Avent Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 http://www.mininova.org/tor/167074 bem Pe torent l-am gasit si eu, dar are bube. Daca il are cineva pe pc si merge ok, dau chiar mai multe beri. M-a provocat cineva, eu aleg jocul, iar el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 (editat) no,ca n-ai fi singuru'! si yo eram pe acolo copil curios ca pe coziei am crescut si era o bucurie sa vad balotii de paie pe stalpi de vinerea seara pusi acolo, urma antrenament la care nu lipseam, si cum zici-nu se compara c u nimic parfurmul din aer de ulei ars cu benzina si sunetul ala...Chiar ca s-a mai organizat si dupa revolutie parca pe strada o data sau de doua ori. Ce atata siguranta acuma cand se alerga cu 170KM pe ora pe Horea nu zicea nimeni nimic de canale gropi sau alte capcane! ce tare ar fi din nou sa incerce cineva organizarea unei astfel de etape-de ce nu noi? ceva de genu Oradea _ isle of man!!! - hai ca aberez deja,dela soare poate Chiar mai.....balotii de paie si atunci stiam ca o sa fie concurs si mai erau chestiile alea ......gratiile alea din elastic sau guma sau ce......mama......si cand apareau aia cu atasurile nah.....alea erau foarte tari......mergeam in capat horia unde era startul si cand ma gandesc ca erau si cu mobre din alea de 50cc.......foarte tare.Stai numa relax ca pana sa se reia cursele alea mai este mult si bine. Pac pac Editat Iunie 20, 2009 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Dupa ce s-a terminat constructia magazinului Crisului, a devenit incomoda organizarea curselor de motociclete in zona strazii Castanilor. Acestea urmand a se derula in zona Horea. Pe atunci avea si Oradea club sportiv de motociclism. Startul era putin mai incolo de zona policlinicii, aici era instalata si tribuna oficiala iar in capat erau "standurile" moto. Cel mai interesant era zona parcului, vedeai toata Horea. Dar a iesit odata unu in decor si ia secerat pe vre-o 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Fiind discutii despre orice-are vreunul idee despre ce formalitati ar trebui pt organizarea unui astfel de eveniment? politie salvare, si altii? sau ar primi aprobare de la primarie?ar fi tare de relansat chestia asta si ma gandesc la sponsori,relame ,promovarea sportului cu motor in final alr avea de castigat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Pe torent l-am gasit si eu, dar are bube. Daca il are cineva pe pc si merge ok, dau chiar mai multe beri. M-a provocat cineva, eu aleg jocul, iar el ... Red Alert 1 merge doar pe win95. Cel putin asa am citit pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Atentie bihoreni. Zozo face farse la telefon. sa nu-i cadeti in plasa :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Am o intrebare.?????????Nu ametesti?.....p-ac pac!! nu ametesc asa repede doar daca beau... intradevar pe curbe nu stiu daca ma stiu pt ca nu prea am unde sa ma dau asa cum imi place mie.de aceea o sa optez pt circiut decat pe drumuri publice. pam pam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 te-am chemat pe varfuri cand a venit si stefan.....nu ai venit......am mai zis ca si data trecuta cand a fost vorba de nu stiu care de pe forum sa mergem in colo..curbe la greu 0 circilatie nimic......hai sa mergem duminca daca este timp frumos si promit ca nu mai zic nimic de tine;))) pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Atentie bihoreni. Zozo face farse la telefon. sa nu-i cadeti in plasa :)) LOOOOOL omule :DDDD eu nu-s cu plasa, sunt cu pluta :DDDDD P.S. ai fo si tu unicatul din toata agenda, si stiai si nr ca cine te suna - nici macar farsa nu a fost, gluma frate - gluma P.P.S. te sun si azi sa tinem legatura daca tu tot nu iesi pe vremea asta innorata cu scuterashul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 am mai zis ca si data trecuta cand a fost vorba de nu stiu care de pe forum sa mergem in colo..curbe la greu 0 circilatie nimic. aici te refereai la mine asai? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 tocmai m-am indragostit............................da rau................stie cineva ce motor ii ala din banerul de sus de pe site cu east european motor show.in vreau....................mama cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) HD vroad Editat Iunie 24, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 tocmai m-am indragostit............................da rau................stie cineva ce motor ii ala din banerul de sus de pe site cu east european motor show.in vreau....................mama cum arata Scump Domnu' scump.....altul era mai ieftin , Harley Vroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 aici te refereai la mine asai? :) Nu a fost cu rea intentie.....numa s-a vorbit pagini intregi si dupa aia numa stefan a venit.Pt cei care nu au bani de circuit raman drumurile.....publice sau nu! pac pac.........................................duminica se merge iar cu nebunii......stefan?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Nu a fost cu rea intentie.....numa s-a vorbit pagini intregi si dupa aia numa stefan a venit.Pt cei care nu au bani de circuit raman drumurile.....publice sau nu! no problem, relax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 biciclisti primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 biciclisti primiti? Stii sa te inclini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Stii sa te inclini? nu odata, de 2 ori , asa m`am inclinat odata ca am frecat si cu telescopu de ghidon, tra sa`i pun si la ala crash pad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Nu a fost cu rea intentie.....numa s-a vorbit pagini intregi si dupa aia numa stefan a venit.Pt cei care nu au bani de circuit raman drumurile.....publice sau nu!pac pac.........................................duminica se merge iar cu nebunii......stefan?????? Prezent !, oricum vreau sa vad Mv Augusta lu Giovani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 ce vreme de c a c a t ..... ((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 nu odata, de 2 ori , asa m`am inclinat odata ca am frecat si cu telescopu de ghidon, tra sa`i pun si la ala crash pad Nu asa mah..... Tre sa te inclini bikerii meseriashi sa te ia cu ei la ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Bucu` iesim maine la o tura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Nu asa mah.....Tre sa te inclini bikerii meseriashi sa te ia cu ei la ture da tu`i stii pe bikerii meseriashi? baga`mi si mie o pila la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 da tu`i stii pe bikerii meseriashi? baga`mi si mie o pila la ei cica e unu din Bucuresti care s-a "maritat" in Oradea. Se zice ca e mare meserias la mers intr-o roata nu il stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 iara te iei de Bucu` man ? de ma bro`? :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate