P T R Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 aleck tu nu mai iti cumperi motor???vine vremea de iesit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 aleck tu nu mai iti cumperi motor???vine vremea de iesit.. Stiu un GSXR 600 (Corona Edition) din 200+ . Ieftin si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 lume lume ... cine are pe motor bec H4 ( ii da si faza scurta si faza lunga acelasi bec ) si vrea sa isi puna bixenon la pret foarte bun ? nu de alta da am gasit care vinde numai 2 bucati si e avantajos daca luam 2 , iese 2 mil 800 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 lume lume ... cine are pe motor bec H4 ( ii da si faza scurta si faza lunga acelasi bec ) si vrea sa isi puna bixenon la pret foarte bun ? nu de alta da am gasit care vinde numai 2 bucati si e avantajos daca luam 2 , iese 2 mil 800 .. Eu am H4 si as vrea dar pe cand ca nu am bani acuma... eventual da-mi un telefon --- Mesaj completat în 20 Feb 2008 11:39 ------------- si cum zise un mare ganditor o data .. : " ai de masa` " ..eu il aprob =)) <small>--- Mesaj completat în 17 Feb 2008 23:23 -------------</small><br/>p.s. : am gasit linku de care ma zis catorva baieti ..priviti`l =)) http://www.protv.ro/stiri/justitie/posibil...-constanta.html Nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 la dimineata mergem dupa becuri... sa speram ca o sa se vada demn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Cu ocazia zilei mele, dupa multe insistari si telefoane date, am reusit sa organizez un spectacol 'ceresc' pt. aceasta seara. Si nu orice fel de spectacol, gen focuri de artificii ca la manelisti, ci o eclipsa totala de luna. Vizionare placuta, si L.M.A si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 la dimineata mergem dupa becuri... sa speram ca o sa se vada demn O sa facem o comparatie cu ce am eu acum si o sa vedem daca e vreo diferenta dupa ce le montati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 aleck tu nu mai iti cumperi motor???vine vremea de iesit.. Azi am fost cu ultima hartie la banca...din pacate s-a descoperit ca am completat cererea pe undeva gresit, si m-au sunat cand eram in Deva deja... Poate se poate analiza cererea si cu greseala aia. Daca se aproba va anunt. Stiu un GSXR 600 (Corona Edition) din 200+ . Ieftin si bun Da' un BUZZ!!! Sau o poza si detalii mai multe. Cu ocazia zilei mele, dupa multe insistari si telefoane date, am reusit sa organizez un spectacol 'ceresc' pt. aceasta seara. Si nu orice fel de spectacol, gen focuri de artificii ca la manelisti, ci o eclipsa totala de luna. Vizionare placuta, si L.M.A si voua LMA nenea!!! Tot ce-ti doresti, mana sa se faca bine mai repede, sanatate.... si sa ne traiesti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 LMA domnu multa sanatate si cat mai multe impliniri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 La Multi Ani si cat mai multi km fara incidente in sa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=XtQub1FA_UM ia uite cu ce vine ala looooool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 News : Prima MV AGUSTA in Oradea Superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 hehehe si eu am vazut`o pe Agusta ... si in spatele ei te`am vazut si pe tine Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Cu ocazia zilei mele, dupa multe insistari si telefoane date, am reusit sa organizez un spectacol 'ceresc' pt. aceasta seara. Si nu orice fel de spectacol, gen focuri de artificii ca la manelisti, ci o eclipsa totala de luna. Vizionare placuta, si L.M.A si voua LA MULTI (b)ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA TRAIESTI MULT SI BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fii sanatos si gata de drum pe vara! incaodata la multi ani de la jupanul si jupana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 hehehe si eu am vazut`o pe Agusta ... si in spatele ei te`am vazut si pe tine Alex Eu il pazeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 News : Prima MV AGUSTA in Oradea Superba Mai este una in Salonta(F4).....sau pt i aceeasi , adica c model de Augusta F4 sau Brutale, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 baietzii.....Agusta f4 monopost cu tot ce este ohlins (ce tzine de suspensii)plus frane brembo........evacuare arrow(4 tobe) ..si este de vanzare este din 2000 si cu 7000 de euroi este a oricui:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Mai este una in Salonta(F4).....sau pt i aceeasi , adica c model de Augusta F4 sau Brutale, F4 e.Din 2000.6000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 M-ar putea ajuta cineva cu niste informatii despre un Kawasaki zxr 750 editie din 1996? -inaltime: ? -lungime: ? -ampatament: ? pe internet ( ) caut de vreo o zi dar nu gasesc nici o informatie folositoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 ar trebui sa iei legatura cu sergiukawa el ii cu zxr`urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Cica ieri m-au verificat astia de la banca, au sunat la firma. Inca n-am primit raspunsu' de la ei. Stau ca pe ace! Aleck... moment decisiv..doar nu te grabi.Sper sa faci alegerea corecta... nu ca iti iei motor miezzz si apoi nu ii loc sa vii ca nu "poti" Ia si tu acolo un cebereu si hai sa ii dam bicepz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Aleck... moment decisiv..doar nu te grabi.Sper sa faci alegerea corecta... nu ca iti iei motor miezzz si apoi nu ii loc sa vii ca nu "poti" Ia si tu acolo un cebereu si hai sa ii dam bicepz CBR??? IO???? o sa-mi iau motor miez si o sa vin si la plimbarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Bmw R60 din 1962, perfecta stare shi Kawa Gpz 600R fara nicio zgarietura,de vanzare ,tel: 0744 153 217 Numai Bine shi Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Bmw R60 din 1962, perfecta stare shi Kawa Gpz 600R fara nicio zgarietura,de vanzare ,tel: 0744 153 217 Numai Bine shi Asfalt Uscat Dumnezeule dar cum poate arata asa de bine BMW din 1962 , restaurata ? c altfel nu imi explic, ninci kawa nu arata perfect dar e mai tanara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 nu ii restaurata .. am avut grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate