Esti gata de plimbare? Copile ... tu nu ai teme de facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ideea era ca nu am mai dat ochii cu voi de ceva vreme dar nu e problema .. vine caldura , am sa mai dau o tura prin vechiul meu cartier sa va scot de la naftalina. lasa dezule ca a veni ea si vremea noastra... n-are cum sa mai fie mult... cum iese ghiocelu cum ieshim si noi sa ghiocim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Copile ... tu nu ai teme de facut ? Haha, is batraan mah, ce teme? Gata tineretea, gata teme, gata distractia De curiozitate, ti-ai facut compresia la moto? Editat Februarie 11, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Haha, is batraan mah, ce teme? Gata tineretea, gata teme, gata distractia De curiozitate, ti-ai facut compresia la moto? Ai sa mori fara sa sti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 eu am iesit asa de cateva ori ... e ca frig..da merge, si ture scurte doar asa cat sa aud motoru si sa-mi satisfac placerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 eu am iesit asa de cateva ori ... e ca frig..da merge, si ture scurte doar asa cat sa aud motoru si sa-mi satisfac placerea loganeeeee ce mai faci coaneeeee cand era cald ne vedeam pe strada fara sa vrem, acu` nu te-am mai vazut/auzit de luni de zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Salutare pe unde ne adunam si noi astia din Tei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ne adunam in stilul urmator: cand se strang 1-2-9 si vor sa plece in locatia X, se scrie pe forum, si cine vrea vine. asa ca salut! si daca urmaresti forumul sper sa te vedem calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ne adunam in stilul urmator: cand se strang 1-2-9 si vor sa plece in locatia X, se scrie pe forum, si cine vrea vine. asa ca salut! si daca urmaresti forumul sper sa te vedem calare Ma primiti si pe mine? Se pune daca am lucrat in colentina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Pe cand prima iesire? Bai Kawalin, inainte sa le ducem la revizia de primavara, facem un drum pana la Lehliu? Sa le chinuim nitel, ca-mi arde buza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jmxx Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Salut baieti, ma bucur sa va cunosc. Stau in Teiul Doamnei si sunt un fericit incepator ce n-a ratat nici o zi cat de cat mai insorita din octombrie si pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 kawaline imi tre bre un cauciuc si niste ulei si o pun din nou pe strada!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryan Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 ar cam fi cazu de o iesire, eu deja am terminat de montat la loc piesele dupa revizie ii mai schimb uleiul si e gata de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Gata si eu cu pregatirile de sezon. Dar parca e cam frig inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Maine se anunta soare si 13 grade. Facem o tura pana la Fundulea pe A2 cu intoarcere pe drumul vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate