logan Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 mama lui de cauciuc.. si ma lasa si frana spate... de erau bune..ma bagam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Intrunirea aia de cartier care se tinea in parc la ceas, ce sa intamplat cu ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Intrunirea aia de cartier care se tinea in parc la ceas, ce sa intamplat cu ea ? cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) Sambata plec la Cabana Cumpana (Transfagarasan). Vreau sa raman peste noapte si sa ma intorc duminica. Daca sunt doritori de drumetii , eu la 7.30-8.00 AM vreau sa ma pun in miscare. c ya! Dezule, cand e intalnirea din parc si la ce ora? Eu stau langa parc asa ca ar trebui sa ajung in 5 min. Oricum daca e in vikend, eu voi fi plecata. Editat Iulie 28, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Sambata plec la Cabana Cumpana (Transfagarasan). Vreau sa raman peste noapte si sa ma intorc duminica. Daca sunt doritori de drumetii , eu la 7.30-8.00 AM vreau sa ma pun in miscare. c ya! Dezule, cand e intalnirea din parc si la ce ora? Eu stau langa parc asa ca ar trebui sa ajung in 5 min. Oricum daca e in vikend, eu voi fi plecata. Era candva , tocmai de asta am intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Intalnirea... de-abia astept. Cel mai bine ar fi in cursul saptamanii, seara dupa programul de lucru al celor multi.... Cum spunea si Simi, in weekenduri lumea e mai mult plecata, tinand cont si de vremea frumoasa.... Deci... hai sa nu o mai lungim... punem o zi a saptamanii si gata.. doar sa stie lumea de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Salut! Acum am descoperit si eu topicul asta. Daca o sa stabiliti o zi o sa vin cu cea mai mare placere sa ne cunoastem.. Eu stau in tei(pe langa facultatea de constr) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) sal noilor veniti! Poate ne intalnim prin zona. Mesaj completat M-am intors de pe meleaguri departate si a fost superb. Traseul a fost cam asa : Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - baraj Vidraru - Cabana Cumpana - Balea - Brasov - Cheia - Bucuresti. Toate astea in 2 zile cu campare la Cumpana. In total vreo 200 km facuti sambata si vreo 450 facuti azi. A fost vreme superba, peisaje mirifice. c ya! Editat Iulie 31, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Pai hai sa ne vedem vineri seara ! la circ...ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Pai hai sa ne vedem vineri seara ! la circ...ce ziceti? Eu vin, dar dupa ce ora? Eu propun un 20 ca sa avem timp sa venim de la munci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Eu vin, dar dupa ce ora? Eu propun un 20 ca sa avem timp sa venim de la munci. Pt mine e ok.Altcineva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boia Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Ora 20 e ok. Dar fiind vineri, lumea mai pleaca din capitala, cum as fi eu. Alta zi nu se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Ora 20 e ok. Dar fiind vineri, lumea mai pleaca din capitala, cum as fi eu. Alta zi nu se poate? subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx31 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Ora 20 e ok. Dar fiind vineri, lumea mai pleaca din capitala, cum as fi eu. Alta zi nu se poate? Si eu sunt de parere ca in weekend pleaca lumea, asa ca propuneti alta zi. Mesaj completat ma primiti si pe mine? Normal ca da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx31 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 thx! luni, ca sa incepem saptamana bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Pentru mine e bine oricand..Asa ca ramane sa va hotarati:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 miercuri? e mijloc de saptm si un pic de socializare face bine.. e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 miercuri?e mijloc de saptm si un pic de socializare face bine.. e ? ar fi ok, restul ce zic? Sunteti de acord? Logane ce avatar ti-ai tras...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 WHO? ME? )))))))))))))))))))) eu is om serios.. nu umblu cu asa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 miercuri?e mijloc de saptm si un pic de socializare face bine.. e ? perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 in fata la circ sa fie locul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 in fata la circ sa fie locul? [/quote e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx31 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 ora 7 sau 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate