tud0r Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 baiat deshtept Mesaj completat rectific : baiat (cel mai) deshtept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 mama ce de discutii pe aici.... se pare ca mi`am iesit din mana k or ajuns altii personaje principale ia vezi k te depaseste lumea la posturi si cu totii stim k e vitala treaba asta pt tine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 In concluzie fata merge vineri sau nu......sa stiu cum imi fac programul!Pac pac! Mesaj completat Lasa-i tu pe oamenii astia rai si urati....te plimb eu cat vrei tu numa sa bagi benzina si sa-mi iei si de mancare ca sunt fomist de felul meu(asta e pt dodliciiios) )))) pac pac! ce dragut esti tu art ..hai k poate facem afacerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ce bine ca e inca vreme frumoasa.... sa profitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ...17 ani am ...Mesaj completat Prospatura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Prospatura!!! da doctore.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ia vezi k te depaseste lumea la posturi si cu totii stim k e vitala treaba asta pt tine!! i know i know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 cezar cam inactiv ai fost in ultimu timp... ce so intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Revista Cyber Police a surprins cateva personaje marcante din peisajul forumului motociclsim.ro pe care cu siguranta le veti recunoaste deoarece ele reprezinta siguranta si constiinta riderilor forumului de pe la noi .... in continuare va vom prezenta imaginile surprine de aparatele reporterilor nostrii care prezinta in premiera .........."STRAJERII FORUMULUI" : Mesaj completat p.s.: aveti grije unde postati , ce postati ,cat postati , de cine va luati pentru ca ei va vede si nu va iarta !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Epic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) Tudor la 30 de ani... cata armonie Editat Septembrie 5, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 .....Copii, maturizati va odata. Ps ,,va vom prezenta imaginile surprine de aparatele'' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) Ma da ce fotosopari avem p-acilea..ico ni...unu mai breaz decat cealalt P.S. Hai mai ca se pune de-un chickfight,ce dracu....oricum nu se intmapla mai nimic interesant prin satu nost' Editat Septembrie 5, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 acum mai in gluma mai in serios eu asa il vad pe tudor la 30 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 bine bine...dar de unde ti-o venit chestia cu "scotzian biker" ? )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 bine bine...dar de unde ti-o venit chestia cu "scotzian biker" ? )))))))))) He,he povestea cu scotianul e una veeche.... nu degeaba are el porecla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 doara nu s-o urcat cu fusta pe capra ? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 doara nu s-o urcat cu fusta pe capra ? ))) Franta 2 fuck rom 1 noo n are legatura cu kiltu . ...vezi bancurile cu scotieni ...i am dedicat cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) mno..daca nu e kiltu'....mi-am dat seama ce a fi )) .. Tudooor! da-mi si mie 10 lei imprumut )))) Editat Septembrie 5, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 .....Copii, maturizati va odata. take a banana Mesaj completat mno..daca nu e kiltu'....mi-am dat seama ce a fi )) ..Tudooor! da-mi si mie 10 lei imprumut )))) nu cred ca de imprumuturi vb aci dar oricum e la moda ca lumea vb fara sa stie , din auzite , etc. dar nu e nimik nou nu ? radio shantz rullz si prostia e un accesoriu de lux si la cati snobi avem....ualeooo Mesaj completat acum mai in gluma mai in serios eu asa il vad pe tudor la 30 de ani e normal sa ma vezi asa si asta o spun doctorii si cartile de specialitate dupa ce a iesit la iveala urmatorul anuntz : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) ce va impungeti? mai bine povestiti ne pe unde ati fost week endul asta. cu bike -ul Meses rulzzz!! Editat Septembrie 7, 2009 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 ce va impungeti? mai bine povestiti ne pe unde ati fost week endul asta. cu bike -ul Meses rulzzz!! La sens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 La sens? Da. Si macar pot sa spuna baietii daca babgulyasul e la fel ca inainte. Tot e mai bine decat ce au postat pana acum. Sau gresesc ?( provocatorii forumului sa nu raspunde la intreberea anterioara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 )))) NU ZIC NIMIC!!!! PAC PAC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 ce va impungeti? pai suntem tineri si in putere ... iti e dor si tie de vremuriel acelea nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate