Ravenitza Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Imi dai salteaua cu tot cu ocupanta??? Fac orice, doar sa ceri!Se anunta multi la miss moto? Sa bat drumul pana acolo si sa nu gasesc un colt de masa sa tin si eu un pahar e de porc. La prima parte vorbim face 2 face...eu iti dau un deget tu iei toata mana... Mai daca o sa ploua nu o sa vina multi, noi venim cu masina, eu zic ca merita...macar for fun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 La prima parte vorbim face 2 face...eu iti dau un deget tu iei toata mana...Mai daca o sa ploua nu o sa vina multi, noi venim cu masina, eu zic ca merita...macar for fun... Daca nu e degetul cu pricina, se cheama ca tu ai inceput, asa ca nu pot fi acuzat de nimic. In functie de vreme si preferintele pasagerului vin si eu cu masina, dar daca e full nu stau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Daca nu e degetul cu pricina, se cheama ca tu ai inceput, asa ca nu pot fi acuzat de nimic.In functie de vreme si preferintele pasagerului vin si eu cu masina, dar daca e full nu stau. Breeeee...ia-ma si pe mine daca mergi la party azi Un ghips ma tine in imposibilitatea de a merge pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Daca merg cu masina te iau. Te sun mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Daca merg cu masina te iau. Te sun mai tarziu. Bre, nu te-am vazut pe acolo...pacat ca n-ai venit, a fost fain...Damn, e ora 5 dimineata, acu am aterizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Bre, nu te-am vazut pe acolo...pacat ca n-ai venit, a fost fain...Damn, e ora 5 dimineata, acu am aterizat Mi-a fost lene sa mai vin si aveam chef sa beau ceva, asa ca am ramas acasa si m-am luptat cu un vin rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Se apropie intrunirea de la Predeal de pe 10-12 iulie. Eu mi-am luat liber pe 10 ca sa pot pleca cu cortul acolo. Astept doritori si daca mai sunteti sa stabilim o ora de intalnire si o locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Eu propun sa ne intalnim pe 10 la ora 10 intr-o parcare mare spre DN (Carrefour, IKEA etc) si la un maxim 11 sa plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jmxx Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Sal si bine v-am regasit. Azi/maine merge cineva pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Salutari. Sunt Adi 25 de ani si 7 de motociclism si stau vis-a-vis de Spitalul Colentina am un Srad de 750 (numita de nevasta 'Milka').Am si in Tei chiar daca pt o perioada mai scurta.Imi pare bine sa vad ca exista si la mine in zona o gasca.Salutari si asfalt uscat. Ps: postati si voi cand va vedeti ca sa stie si omu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Salutari. Sunt Adi 25 de ani si 7 de motociclism si stau vis-a-vis de Spitalul Colentina am un Srad de 750 (numita de nevasta 'Milka').Am si in Tei chiar daca pt o perioada mai scurta.Imi pare bine sa vad ca exista si la mine in zona o gasca.Salutari si asfalt uscat. Ps: postati si voi cand va vedeti ca sa stie si omu'. Salutare si bun venit aici... Pai noi suntem foarte activi...cei mai activi...singura si ultima data ne-am vazut acum un an Ceva mai organizat, asa... In rest, ne gasim prin diverse locatii, din greseala Poate o sa mai iesim, da eu va parasesc, ca ma mut curand...in afara bucurestiului...da tot aici o sa-mi fac veacul, in da hood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Pana la urma cine merge la Predeal si cand se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Bun. ptr cine vrea sa vina la Predeal, eu va astept vineri in prima parcare dupa Biker's Otopeni la ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Se pleaca vikendul asta la mare in Vama (campare). Este grup moto care se strange la primul MOL de pe autostrada maine la ora 10. Eu plec tot maine , dar dupa munca. Cine vrea sa mearga este bine-venit printre noi. c ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 nu mai vine nimeni la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 nu mai vine nimeni la mare? ce activa esti tu pustoaico, aici, cu invitatiile la plimbari Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 nu mai vine nimeni la mare? M-am intalnit cu ei la intoarcere pe A2 si am mers impreuna de la Fetesti pana acasa. Pacat ca am avut alte planuri. Simi suntem vecini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 M-am intalnit cu ei la intoarcere pe A2 si am mers impreuna de la Fetesti pana acasa. Pacat ca am avut alte planuri. Simi suntem vecini? Buna, da suntem vecini si ma bucur tare. sper sa ne mai intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Hop si eu (Stefan cel Mare, langa Circ), m-am dat 2 ani pe scutere(aprilia sonic si rally-negru cu toba fisurata ), intr-o saptamana cu permisul in buzunar, calare pe o moto de 150cc.Daca va adunati pe undeva, anuntati-ma si pe mine ID ymess: matran_vlad_shtefan Bafta! Si in sfarsit revin dupa un an si ceva pe topic, cu permisul luat de atunci si cu motorul luat de saptamana trecuta. Care motor a cam crescut la cilindree, a cam dat-o in 636cc cam obositoare dar merge! Daca se anunta iesiri, de orice culoare, dati un semn! ymessul nou: v.matran si tel: 0761 339 039 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 simi erai cumva cu aia de la choper academy in benzinarie? daca da eu eram cel cu camasa albastra..si nu eram cu motor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) simi erai cumva cu aia de la choper academy in benzinarie?daca da eu eram cel cu camasa albastra..si nu eram cu motor ... Da, eu eram Editat Iulie 22, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 te-ai certat cu florin la un moment dat...tipu cu cruserul albastru.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) da dar nu ne-am certat..... eu una nu Editat Iulie 22, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Vreo miscare, iesire? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Ma duc la munte weekendul asta la Bran. Plec vineri dupa munk si ma intorc duminica. Doritori? Editat Iulie 22, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate