boorman Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Multumim foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Cine imi recomanda si mie un service moto bun sa rezolv o problema legata de amortizorul fata? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 ai incercat la Cosmin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 unde la Cosmin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 uite aci : 0755487478 are atelierul undeva pe langa parcul tzaranilor, in spate la profi`u din cantemir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 de asta stie cineva vreo referinta? Vulcanizare,echilibrare roti,repararea suspensilor si elemente de articulati... Romania,Jud.Bihor,Oradea,str.Seleusului nr.22-24 tel: 004 0746178530 Korosi Ferencz Orar : luni-vineri Iarna 10-17 Vara 9-18 email:korosiracingteam@yahoo.com Site: http://korosi-racing-team.webs.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 si de el am auzit de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 o sa merg sa vad daca trebuie schimbate simeringurile de la furca... cica chestia asta ar fi buna http://www.ebay.com/itm/140684256795?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_1138wt_1270 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 acum zic si eu, daca trebuie schimbate chestia aia doar intarzie o operatiune necesara oricum deci nu are rost sa o cumperi....un schimb de simeringuri cred ca se invarte pe la 100 RON deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 mda, pai oricum merg sa le fac...cautand simeringuri am dat peste aia si parea interesanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Salut! Va fi ceva mars in 1 mai? Stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Salut! Va fi ceva mars in 1 mai? Stiti ceva? Vor fi 2 marsuri moto in Oradea in luna mai. 1. dupa cum stiu va de 1mai la deschiderea sezonului motociclistic organizat de White Wolves MC Oradea in parteneriat cu Lotus Center. 2. Va fi marsul traditional de sensibilizare care va fi in dat de 11-13 mai in judetul bihor care va avea in data de 13 mai un mars autorizat in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Dake schon! Danke schon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 A inceput campania de primavara a Politiei Rutiere de oprit toti motociclistii si scuteristii din trafic, pentru control de rutina. Aviz amatorilor fara asigurare sau ITP valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Salut la toti ! S-a furat casca mea din imagine. Cine stie orice despre ea va rog un telefon la 0745-358511. Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 cum au reusit?! sa mergi duminica la Ocska, poate poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner88 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 I-au spart garaju:|.. Mergem duminica in piata si , poate o gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 I-au spart garaju:|.. Mergem duminica in piata si , poate o gasim. si altceva au mai furat? Si casca se tine in garaj man? intreb si eu ca eu dorm cu ea pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Cineva se ocupa cu inmatriculari moto? eu nu prea am timp, si ar fi nevoie.... Salut la toti ! S-a furat casca mea din imagine. Cine stie orice despre ea va rog un telefon la 0745-358511. Multumesc anticipat ! nahspa sebi.... ne uitam la piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Dc vad Ibule iti zic dacă o văd undeva sau la cineva, de obicei gainarii sparg garaje. Al meu l spart noroc ca n au stiut ce sa fure , au furat o pompa de bicicleta si o vesta reflectorizantă personalizată ...... in loc de biciclete, genti vfr, set de chei . Am schimbat lacătul cu unul bun ... a doua zi erau urme de fortare pe el ... azi e plin de zgaraieturi si fortari a trebuit sa il schimb deoarece s indoit , dar a rezistat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 io zic sa stai la panda ascuns cu inca 2 sau 3 prieteni si batetzil bine fara sa mai chematzi politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Cineva se ocupa cu inmatriculari moto? eu nu prea am timp, si ar fi nevoie.... Eu stiu, daca vrei un nr de tel anuntama: 0749221511 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Dc vad Ibule iti zic dacă o văd undeva sau la cineva, de obicei gainarii sparg garaje. Al meu l spart noroc ca n au stiut ce sa fure , au furat o pompa de bicicleta si o vesta reflectorizantă personalizată ...... in loc de biciclete, genti vfr, set de chei . Am schimbat lacătul cu unul bun ... a doua zi erau urme de fortare pe el ... azi e plin de zgaraieturi si fortari a trebuit sa il schimb deoarece s indoit , dar a rezistat. da nu mai usor pui o faza de la curent prin acel lacat? sigur nu se mai apropie a 2-a oara altcineva de el si sigur il gasesti dimineata pe cel care a incercat sa ti-l forteze dormind langa el Editat Aprilie 20, 2012 de MJR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Dc vad Ibule iti zic dacă o văd undeva sau la cineva, de obicei gainarii sparg garaje. Al meu l spart noroc ca n au stiut ce sa fure , au furat o pompa de bicicleta si o vesta reflectorizantă personalizată ...... in loc de biciclete, genti vfr, set de chei . Am schimbat lacătul cu unul bun ... a doua zi erau urme de fortare pe el ... azi e plin de zgaraieturi si fortari a trebuit sa il schimb deoarece s indoit , dar a rezistat. Sal Manu, Ce lacat ai luat sa reziste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate