Ride Safe Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cunostintele necesare pt a folosi un program torrent. nigger la faza asta te`ai inselat is praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 eu zic sa iyti pui BHH-**-ALX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Sau PPH: pipi pe H... kks cred ca nu mai tb elaborat amu gata fr gluma BH 99 TGN ti se potriveste cu tenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ce numar sa-mi pun la mobra? SHT, POK, PIP, HOO, BRB, KKO, GRR ... ? MAH....NEAPARAT SA FIE CU 46, CA DACA NU...NU TE LUAM IN TRUPA NOASTRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 MAH....NEAPARAT SA FIE CU 46, CA DACA NU...NU TE LUAM IN TRUPA NOASTRA oricum nu l luam ca nu are HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 kks cred ca nu mai tb elaborat amu gata fr gluma BH 99 TGN ti se potriveste cu tenul tu vb mai? mulatru de bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 tu vb mai? mulatru de bucuresti erai mainainte prin orash,nu? te-am salutat, eram cu olo verde de cj,da conducea alcineva ca io-s pieton dupa cum ziceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) yes sir te-am si salutat Editat Mai 7, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 yes sir te-am si salutat da da ,numai ca nu mai stiam gixxxxer--petri ,credeam ca sunteti 2,unu se plimba prin orash si unu sta pe forum ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 zozo gata am rezolvat i`am dat de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 zozo gata am rezolvat i`am dat de cap de cunostintele necesare pt torrent sau de toate filmuletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 da da ,numai ca nu mai stiam gixxxxer--petri ,credeam ca sunteti 2,unu se plimba prin orash si unu sta pe forum acelasi personaj... ce credeai ca sunt doar pe taste? mai mult stau pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) de cunostintele necesare pt torrent sau de toate filmuletele? de cunostintele necesare pt torrent asa ma descurc amu de park lucrez de`o viata cu el Editat Mai 7, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) de cunostintele necesare pt torrent asa ma descurc amu de park lucrez de`o viata cu el Intreaba pe taticu ca e doctor , auzi da cu ratia cum stai ? http://www.torrentbits.ro/details.php?id=22513 DVD Ro EasyRider, E un site romanesc, iti vine cu viteza maxima care ti o permite ,,teava''. Treai sa iti faci cont si sa stai la seed, dc sti ce i aia Editat Mai 7, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Pe Cosmin nu l-am gasit Aveti un nr de la Rudi caci am nevoie urgent multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Pe Cosmin nu l-am gasitAveti un nr de la Rudi caci am nevoie urgent multam Cosmin a fost plecat in Italia. Daca incerci de azi (joi) o sa il gasesti sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Am trimis pe PM nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Pe Cosmin nu l-am gasitAveti un nr de la Rudi caci am nevoie urgent multam azi e la lucru suna-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 S.O.S. Vreau sa imi cumpar un bmw f 650 gs de farbicatie (sau cu sha) joasa. In germana este un cuvant specific "tiefergelegt" sau "tief". As vrea sa stiu cum se spune asta la italieni? Tot ma uit la siteuri dar nu vad specificat nicaieri ce fel de fabricatie e... Ieri am intrebat pe un italian...habar nu are .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Excursie azi, pana in Padis si inapoi. faine poze dar data viitoare anuntama din timp plz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ÜÜ... asa a fost ca la Turda mergem si mai multi, apoi cu altcineva, apoi am ramas "just we two " daca aflu ceva in timp te anunt fii sigur, daca nu, te sun pe moment faine poze dar data viitoare anuntama din timp plz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 slab slab de citeva zile slaba activitate vad aici pe forum,se pare ca numa io stau la calc in timp ce restu ride pe 2 roti,probabil vremea e de vina si faptu ca io n-am permis... inca...mai am un pic si ne dam impreuna stie cineva ceva garaj in rogerius zona italiana - aleea rogerius,citeva zile pe saptamina.ocazional.platesc o luna intreaga. ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=jK1nSBo4U7M Puteti lasa si un comment si un rating daca aveti timp.....msms:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 HELP PLEASE... care aveti o casca marimea L ... mati putea lasa sa o incerc sa vad dak mi buna marimea asta sau mi mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) Cateva poze spion cu ........ceva muult asteptat Am facut o tura....aici eram pe la vreo 270 S stapanesti fara evenimente i faina si ....MARE ;) Editat Mai 17, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate