tud0r Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nu faci tu contestatie ? lasa ca fac eu ...in seara asta am avut o intalnire cu boschetZii ... si i-am lasat sa-si faca damblaua cu procesu si cand mor intrebat daca am comentarii le-am zis ca da : 1 : nu sunt de acord cu ce o mintit organu , 2: politistul miroase a alcool ...si rahatu so luat si o plecat p.s.: daiash m.u.e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) daca vad politia ca vine ... atunci fug )) dada... am mai auzit multi eroi dastia si knd or vazut politia s`or oprit de morcov ce sa mai fuga Editat Februarie 12, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ce vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ce vreme ... frumoasa ..... de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ce vreme vreme, numa' buna de facut om de zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) vreme, numa' buna de facut om de zapada lume noua bine ai revenit ps:ninge nu gluma Editat Februarie 13, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 lume noua bine ai revenit ps:ninge nu gluma ) ms vreme buna de mers la sala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 A VENIT IARNA SI GERU...A BELIT P**A SOFERU ziceti voi de vreme cum ii cum nu ii da l`am vazut azi pe unu pe o Gilerra DNA ) retard saracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 A VENIT IARNA SI GERU...A BELIT P**A SOFERU ziceti voi de vreme cum ii cum nu ii da l`am vazut azi pe unu pe o Gilerra DNA ) retard saracu repsolica care e motivul pentru care tu vorbesti asa vulgar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 repsolica care e motivul pentru care tu vorbesti asa vulgar? asa era expresia... + k is major deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 sa fi major nu inseamna inteligentza crescuta , inseamna responsabilitati in plus din punctul altora de vedere "retarzi" sunt si cei care ies in sezonul rece cu motoru ... din diferite motive depinde cum privesti situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 e ceva inedit pt unii sa iasa cu motoru acum.. eu cred ca omu a iesit de nevoie .. si sunt sigur ca nu se bucura de plimbarea care o face prin nametzii astia.Cred ca merge cu talpile pe jos, ca un snowmobile ca altfel nu vad cum are stabilitate:) poate si-o pus schiuri gagiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 e ceva inedit pt unii sa iasa cu motoru acum.. eu cred ca omu a iesit de nevoie .. si sunt sigur ca nu se bucura de plimbarea care o face prin nametzii astia.Cred ca merge cu talpile pe jos, ca un snowmobile ca altfel nu vad cum are stabilitate:)poate si-o pus schiuri gagiu eu am un coleg de serviciu (e retardat ...clar) si azi a venit cu bicimotoreta lui la lucru. E din aia cu pedale. Nu-i normal. Cand l-am vazut am crezut k mor de ras, avea vesta fosforescenta si casca semi. era tot inghetzat si plin de zapada. Si eu am mers cu motorul iarna, pe frig, dar macar era uscat pe jos, nu am mers prin nametzi de zapada si prin viscol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forester_dtc Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Azi...troiene pe strazi si cum ziceai si u 2 bikeri cu Puch cu pedale.si masina aluneca...dar mopedele!Nu stiu ce o fi de vina incosntienta sau starea economica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 necesitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 eu am un coleg de serviciu (e retardat ...clar) si azi a venit cu bicimotoreta lui la lucru. E din aia cu pedale. Nu-i normal. Cand l-am vazut am crezut k mor de ras, avea vesta fosforescenta si casca semi. era tot inghetzat si plin de zapada. Si eu am mers cu motorul iarna, pe frig, dar macar era uscat pe jos, nu am mers prin nametzi de zapada si prin viscol Cand am plecat ieri dimimeata era uscat 10% sanse de precipitatii............cand am venit la 18.00 zapadaa casaca aburea in oras cu ea ridicata nu vedeai nimic ca viscolea exact in ochi. Tot ok pana acu costumu isi face treaba si izoleaza complet atat termic cat si hidro , pe dr Oradea-Les s aruncat cu prafuri si zapada se topea la contactul cu asfaltul.....dar pe Les-Tinca era aruncat cu...NIMIC sa ca am strans de oua si dute pana in Miersig a fost fain fara zapada pe jos dar pana acolo doar apoi tot mai mare , incredibil dar motorul era foarte stabil , am mers cu 50-60 pe zapada . Pana acas s depus un strat de gheata pi mini si motorisca La un moment o masina in spatele meu...i fac semn sa ma depaseasca....dar incepe sa mearga paralel cu mine cand ma uit dc nu ma depaseste il vad pe unu cu telefonu in mana pe geam facand poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Manule te stii nu gluma, ma duc si eu sa ii dau o cheie sa se mai incalzeasca un pic acum arata in halu asta. P.S.: da repede si-o schimbat culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 dada... am mai auzit multi eroi dastia si knd or vazut politia s`or oprit de morcov ce sa mai fuga daca chiar stiu ca ma poate arde rau politistu fii sigur ca fug... am fugit de ei cu unu din bucuresti care o venit la mine sa cumpere un derbi gpr dinala de 50cmc eram fara numere si el era si fara casca ... sa nu zic ca de permis inca nici nu auzisem ... noroc ca o fost trafic greu si nu s`or putut baga .... dar oricum concluzia : nu toti is morcovari ... zi`mi cati din cei de pe forum nu or fugit de politie ... ? hooooo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Manule te stii nu gluma, ma duc si eu sa ii dau o cheie sa se mai incalzeasca un pic acum arata in halu asta. P.S.: da repede si-o schimbat culoarea cam zgribulit motoru.. nu il acoperi cu ceva?pune pe el ceva mai lipsesc globurile si beteaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 ... zi`mi cati din cei de pe forum nu or fugit de politie ... ? hooooo ) Cu motoru niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Cu motoru niciodata. eu cunosc cateva cazuri...din auzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 zozo88 al cui e scuterul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 zozo88 al cui e scuterul ala? e al unui vecin, dintre cei mai buni prieteni ai mei Dani il cheama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) stiti careva ceva motor CROSS de vanzare? Editat Februarie 15, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) ...La un moment o masina in spatele meu...i fac semn sa ma depaseasca....dar incepe sa mearga paralel cu mine cand ma uit dc nu ma depaseste il vad pe unu cu telefonu in mana pe geam facand poze Bine ma manule! Editat Februarie 16, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate