ghost-rider Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Deci programul va fi urmatrorul: - ne intalnim la arc intre 6:30 si 7 - plecam la cel tarziu 7:30 - trecem prin ploiesti sa mai adunam 2 "biciclisti" (atac la persoana ) - dupa care directia cheia in alte oridine de idei ... facem 2 grupuri daca sunt doritori de speed pe viraje si ne asteptam. Opriri de cate ori este necesar. Mersul in grup organizat (zig-zag) si rog frumos sa nu se faca depasiri prin dreapta. sanatate maxima si sa ne vedem maine la arc... si dupa 4-5 ore la Sibiu! ma ba si io dak ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) ma ba si io dak ma primiti ne vedem la arc maine dim Editat Iulie 27, 2007 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Cine are de gand sa se intoarca SAMBATA seara in Bucuresti? As veni si eu inapoi - e o petrecere si ar trebui sa fiu acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 ne vedem la arc maine dim Nu vreti sa plecam la 8 de la arc ca sa ajung si io? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 Nu vreti sa plecam la 8 de la arc ca sa ajung si io? e destul de tarziu si 7:30.. nu ai cum sa faci si tu un efort sa ajungi pana in ora asta? Eventual ne ajungi pe drum daca mergi putin mai tare --- Mesaj completat în 27 Jul 2007 13:33 ------------- Cine are de gand sa se intoarca SAMBATA seara in Bucuresti? As veni si eu inapoi - e o petrecere si ar trebui sa fiu acolo... nu ajungi bine si trebuie sa si pleci sa te intorci ... think Daca e de distractie o sa fie si acolo asa ca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Cine are de gand sa se intoarca SAMBATA seara in Bucuresti? As veni si eu inapoi - e o petrecere si ar trebui sa fiu acolo... daca ramai ai o bere rece si alcolizata de la mine apropo - update - B 67 AHB ca vin cu motoru lu mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 e destul de tarziu si 7:30.. nu ai cum sa faci si tu un efort sa ajungi pana in ora asta? Eventual ne ajungi pe drum daca mergi putin mai tare Nu cred ca ajung pana la 7:30 la Arc Trebuie neaparat sa fac o oprire la 8 fara ceva undeva pe lanaga piatza victoriei.. o sa incerc sa va ajung pana la Ploiesti dar nu am o vitezana ca sa pot scoate jumate de h fatza de voi... asa ca .... we'll see.. Astfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 @nuxu Noi o sa facem o oprire in ploiesti sa mai asteptam pe cineva, poate ne prinzi acolo cat timp ne tragem sufletul printr-o tigara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 mai e zanulmasesluta care are vreo 30Km pe 2 roti ) Ba psihopatule, de ce minti lumea? Sa stiti ca nu e adevarat ce zice nebunu' am 150km facuti in 2 zile juma'. ia nu mai mintii lumea, ca daca ma superi iti dau doua rateuri de iti lesina toba aia neomologata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 @nuxu Noi o sa facem o oprire in ploiesti sa mai asteptam pe cineva, poate ne prinzi acolo cat timp ne tragem sufletul printr-o tigara Cred ca am sa te sun pe la 7 maine de dimineatza sa vad cam cum v-azti strans ... (nr de tel ti l-am luat de pe un post anterior ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 cred ca nu mai ajungeti la sibiu de la atatea intrigi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 cred ca nu mai ajungeti la sibiu de la atatea intrigi =)) cea mai tare faza din postu asta ai o bere de la mine in sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Bai frate...nu plecati pe Luna! oricum...la cati sunteti in grupul acesta, o sa faceti: 2 ore pana la Ploiesti, 3-4 ore de la Ploiesti la Brasov via Cheia, Brasov - Sibiu cam 3-4 ore! Suficient sa va odihniti putin ca sa plecati inapoi spre Bucuresti! :lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Bai frate...nu plecati pe Luna! oricum...la cati sunteti in grupul acesta, o sa faceti: 2 ore pana la Ploiesti, 3-4 ore de la Ploiesti la Brasov via Cheia, Brasov - Sibiu cam 3-4 ore! Suficient sa va odihniti putin ca sa plecati inapoi spre Bucuresti! :lol si o sa plece la 9.30 din bucuresti (stiti voi - eu n-am benzin, eu trag un fum, stai sa ajunga si gigi , etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 si o sa plece la 9.30 din bucuresti (stiti voi - eu n-am benzin, eu trag un fum, stai sa ajunga si gigi , etc.) De acord cu tine. Stiu cazuri in care s-au facut de trei ore pana la Pitesti... Stai sa vina ala, stai sa puna ala benzina, stai si la benzinarie ca mai vine unu', stai inainte de autostrada, stai si la Pitesti sa cumpere unu' tigari inainte sa ne oprim de tot unde vorbisem... Dar poate ca o sa fim organizati maine si plecam la 7:30 cel mai tarziu, o oprire de benzina si hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Dar poate ca o sa fim organizati maine si plecam la 7:30 cel mai tarziu, o oprire de benzina si hai! sau sa bagi gaz de seara ca doar stii unde pleci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) sau sa bagi gaz de seara ca doar stii unde pleci corect.... sa veniti cu full-ul facut la rezervor si cu tigari cumparate . Eu la 7:30 am plecat, nu mai stau dupa nimeni no offence, si prima oprire o fac in Ploiesti (exceptand caz de avarii). Viteza pe dn1 nu bag, 80 in localitate 120 max inafara, asa ca se poate tine si "gigi" dupa mine. oricum prevad ca vom fi 5-6 oameni din toti ce s-au anuntat. asa ca nu imi fac griji. cam asa ar fi: psycho_vox zanulmaseluta Ioana Suzuki iollele ghost-rider si eu si de pe drum Mammalousa & friend Editat Iulie 27, 2007 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 intrebare: cat estimati ca o sa coste benzina pt iesirea asta? eu nu am apucat sa ii fac consumul si habar n-am cat o sa-mi consume,mai ales ca e primul meu drum lung si vreau sa stiu si eu la ce sa ma astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 faci plinu... faci 200 km si bagi iar plinu si vezi cat intra... pam pam uite consumu! Nush vreo 2 rezervoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilu' Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Salutare! Pana la urma se mai intoarce cineva sambata in Buc. ? As veni si eu dar n-as vrea sa raman pentru ca nu am cort, iar la hotel / pensiune / gazda ... e mai nasol ($) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 faci plinu... faci 200 km si bagi iar plinu si vezi cat intra... pam pam uite consumu! Nush vreo 2 rezervoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 ok cine pleaca maine dimineatza? ala eu, ala eu? un 06:00 am in plan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 salutare eu la 18.00 sunt la iesirea pe autostrada. daca mai merge cineva sa dea un bip. 0728472105 sa ne vedem sanatosi la sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mammalousa Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Gata, a dat baiatu' cu chain-clean si dupa cu chain-lube,mai cand o apune soarele facem plinu' lu' iubita, si dupa 2 ture prin oras bagam somn sa fim odihniti maine ca e drum lung nene ,mai ales ptr "biciclisti",asta asa ca sa nu zica nenea Rider ca n-am observat...hmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 cat de penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate