MirceaRM Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Fooooooooooooai asta-i instigare. Propun duel si eu moderator Nu-i mah..tu sa taci Io si Aleck ....best friends for ever. Singuru bai e ca nu are si el Honda.....dar trecem cu vederea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 pai si nu acesta e scopul unui forum, sa fim bine informati si sa impartasim si la altii din experientele noastre? Ai stricat momentul .Ai calmat discutia cu postu asta. Totusi mai trag o speranta pt duel. Ps .De ce la mine sub poza scrie incepator? Cate posturi tre sa am sa trec la next stage,ca eu tot adun de vreo 2 zile cate nu am adunat in 6 luni,dar tot incepator sunt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Ai stricat momentul .Ai calmat discutia cu postu asta. Totusi mai trag o speranta pt duel. Ps .De ce la mine sub poza scrie incepator? Cate posturi tre sa am sa trec la next stage,ca eu tot adun de vreo 2 zile cate nu am adunat in 6 luni,dar tot incepator sunt . Taci ma, ca poate si-o primeste si el! Sub poza poti sa schimbi chiar tu textu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Ai stricat momentul .Ai calmat discutia cu postu asta. Totusi mai trag o speranta pt duel. Ps .De ce la mine sub poza scrie incepator? Cate posturi tre sa am sa trec la next stage,ca eu tot adun de vreo 2 zile cate nu am adunat in 6 luni,dar tot incepator sunt . Hai ca te ajut io. Zi-mi si mie te rog unde pot sa merg sa-mi reglez oglinzile? Si as vrea sa umflu si rotile . (faci un post si o sa aiba si legatura cu motociclismu' sa nu se supere unii). Va rog ajutati un biet incepator. Editat Mai 7, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Hai ca te ajut io. Zi-mi si mie te rog unde pot sa merg sa-mi reglez oglinzile? Si as vrea sa umflu si rotile .(faci un post si o sa aiba si legatura cu motociclismu' sa nu se supere unii). Va rog ajutati un biet incepator. Pentru reglat oglinzile...singura solutie e sa mergi la reprezentanta Suzuki ( in Japonia). Restul sunt neseriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Pentru reglat oglinzile...singura solutie e sa mergi la reprezentanta Suzuki ( in Japonia). Restul sunt neseriosi Dar un tutorial pe net, nimic ? Sau sa o vind si sa iau una noua ? Editat Mai 7, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Dar un tutorial pe net, nimic ? Sau sa o vind si sa iau una noua ? Io zic sa deschidem un topic nou...sa intrebam lumea...ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 luci pt oglinzi iti mai zic eu un loc bun,,, acuma k vine ora de varf in oras.. dute pe magheru printre masini cu cel putin 80-90 si pe cand ajungi aksa ti`s reglate si poate ai norocu sa le reglezi si la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Io zic sa deschidem un topic nou...sa intrebam lumea...ce si cum Do not awake the sleeping dragon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Ai stricat momentul .Ai calmat discutia cu postu asta. Totusi mai trag o speranta pt duel. Scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 luci pt oglinzi iti mai zic eu un loc bun,,, acuma k vine ora de varf in oras.. dute pe magheru printre masini cu cel putin 80-90 si pe cand ajungi aksa ti`s reglate si poate ai norocu sa le reglezi si la altii Asta a fost dementa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Asta a fost dementa prietenii la nevoie se cunosc vorba aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 pai si nu acesta e scopul unui forum, sa fim bine informati si sa impartasim si la altii din experientele noastre? care experientele noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Eu propun altceva. Daca tot nu o sa fie cearta azi pe forum, diseara la ora 8 cand sigur toti santem liberi sa ne intalnim la Manu la Students si sa dezbatem in direct toata situatia. Dar vreau sa fim toti ,incepand de la RSO ,OTR ,Piero ,Ocs ,Avent ,Cutit cu luneta,...cine mai e implicat in discutie, o rugaminte speciala am pentru Art pls hai ca mie imi place cum pui tu punctul pe i (clar si concis ,fara menajamente). Deci ne intalnim diseara? Deschid un topic pentru asta sau nu e nevoie? Noh cine se mai inscrie.Deja cativa au confirmat ,unii prin intermediul forumului ,altii telefonic ,dar nu sant decat de o parte cei ce au confirmat,adica a celor onnnnn toooopic.Ceilalti nimic ? Haideti mai cu curaj toata lumea,acum se vede care cat sange are in puta , sau care are in degete. Scutit motivat e doar Art .Restu nu .Prezenta obligatorie Ps .Pe mine deja ma dor degetele deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Hai ca te ajut io. Zi-mi si mie te rog unde pot sa merg sa-mi reglez oglinzile? Si as vrea sa umflu si rotile .(faci un post si o sa aiba si legatura cu motociclismu' sa nu se supere unii). Va rog ajutati un biet incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Noh cine se mai inscrie.Deja cativa au confirmat ,unii prin intermediul forumului ,altii telefonic ,dar nu sant decat de o parte cei ce au confirmat,adica a celor onnnnn toooopic.Ceilalti nimic ? Haideti mai cu curaj toata lumea,acum se vede care cat sange are in puta , sau care are in degete. Scutit motivat e doar Art .Restu nu .Prezenta obligatorie Ps .Pe mine deja ma dor degetele deja. Hhahahahaha bahhhhhhhhhh acuma kiar imi pare rau...tare as vrea sa le vad fetele si sa ne certam asa in gupr dupa acre o imbratisare..bine'nteles tot in grup...fiecare cate o lacrima si gata ...frati de cruce:)))))manca'var rugina tobele de esapament:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) deci la 8 la universitate? ne certam la un biliard? nu scoate nimeni mobra de la naftalina? )) Editat Mai 7, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Noh cine se mai inscrie.Deja cativa au confirmat ,unii prin intermediul forumului ,altii telefonic ,dar nu sant decat de o parte cei ce au confirmat,adica a celor onnnnn toooopic.Ceilalti nimic ? Haideti mai cu curaj toata lumea,acum se vede care cat sange are in puta , sau care are in degete. Scutit motivat e doar Art .Restu nu .Prezenta obligatorie Ps .Pe mine deja ma dor degetele deja. Fiti atenti cu un post am oprit tot. Defapt cred ca nu se mai scrie deoarece pe toti au inceput sa-i doara degetele. Inseamna ca au sange in putaaaaaaaaaaa si diseara vom fi in numar mare la Manu Manule cheama tot Lybertiu ca nu vad bine terasa.Bine ca ai mese si scaune de lemn. Nu lasa nici un obiect contondent la vedere. I-ati toate masurile de precautie. Si mai ales de partea cui esti. Eu o sa fiu moderator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 noroc ca nu vin!!!!! pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 noroc ca nu vin!!!!!pac pac Bine ca ma lasi la greu .103 kg ale mele cu ,cred ca peste 100 ale tale mai moderam ceva asa cine stie ce fac singur. Noroc ca fug tare. Oricum pun pistolu cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Fiti atenti cu un post am oprit tot. Defapt cred ca nu se mai scrie deoarece pe toti au inceput sa-i doara degetele. Inseamna ca au sange in putaaaaaaaaaaa si diseara vom fi in numar mare la Manu Manule cheama tot Lybertiu ca nu vad bine terasa.Bine ca ai mese si scaune de lemn. Nu lasa nici un obiect contondent la vedere. I-ati toate masurile de precautie. Si mai ales de partea cui esti. Eu o sa fiu moderator Vor fi 2 bucati de la Liberty, de la 9.30 deci va trebui sa va grabiti......KO in max 2 reprize . la biliard ma gandeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Fiti atenti cu un post am oprit tot. Defapt cred ca nu se mai scrie deoarece pe toti au inceput sa-i doara degetele. Inseamna ca au sange in putaaaaaaaaaaa si diseara vom fi in numar mare la Manu Manule cheama tot Lybertiu ca nu vad bine terasa.Bine ca ai mese si scaune de lemn. Nu lasa nici un obiect contondent la vedere. I-ati toate masurile de precautie. Si mai ales de partea cui esti. Eu o sa fiu moderator si ce daca sunt de lemn mesele ? eu si asa am drujba ca am modificat ceva la casa ) si oricum este biliard deci tacuri...bile...un intreg arsenal ) primii veniti au avantajul munitiei si dupa cum vad eu schema de atac o sa fie echipa de dupa mesele de biliard si echipa de dupa "fantana" ...tu arbitrule o sa stai la mijloc si nu te vad bine =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Yo am deja 3 beri in mine ... pana la 8 mai este ... ce funy va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Yo am deja 3 beri in mine ... pana la 8 mai este ... ce funy va fi Bei la locul de munca .... PORCULE ! PS nu mai trece pe la Claudiu , prietenii stiu de ce . bai tu iesti iara in Rider ÂŞpriț Editat Mai 7, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Bei la locul de munca .... PORCULE ! PS nu mai trece pe la Claudiu , prietenii stiu de ce . bai tu iesti iara in Rider ÂŞpriț Pai da cum , cu stresu asta , am provizii in debaraua femeii de servici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate