aleck Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 O moto super asteptata, ieri am avut ocazia sa o vad cu ochii mei. Pt. doritori de senzatii vizuale moto e expusa in Iulius Mall - Timisoara. O adevarata bestie. Si arata exceptional. Pret nu era afisat din pacate, poate azi o sa obtin si un pret daca intereseaza pe cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 vine iarna? NEAPARAT DE VIZIONAT!!! pasiune fara limite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Rog pe alexanderraz si repsol_honda ( Cezar ) sa micsoreze pozele de la semnatura pentru ca sunt enervant de mari,fara suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ejmOfOmsMr8...feature=related ce idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 ce aiurea http://www.youtube.com/watch?v=4YyJUXaQxZg...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 shit aia de la rusi o fost stupida rau...da ala cu masina a facut-o intentionat inmormantaiash toata familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniacbiker Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ejmOfOmsMr8...feature=related ce idiot ala cred k a facut-o intentzionat daiash pamant dar,totusi,a fost si bikeru' de vina fiindca era linie continua si nu avea voie sa depaseasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ejmOfOmsMr8...feature=related ce idiot Si eu am patit la fel da notoc c margina drumului a fost ok si nu m am pierdut cu firea.....da tre s recunosc c mi a urcat pulsu' in gat cand m am lovit de oglinda lui. Aici accidentul putea fi evitat , in plan indepartat, in fata masini rosii de vede o alta masina care opreste.....motociclistul trebuia sa se astepte, sa PREVADA ca masina va depasi masina oprita INTOTDEAUNA PRESUPUNE CA CEL DIN FATA NU SE ASIGURA PT CA IN SITUATII DE CRIZA FIECARE SE CONCENTREAZA NUMAI PE O SINGURA DIRECTIE(DE OBICEI ACEA DIRECTIE E IN FATA) si va IGNORA ceea ce se petrece in lateral sau in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 c parere aveti de ...motorul din imagine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 din care imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 c parere aveti de ...motorul din imagine ? E facut de unu cu mana lui... piese de dacie parca... citit pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 l`am vazut si prin oras parca odata si la intrunire ... arata super fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) Care unde alimenteaza si ii multumit de calitate? Banuiesc ca vor fii vreo 10 raspunsuri, fiecare cu alta benzinarie, alta parere ... oricum, ii cineva foarte multumit de vreo benzinarie? Editat Decembrie 18, 2007 de vladp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 As spune ca MOL e cea mai buna varianta... Inainte alimentam de la Petrom, da' dupa ce am vazut apa din benzina cu ochii mei, nu cred ca mai dau pe la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 OMW super 100:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 As spune ca MOL e cea mai buna varianta... Inainte alimentam de la Petrom, da' dupa ce am vazut apa din benzina cu ochii mei, nu cred ca mai dau pe la ei. Sunt pentru MOL si eu (cu 98 mere super motoru), si la omv e buna dar nu i constanta calitatea Pana ac de cate ori am bagat d la MOL nu am avt nici o problema, PS NU STIU P NIMENI LA MOL SI NICI NU S UNGUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Rompetrol / Omv. 95 fara plumb,cum recomanda producatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ... 95 fara plumb,cum recomanda producatorul. Idem, doar ca OMV sau Mol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) Indiferent de unde alimentezi tot aceasi benzina primesti. Diferenta este doar in aditivii din benzina. Dar in general toate sunt cacao. Eu am incercat pe toate. Dar un lucru e general valabil. La noi benzina de 95 nu are cifra octanica 95. Eventual cel de 98 are 95. A si discutat pe forum chestia cu cifra octanica. Un baiat care e chimist a si facut determinarile. El a tras concluzia ca benzina 95 de la noi are max. 92. Un sfat: Incercati o data sa alimentati din Ungaria sau din Austria si o sa vedeti diferenta!! Am alimentat de la OMV dar in ultima vreme de la Petrom(99) Editat Decembrie 19, 2007 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 care stiti ceva filme cu motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 oooo hai la brotheru tau ne uitam la TT racing sau noah si ceva ghost rider(1,2,3...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 la TT nu vin ca numa ma speriu cand il vad iara pe McGhinnis cum mere... poate vin la ghost rider-stockholm ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 care stiti ceva filme cu motoare? Am multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 noah pai zi`mi si mie atunci ceva nume PS: inafara de : BIKER BOYZ, TORQUE, SUPER CROSS, THE WORLDS FASTES INDIAN, MOTORCYCLE DIARIES, GHOST RIDER, DHOOM 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 noah pai zi`mi si mie atunci ceva nume PS: inafara de : BIKER BOYZ, TORQUE, SUPER CROSS, THE WORLDS FASTES INDIAN, MOTORCYCLE DIARIES, GHOST RIDER, DHOOM 2004 Am vre-o 10 DVD-uri cu câte 3-4 filme pe fiecare. Genul filmelor se apropie de Ghoost Rider, deci mai mult cu cascadorii, căzături ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate