P T R Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 poveste lunga paulie cu k5'u din '02 frumos modelul.bafta la cumparare mircee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Exact asa suna tohanu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Un K5 (care sa nu fie din 20002) ar fi interesant.dar nu mi-a zis Pauliee a cui e mobra si daca pot sa o vad undeva. Apropos de K5 din 2002, Aleck, te-am vazut ieri seara pe la 11 si ceva pe Dacia... erai cu calutzu Mda, o iesire prin oras. Ca uitasem feelingu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 repsolica tata sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 repsolica tata sanatate s-o tavalit iar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ieri cand mai aveam 200 m pana acasa ( veneam de la Vartop) un (cuvant urat) cu un SUV Volvo BH xx DSG mi-a taiat calea pe ENESCU pur si simplu a traversat neoprind la STOP!!! ... creca visa aveam viteza destul de mica, max 40 Km / h CA NOROC!!! a iesit cand mai aveam 3,5 m pana in intersectia aia mica ce duce spre GH. Doja... am franat urat de tot si in ultima clipa la cel mult juma de metru de el am reusit cumva sa pivotez dupa ce am eliberat frana fata si a inceput sa alunece spatele in lateral facand stanga aproape pe loc si luand-o prin spatele dobitocului nush daca am trecut la mai mult de 5 cm de el a tulit-o urgent si eu dupa el, norocu lui ca pana am reusit sa ies de pe langa trotuar si am ajuns eu la Avrona nu mai era, creca a luat-o spre tribunal si apoi so pierdut ca tot m-am invartit pe acolo sa-l gasesc da nici urma de el daca il vedeti in trafic aveti grija cu el sau mai bine o caramida prin parbriz exact in mecla `tul in gura SUV VOLVO BH nush cat DSG - negru daca il vedeti pe undeva spuneti-mi! vreau sa-i multumesc pt ca am scapat doar cu o sperietura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 bine ca ai avut noroc... ca altceva nu te putea salva.poate da norocu si peste ala intr-o zi ... astia ar merita sa aibe pleoapele lipite de piele sa stea asa cu ochii beliti tot timpul fara sa mai clipeasca.Poate poate asa ar mai creste spiritul de observatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Malu Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ieri cand mai aveam 200 m pana acasa ( veneam de la Vartop) un (cuvant urat) cu un SUV Volvo BH xx DSG mi-a taiat calea pe ENESCUpur si simplu a traversat neoprind la STOP!!! ... creca visa aveam viteza destul de mica, max 40 Km / h CA NOROC!!! a iesit cand mai aveam 3,5 m pana in intersectia aia mica ce duce spre GH. Doja... am franat urat de tot si in ultima clipa la cel mult juma de metru de el am reusit cumva sa pivotez dupa ce am eliberat frana fata si a inceput sa alunece spatele in lateral facand stanga aproape pe loc si luand-o prin spatele dobitocului nush daca am trecut la mai mult de 5 cm de el a tulit-o urgent si eu dupa el, norocu lui ca pana am reusit sa ies de pe langa trotuar si am ajuns eu la Avrona nu mai era, creca a luat-o spre tribunal si apoi so pierdut ca tot m-am invartit pe acolo sa-l gasesc da nici urma de el daca il vedeti in trafic aveti grija cu el sau mai bine o caramida prin parbriz exact in mecla `tul in gura SUV VOLVO BH nush cat DSG - negru daca il vedeti pe undeva spuneti-mi! vreau sa-i multumesc pt ca am scapat doar cu o sperietura adaugati pe lista si BH 01 PCM, o Skoda Octavia I break care a intrat in fatza mea pe Clujului de pe banda 2 pe banda 1 si a franat brusc..Eu n-am avut nici norocu' si nici experienta lu Pierro si am culcat viespea....i-am vazut numarul aluia de taaare aproape..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 adaugati pe lista si BH 01 PCM, o Skoda Octavia I break care a intrat in fatza mea pe Clujului de pe banda 2 pe banda 1 si a franat brusc..Eu n-am avut nici norocu' si nici experienta lu Pierro si am culcat viespea....i-am vazut numarul aluia de taaare aproape..... f`ta tata comunitatea de motoroshi pa maicutza lui! ... in gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) ar trebui facuta o lista neagra, daca nu este dja pe bihor, cu numere de masini sau chiar motoare care sunt pe lista neagra, si de care "är trebui sa ne ferim" cred ca fiecare avem la un moment dat ocazia sa postam cate un numar. sa fie interventii scurte si ontopic astfel incat sa fie usor de urmarit. ar trebui sa fie pinned, ca sa fie mereu la indemana. rog moderatorul sa faca demersurile necesare. multumesc. Editat Iulie 19, 2010 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 UN IDIOT a aruncat in strada ieri dupa masa 3 pisicute negre daca doreste cineva sa adopte un pisoi le gasiti pe strada Ecaterina Teodoroiu din Oradea sau in jurul podului ORAMIL / spatele garii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 UN IDIOT a aruncat in strada ieri dupa masa 3 pisicute negredaca doreste cineva sa adopte un pisoi le gasiti pe strada Ecaterina Teodoroiu din Oradea sau in jurul podului ORAMIL / spatele garii Are unul din cele trei labutzele albe? Iar un altul are doar jumate' din coada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 UN IDIOT a aruncat in strada ieri dupa masa 3 pisicute negredaca doreste cineva sa adopte un pisoi le gasiti pe strada Ecaterina Teodoroiu din Oradea sau in jurul podului ORAMIL / spatele garii asta e problema de logica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 asta e problema de logica? NU Ma tem ca sunt pisoii vecinului meu, care au fost date acum vreo doua zile, cica la o gazda buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 NUMa tem ca sunt pisoii vecinului meu, care au fost date acum vreo doua zile, cica la o gazda buna Urat gest,nu mai stii care-i animalul,vecinul tau sau pisicile alea.Nu suport pisicile dar totusi... Legat de cei doi regi ai soselelor,Pierro stai relax ca am retinut cele 2 numere de inmatriculare,la prima ocazie acordam un "discount"de 200 % la deviz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 UN IDIOT a aruncat in strada ieri dupa masa 3 pisicute negredaca doreste cineva sa adopte un pisoi le gasiti pe strada Ecaterina Teodoroiu din Oradea sau in jurul podului ORAMIL / spatele garii Azi dimineata nu mai erau pisicile acolo. Ce s-o fi intamplat cu ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 salut cine face tricouri personalizate ?in oradea rog :locatie ,nr tel,preturi multam -2,3 buc m-ar interesa,ceva asemanator toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 salutcine face tricouri personalizate ?in oradea rog :locatie ,nr tel,preturi multam -2,3 buc m-ar interesa,ceva asemanator toate bune Salut, incearca la nr de telefon : 0788351820 - Virgil. Pentru tricouri cu Lorenzo , are tarif triplu fata de normal. Tricoaiele cu 46 sunt cu discount 99 % Glumesc...bineinteles, referitor la preturi. suna linistit la numarul de telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) daca te loveste un putzer si are asigurare la DIRECT LINE INSURANCE ITALIA la cine trebuie sa merg in kaka asta de tara? am inteles ca au un protocol cu ceva firma din rRomania danke Editat Iulie 20, 2010 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 salutcine face tricouri personalizate ?in oradea rog :locatie ,nr tel,preturi multam -2,3 buc m-ar interesa,ceva asemanator toate bune Daca vrei brodate, PM la motoadventures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Mai avem un loc in garaj pe Milcovului....tel: 0753116872 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Bravo! http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100726-08201378 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Cine-s astia...?blec igals astia.......parca mi-a zis manu ceva dar nu am dat atentia cum ma bag si eu in club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 mersi , dar cu parere de rau persoana nu poate fi contactata; ori are tel.inchis ,ori ............ pt.moment abonatul.............. altcineva care poate se ocupa de personalizare tricouri, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 mersi ,dar cu parere de rau persoana nu poate fi contactata; ori are tel.inchis ,ori ............ pt.moment abonatul.............. altcineva care poate se ocupa de personalizare tricouri, mersi La magazinul Crisu , jos unde este supermarketul TREI G langa un Pet Shop , este o firma care se ocupa de personalizari de diferite chesti printre care si tricouri.Sunt seriosi si ofera calitate. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate