george_zurbau Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Tipu din Tinca care ii coproprietar la terenul de langa Selgros . nu ii cumva Nicu Pantea ? ba mah vecinuto o fi ca doar meri junere .Convoc tot lotu RSO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ba mah vecinuto o fi ca doar meri junere .Convoc tot lotu RSO da fratelo , tu nu stii ca pe jumate sunt tincan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Terenuri sant .putem merge si in 1 mai unde mai merg eu si au si piscina acoperita, sau terenurile de pe centura de langa Selgros sant a unui tip din Tinca si pot sa vorbesc cu el. Mai putem aduce prieteni sau doritori daca nu vom fi destui, doar sa ne strangem si sa mergem regulat. Haideti baietii ca miscarea nu strica, mai dezmortiti coloana ca stiu ca o aveti cocosata de la asa mult mers cu motoru . Gincsere misca-ti oasele ca ai nevoie si de alergare nu doar de sala ,hai ca nu slabesti.Alec , bucu si voi hai hai,sa nu-mi ziceti de criza io ma bag,da la alea de dupa meci..bere..mici..piscina ca fotbalu nu s-o lipit de mine de mic,n-am stiut numa sa dau la picioare ca mingea numa nu merea unde vroiam io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ba mah vecinuto o fi ca doar meri junere .Convoc tot lotu RSO ba` tu vrei sa ne rupi picioarele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Terenuri sant .putem merge si in 1 mai unde mai merg eu si au si piscina acoperita, sau terenurile de pe centura de langa Selgros sant a unui tip din Tinca si pot sa vorbesc cu el. Mai putem aduce prieteni sau doritori daca nu vom fi destui, doar sa ne strangem si sa mergem regulat. Haideti baietii ca miscarea nu strica, mai dezmortiti coloana ca stiu ca o aveti cocosata de la asa mult mers cu motoru . Gincsere misca-ti oasele ca ai nevoie si de alergare nu doar de sala ,hai ca nu slabesti.Alec , bucu si voi hai hai,sa nu-mi ziceti de criza ma bag si eu eu am mers sapt trecuta dp o pauza de doi ani si mi am scuipat plamanii pe teren. 2 zile n am fost bun de nika. trebuie miscare saptamanala ca altfel ruginim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 alek ni ce patesti dc te mai dai cu Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 alek ni ce patesti dc te mai dai cu Honda Si e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 e bine bine e foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) e bine bine e foarte bine Daca nu era si "Delma" nu era bine pt tine, nuh? Editat Martie 27, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 indianule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 aci nime nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 ba` tu vrei sa ne rupi picioarele..... Da mai Tudore , tu tot la tine te gandesti. Crezi ca vom merge la recuperare la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) bah zurbau nu`ti fa probleme ,,, macar exersam couci gari ... k si asa mi`am iesit din mana nu prea imi mai iese nici la scoala Editat Martie 29, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 care NU ati iesit azi ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 eu din motive de carantina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ptiuuu infectie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 cine are cbr 600 f4i sport rosu+negru cu numar ZZZ numa in ciuda imi face cand trece pe primariei sub geam la mine la scoala asa prin timpu orelor si mai ii da si in gura tare ) asa se uita profesoarele dupa el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cine are cbr 600 f4i sport rosu+negru cu numar ZZZ numa in ciuda imi face cand trece pe primariei sub geam la mine la scoala asa prin timpu orelor si mai ii da si in gura tare ) asa se uita profesoarele dupa el ) Spune-le sa nu se mai uite ca-i insurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cine are cbr 600 f4i sport rosu+negru cu numar ZZZ numa in ciuda imi face cand trece pe primariei sub geam la mine la scoala asa prin timpu orelor si mai ii da si in gura tare ) asa se uita profesoarele dupa el ) nu-i da in "gura" asa de piperat cum pare toba omule toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 eu nu is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cine are cbr 600 f4i sport rosu+negru cu numar ZZZ numa in ciuda imi face cand trece pe primariei sub geam la mine la scoala asa prin timpu orelor si mai ii da si in gura tare ) asa se uita profesoarele dupa el ) UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ce o sa mai dea respectivul din coada ca se uita profesoarele dupa el... si ce daca e insurat ? noi nu am rade la tradati in dragoste sau test de fidelitate ? ) ptiuuu infectie ) mai rau... viroza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) o fi ceva cocalar din tinca cred nu era fara casca si freza cu gel ? ) Editat Martie 30, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Aleck, de ce vinzi Suzuki-ul? cred ca in cele din urma ai concluzionat si tu: honda e motocicleta in sfarsit, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cine are cbr 600 f4i sport rosu+negru cu numar ZZZ numa in ciuda imi face cand trece pe primariei sub geam la mine la scoala asa prin timpu orelor si mai ii da si in gura tare ) asa se uita profesoarele dupa el ) Uite in spate o pagina i ala care se pisa pe INTERZIS ! ZZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate