Ride Safe Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 mai am 3 pastile winterfresh,,, ti le tin pana vineri manu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) incredibil, preturi superbune. Degeaba, astia stiu sa faca comertz. Din cate tin minte cand am schimbat si eu, in pret sunt incluse montat si echilibrat!!! Daca service-ul este ala de langa Tesco, Gyula e boss-ul, tip super ok. Daca aveti firma de romania, si sunteti convingatori, va poate elibera factura intracomunitara , adica pretul fara tva!!! Bafta. LE: iar e serveru' praf..... Editat Februarie 10, 2009 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) eu pt asta optez... 120/70 ZR 17(58W)+180/55 ZR 17(73W) Sp.max D207RR Dunlop PĂĄrban 54 990 Ft perechea apropo .. stie cineva preturi bune la xenoane? ma intereseaza Editat Februarie 10, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 petre, ce-ar fi sa ne zici si tu pentru care optezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 petre, ce-ar fi sa ne zici si tu pentru care optezi? Pana la optat mai are....indoiat,....inseptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 LA MULTI ANI ZURBAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 La Multi Ani Zurby!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 LA MULTI ANI ZURBAU!!! Bine ai venit in club(28 de ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 LMA Dan-George! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 LMA primare sa ne traiesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Pensionarule !!! la namol cu tine La multi Ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 la multi ani si la mai mare bogdanel,da ce-ai patit,ai ramas fara permis,dc nu ne zici si noua sa suferim alaturi de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 hopaa... vesti noi;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 La multi ani George zile cu si mai multi bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 <br />la multi ani si la mai mare<br /><br />bogdanel,da ce-ai patit,ai ramas fara permis,dc nu ne zici si noua sa suferim alaturi de tine?<br /><br /><br /><br /> Eram la gara si mergeam spre magazinu Crisu ... si la trecerea de pietoni de la oramil niste ratati de oameni s-or trezit sa treaca trecerea in fuga ... din cauza ca deja aveam ceva viteza am zis ca nu mai opresc doar drumu era cu 4 benzi si nu trebuia neaparat sa opresc am zis ca ii dau umpic de gaz si trec pana ajung aia ... si s-o trezit un politist care nush de unde masa o fi aparut cand am ajuns langa statia de tramvai eram pe banda a3a m-o blocat la zid si mi-or luat actele o trebuit sa ma duc la politie ... or venit nemernici asa in spatele meu fara sirene sa nu aud nimic si cand or prins momentu m-o si saltat:)) ... nu or vrut sa inteleaga ca nu trebuia sa opresc ca erau 2 benzi pe sens si aia inca nu erau la mijloc. Mi-o dat 120 lei amenda (48ore) si 1 luna pieton ... oricum o fost gunoi politistu care mi-o luat permisu ca ala care era cu el o zis ca sa mi-l dea sa nu mi-l ia .... mai am inca vreo 10 zile dovada sper ca apuc si io ceva vreme buna saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Eram la gara si mergeam spre magazinu Crisu ... si la trecerea de pietoni de la oramil niste ratati de oameni s-or trezit sa treaca trecerea in fuga ... din cauza ca deja aveam ceva viteza am zis ca nu mai opresc doar drumu era cu 4 benzi si nu trebuia neaparat sa opresc am zis ca ii dau umpic de gaz si trec pana ajung aia ... si s-o trezit un politist care nush de unde masa o fi aparut cand am ajuns langa statia de tramvai eram pe banda a3a m-o blocat la zid si mi-or luat actele o trebuit sa ma duc la politie ... or venit nemernici asa in spatele meu fara sirene sa nu aud nimic si cand or prins momentu m-o si saltat:)) ... nu or vrut sa inteleaga ca nu trebuia sa opresc ca erau 2 benzi pe sens si aia inca nu erau la mijloc. Mi-o dat 120 lei amenda (48ore) si 1 luna pieton ... oricum o fost gunoi politistu care mi-o luat permisu ca ala care era cu el o zis ca sa mi-l dea sa nu mi-l ia .... mai am inca vreo 10 zile dovada sper ca apuc si io ceva vreme buna saptamana viitoare omule mare pacat ca nu ai martori ... si nu numai pieton, eventual si pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Eu asa am invatat, ca indiferet pe ce banda se afla pietonul, i se acorda prioritate la trecere. Mai erau niste bascanii cu stanjenirea pietonului...dar e un bla. bla. Editat Februarie 11, 2009 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Sa-i dea Domnu la politistu ala numa ce i-am dorit io cand mi-o luat permisu .... si la toti care is ca el si "cunosc" sau nu legea mai bine ca noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 <br /><br /><br /> Eram la gara si mergeam spre magazinu Crisu ... si la trecerea de pietoni de la oramil niste ratati de oameni s-or trezit sa treaca trecerea in fuga ... din cauza ca deja aveam ceva viteza am zis ca nu mai opresc doar drumu era cu 4 benzi si nu trebuia neaparat sa opresc am zis ca ii dau umpic de gaz si trec pana ajung aia ... si s-o trezit un politist care nush de unde masa o fi aparut cand am ajuns langa statia de tramvai eram pe banda a3a m-o blocat la zid si mi-or luat actele o trebuit sa ma duc la politie ... or venit nemernici asa in spatele meu fara sirene sa nu aud nimic si cand or prins momentu m-o si saltat:)) ... nu or vrut sa inteleaga ca nu trebuia sa opresc ca erau 2 benzi pe sens si aia inca nu erau la mijloc. Mi-o dat 120 lei amenda (48ore) si 1 luna pieton ... oricum o fost gunoi politistu care mi-o luat permisu ca ala care era cu el o zis ca sa mi-l dea sa nu mi-l ia .... mai am inca vreo 10 zile dovada sper ca apuc si io ceva vreme buna saptamana viitoare fa contestatie , daca politzaiul nu a trecut pe nimeni ca martor este cuvantul lui contra cuvnatul tau . Ai shanse mari de a castiga procesul.Cristi tu parca l-ai castigat cu o faza asemantoare diferentz fiind ca tu erai acuza ca ai fi trecut pe rosu ..... FA CONTESTATIE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (OUG 195/2002 art. 100 pct. 13 alin. 3) (3) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a urmatoarelor fapte: : b ) neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, aflati pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului; Unde erau pietonii? Daca nu erau pe sensul tau, nu erai obligat sa opresti sa le cedezi trecerea. Dar, dupa cum ai explicat faza cu "am zis ca ii dau umpic de gaz si trec pana ajung aia" inseamna ca erau aproape de a trece pe sensul tau de mers.. iar in concluzie nu le-ai acordat prioritate de trecere. Aceasta varianta (trecerea de pietoni cu 2 benzi pe sens) a lasat mereu loc de interpretari. Daca aveai vre-un martor in zona, sa iti sustina ideea ca pietonii erau pe sensul opus si nu le-ai stanjenit trecerea, scapai cu fatza curata. Ideea mea, si sfatul care ti-l ofer... este sa o lasi moarta acum... nu are rost sa mai bati apa in piua, din moment ce ai semnat procesul verbal. Cap VIII - Cai de atac impotriva procesului-verbal (Art 105 -> Art 106) Art. 105. 1. Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiilor se poate depune plangere, in termen de 15 zile de la comunicare, la serviciul politiei rutiere in a carui raza de competenta a fost constatata fapta. 2. Plangerea suspenda executarea amenzilor si a sanctiunilor contraventionale complementare de la data inregistrarii acesteia pana la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti. Te judeci? Nu are rost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 semnatura pe procesul verbal nu inseamna decat luare la cunostintza . Acum , fiecare dupa cati nervi are ...politistul e obligat sa aiba martor altul decat colegul sau , sau sa faca dovada video sau foto in instanta ... da oricum cel mai rau lucru e sa-ti amani "sentintza" cu vreo jumate de an , timp i ncare vei avea plasticul in mana...si lucurl bun e ca ti-ai recupera banii de amenda si punctele ... acum ca domnul politist a vrut sa arate cat de zelos este el.... nasol ca ai fost tu cel cu care sa-si faca demonstratia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...090212-02074102 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ne trebe nou plaza ... bine k nu o picat dupa ce era gata si full de oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Am zis ca nu are rost sa fac contestatie ca nu aveam nici un martor cu mine... pietonii erau toti inca la jumatea celuilalt sens de mers dar am vazut ca deja se grabeau sa treaca si de aia i`am dat gaz... nu am facut contestatie ca mai am deja un proces cu ei ) pt o faza mai veche de cand eram cu scuteru (acolo am castigat procesu si or facut recurs .. in aprilie am iar proces ) Bine ca mi l-o luat acum ca macar sa il am la vara ... o sa fiu mai atent si daca vad politia ca vine ... atunci fug )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate