Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 LMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 george cu cat vinzi cbr-u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 george cu cat vinzi cbr-u ? 4 mii varu ,pt cunoscuti poate negociez ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 LA MULTI ANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 luci asteptam berile LMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Ce s-a intamplat vineri? Nu am mai intrat pe forum de cateva luni. Vad ca au aparut si personaje noi in telenovela asta, Florica cu sfecla etc. Editat Aprilie 15, 2009 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ce s-a intamplat vineri?Nu am mai intrat pe forum de cateva luni. Vad ca au aparut si personaje noi in telenovela asta, Florica cu sfecla etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Atunci mai astept 2-3 luni pana intru din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Atunci mai astept 2-3 luni pana intru din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 se sta peste noapte?sau se merge si vine hopa tzopa? preferabil ar fi sa stam si o noapte acolo Da vrei in noaptea de inviere sa inconjori de 3 ori cortu cu sticla de vin in mana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Le multumesc celor care ma u felicitat pt urari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Le multumesc celor care ma u felicitat pt urari!! Eu o sa te felicit personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 frumos gixxxer ... sa vezi ce frumos e pe serpentine cu genunchele pe jos mai am multe de invatat pana ajung eu acolo.. si mai trebuie si serpentine ca sa faci asta ... ca sa nu vb de circulatie cat mai redusa.nu prea imi surade ideea sa faca asa ceva intr-un mediu circulat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 poze de azi..... am fost prin ungaria si apoi la sens pe borsului...pt knee draging art... nu ma injecta Stai relax tovarase gixxer m-am desobisnuit de injectzii dar stiu locuri mai bune unde poti sa inveti cu jenunchiiii....l-am ascultat pe stefan si am incercat varfuri-deva! pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 da e super acolo.... ne-am gandit sa mai mergem.Dar sa te dai pe serpentine din prima e cam periculos. Eu consider ca primadata incerci intr-un luc sigur... pana te inveti.Apoi treptat poti incerca si pe serpentine daca nu e trafic.Iar pe serpentine e riscant pentru ca multi soferi taie curba si atunci e riscant rau.. Knee draging nu prea e pentru strazi.E pt circuit. Parerea mea... bine daca esti super experimentat merge... dar eu am multe de invatat pana acolo. incet incet... ca nu ma grabesc nicaieri adevarat pustiulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Bogdi ai fost cumva Luni pe la Negreni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 poze de azi.....am fost prin ungaria si apoi la sens pe borsului...pt knee draging art... nu ma injecta Stai relax tovarase gixxer m-am desobisnuit de injectzii dar stiu locuri mai bune unde poti sa inveti cu jenunchiiii....l-am ascultat pe stefan si am incercat varfuri-deva! pac pac Pac Pac Varfuri -Derva ??? wdf ? poate Varsand-Varfuri sau Arad-Deva , dupa Varfuri spre Deva drumul nu e asa bun chiar dupa Varfuri is cratere Unde poti sa pui jenunchii ? in sens la Gyula in fata la Hamburgher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Pac Pac Varfuri -Derva ??? wdf ? poate Varsand-Varfuri sau Arad-Deva , dupa Varfuri spre Deva drumul nu e asa bun chiar dupa Varfuri is cratereUnde poti sa pui jenunchii ? in sens la Gyula in fata la Hamburgher Eheheh..sti butonul ala albastru care numai pe suzuki este?na ala-i baza.Ce cratere?Adevarat ca sut 10 15 km mai nasoli dar se poate merge.....cu jenunchii pe jos ca mi-am gaurit pantalonii...las ca daca ne stranjem odata iti arat;)))) pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 hy Care imi puteti recomanda un mecanic in vederea intocmirii unei oferte pentru niste piese pe care sa o duc la asigurari...in afara de Beila si Rudi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) hy Care imi puteti recomanda un mecanic in vederea intocmirii unei oferte pentru niste piese pe care sa o duc la asigurari...in afara de Beila si Rudi... Mergi si intreaba la baietii de la Moto Adventure, in poligonu' Scad. Editat Aprilie 22, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 ...sau la Peugeot acolo in sensu de pe Dacia cu Decebal mai poti incerca la Autoforte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Io v-am zis mai demult sa nu mai faceti marsuri si chestii de astea....amu' uite, s-au luat bucurestenii de voi . /index.php?showtopic=348628 Sa recunoasteti cinstit care ati stricat imaginea acestei minunate si imaculate comunitati . Eu m-am dezis de ce ati facut (nu de alta da' nu apar in film ) deja pe topicu' din linku' de mai sus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 da..filmele alea eu le-am pus pe youtube! nu stiam de ce primesc atatea comentarii! le-am raspuns mancatorilor alora de vorbesc fara sa stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) da..filmele alea eu le-am pus pe youtube! nu stiam de ce primesc atatea comentarii! le-am raspuns mancatorilor alora de vorbesc fara sa stie nu te mai manca Zurby, "bucaleistii" sunt "bucaleisti", stau pe banii multora si joaca a sefu pana cand noi intram intr-un crater in mijlocul drumului & ne f'tem si motorul dar si sanatatea mereu vor fi cei mai destepti! OLE OLE Editat Aprilie 23, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 lasa ca imi place sa discut cu "deontologii" astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate