Feryan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 eu tocmai ma pregatesc sa ies prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Avand in vedere ca in scurt nu prea ne sincronizam, anunt acum din timp: sambata ne cautam de drum. Propuneti voi o directie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Avand in vedere ca in scurt nu prea ne sincronizam, anunt acum din timp: sambata ne cautam de drum.Propuneti voi o directie. veliko bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 veliko bulgaria Mda, e o varianta de luat in seama. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Mda, e o varianta de luat in seama.Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) Mda, e o varianta de luat in seama.Doritori? Eu, Kawa, Spideru si tu...suficient (glumesc) si dezu... Editat Martie 25, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shaft Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Mersi de ajutor,am facut ITP,va puteti duce linistiti la Ady Star ,pod Fundeni,50 de lei si la foarte scurt timp am plecat cu talon ITP 2011,mersi la Baietii Indrumatori,tot o intrebare,poate cine stie,la noi in zona discuri frana CBR600.97-98, Editat Martie 27, 2009 de Shaft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Nu a fost Veliko, dar a fost bine. Maine, incotro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Nu a fost Veliko, dar a fost bine.Maine, incotro? veliko, dar parca aveai treaba maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) veliko, dar parca aveai treaba maine Am fost azi la Capidava cu retur pe drumul vechi prin Lehliu. Stiu abia peste 2 ore daca am treaba maine si intre ce ore, asa ca ma pot baga la ceva scurt. (drum scurt, magarule care te gandeai la altceva ) Editat Martie 28, 2009 de cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Am fost azi la Capidava cu retur pe drumul vechi prin Lehliu.Stiu abia peste 2 ore daca am treaba maine si intre ce ore, asa ca ma pot baga la ceva scurt. (drum scurt, magarule care te gandeai la altceva ) Stiu unde ati fost azi norocosilor...Bine bre, have fun maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Stiu unde ati fost azi norocosilor...Bine bre, have fun maine! Kawalin mi-a spus ca vi si tu dar s-ar putea sa mergi cu mine. Trebuia sa mergi ca eu nu te lasam pe jos. (cum ai facut tu cu salteaua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Kawalin mi-a spus ca vi si tu dar s-ar putea sa mergi cu mine.Trebuia sa mergi ca eu nu te lasam pe jos. (cum ai facut tu cu salteaua ) Mrrr...pai a ramas ca vorbeste Kawa cu tine...si a vorbit de numa' numa' Asta e, alta data. Asfalt uscat maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Mrrr...pai a ramas ca vorbeste Kawa cu tine...si a vorbit de numa' numa' Asta e, alta data. Asfalt uscat maine! La fel si voua! Plecati la Veliko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 La fel si voua!Plecati la Veliko? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 da La ce ora? De unde? Cand va intoarceti? Daca am treaba seara, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Salutare ! Ca tot e la moda ca fiecare particica din Bucuresti sa se reuneasca intr-un loc anume zic sa vdm ce misca prin Lacul Tei eventual sa iesim la o berica..si apoi la o plimbarica ) Sau renuntzam la berica... Anyway...sunt incepator..si..pana cand mi-o trece dorinta...o sa tot am chef sa ma plimb..cred ca sunt singurul care misca ziua prin Tei Momentan imi tin moto la camin in Tei ! cine e d prin jur..si mai iese la plimbarica..sa se anuntza cumva..pm ceva..orice:) Hai ca am vazut ca mai sunt pana si incepatori pe aici prin tei asa ca..poate n strangem mai multi..dam si o fuga la mare ) Toate bune ! salut. eu sunt Claudiu, imi pare bine de cunostinta. stau in Doamna Ghica (noua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Neata! Eu ma gandeam sa-mi spal lantul si sa schimb filtrul de aer, dar sunt dispus si la plimbare. Sariti cu idei. Biker`s Otopeni pentru masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 salut .pe lizeanu am venit de curind deschizind un magazin.suntem 3 bykeri din alte sectoare si va salutam pe toti din zona. asfalt uscat in noul sezon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Mrrr...pai a ramas ca vorbeste Kawa cu tine...si a vorbit de numa' numa' Asta e, alta data. Asfalt uscat maine! ravenitzooooooooo eu ti-am lasat offline ca am vorbit si ca e OK si am asteptat sa suni si tu ... da vad ca esti cu rushinica si simtzitoare coana joitzica! lasa ca vii sambata care vine. salut claudiu! din doamna ghica noua cum a fost cu noi? vii si sambata viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ravenitzooooooooo eu ti-am lasat offline ca am vorbit si ca e OKsi am asteptat sa suni si tu ... da vad ca esti cu rushinica si simtzitoare coana joitzica! lasa ca vii sambata care vine. salut claudiu! din doamna ghica noua cum a fost cu noi? vii si sambata viitoare? Bre eu nu am primit nici un offline! Iti arat arhiva, altfel sunam, dar ...in fine...cum am mai zis, asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Vine toamna, v-ati ascuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Maine e sambata, nicio propunere, nimic? 20 de grade, soare. Stam acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Siiiiguuur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Maine e sambata, nicio propunere, nimic?20 de grade, soare. Stam acasa? astept si eu propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate