RaitaMC Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 mai Raita, spune drept, cu cat te-a prins radarul aseara pe 6 martie, ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 mai Raita, spune drept, cu cat te-a prins radarul aseara pe 6 martie, ?? Nu stiu ce viteza avea...dar avea benzina de 95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 io o stiu pe liana, dar avent n-o stie. ii tot aia pe care o stia si tazran nu?? da numai ca era deasupra apei... curiosii sa treaca prin tinca si o sa afle ce-i cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 sa intzeleg ca te oprisesi sa te odihnesti langa pod pe 6 martie, in timp ce 2 politzisti imparteau amenzi in stanga si dreapta, se poate si asta. nu-i o rusine sa te vada radarul, totzi am patit-o... oricum grija mare la toti care mai merg prin ungaria, s-au marit de la 1 mai de numa amenzile, pentru viteza si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 io o stiu pe liana, dar avent n-o stie. ii tot aia pe care o stia si tazran nu?? o poza cu liana.... jupanul stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 o sarit macar in apa? sau o revenit inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) o sarit macar in apa? sau o revenit inapoi Da ce vroiai sa ude tricou' ? c u RSO Editat Mai 25, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Da ce vroiai sa ude tricou' ? c u RSO chiar mah la asta nu m`am gandit ... all hell RSO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Da' cine-i ala in poza cu tricou RSO si cu un singur picior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Salut. Am inteles ca pe 30 mai 1 iun. este ceva intrunire moto in Oradea. Aveti voi mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 am auzit ca titus organizeaza ceva la aeroport... poate cineva sa confirme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 am auzit ca titus organizeaza ceva la aeroport... poate cineva sa confirme? poate in iunie cand o sa fie iara la aeroport tuning` si figuri, poate iara se rupe in figuri pacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 /index.php?showtopic=155403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 /index.php?showtopic=155403 Asta am gasit si eu,dar am vrut sa confirmati voi mai in detaliu ce si unde,dar cred ca inca nu se stie nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 deci pana la urma o sa fie ceva sau nu...? poate o sa fie iara la tamaseu...sau nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Chiar nu stie nimeni nimic...sau nu se mai tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Sincer ar cam trebui sa se stie dar se pare ca nu e asa sau oare cei care organizeaza nu intra pe forum.......sau oare pe forum se vorbesc multe kestii aiurea si multzi prefera sa nu intre.Dar totusi si eu as prefera sa se scrie cate ceva despre intrunire daca o sa mai fie sau nu(macar atat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) Sincer ar cam trebui sa se stie dar se pare ca nu e asa sau oare cei care organizeaza nu intra pe forum.......sau oare pe forum se vorbesc multe kestii aiurea si multzi prefera sa nu intre.Dar totusi si eu as prefera sa se scrie cate ceva despre intrunire daca o sa mai fie sau nu(macar atat) , si daca se tine stau foooarte prost cu promovarea evenimentului dc nici aici in oras nu stie lumea ...., dc ar sti cineva ce club tine m as putea interesa Editat Mai 27, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 o sa aflam din presa probabil... ce comunicare intre motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Comunicare este numai este incorecta sau cum sa spun......?Este kiar nasol sa se stabileasca o data exacta si sa nu stie nimeni nimik......da cine dracu a stabilit sau cine nu a stabilit....in fine.Bag piciorul......tai copacul...breteni stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Asa stiu ca Clubul Rebel nu a anuntat intrunire, deci nu apare in lista oficiala ucmr, dar se va face ceva prin august! Ceea ce a aparut in lista ucmr probabil este o data rezervata de Motox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Asa stiu ca Clubul Rebel nu a anuntat intrunire, deci nu apare in lista oficiala ucmr, dar se va face ceva prin august! Ceea ce a aparut in lista ucmr probabil este o data rezervata de Motox. Deci...e clar...in Oradea no fi nimic.E bine de stiut,ca baietii erau pregatiti sa plece . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Merge cineva la intalnirea Harley-Davidson in vecini??? -> Hungarishe langa Balaton, AlsóÜrs -> PROGRAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Ce faina.......nici la cluj nu s-o mai tzinut si nici acuma la oradea nu se mai tzine.....hah cum prostesc astia lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 comunicare fix pola... poate o fi ceva intalnire secreta... dosarele x= motox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate