Balicu Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Nu va intereseaza un Kawa GPZ 600R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 bagati repede careva un post la pagina 3 pe topicu FETE MOTOCICLISTE ,,, ca vreau sa bag niste filmulete super si cum am tot eu ultimu post nu`l aduce aici pe prima pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Cine stie monta xenon pe motociclete in Oradea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 poti mere sa`l intrebi pe Bella ... ca stiu ca are si el pe ninjalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Caut si io neste piese pt un RF 600. Mai exact far, scarita pilot stanga, poate si carene. Daca are careva, PM me. Daca nu, stiti de dezmembrari moto, undeva pe langa Debrecen?... zicea Avent ceva. Daca stiti, pls let me know! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Daca tot veni vorba de dealeri. Stie careva ceva de tipu` din Carei care dezmembreaza motociclete? Ati fost la el? Eu stiu pe cineva dar e la Valea lui Mihai daca te interseaza sa vb cu el iti dau numarul lui da un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Incarcator acumulator auto/moto - 4900 Ft, la Lidl. @Alex: /index.php?showtopic=142961 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Caut si io neste piese pt un RF 600. Mai exact far, scarita pilot stanga, poate si carene. Daca are careva, PM me. Daca nu, stiti de dezmembrari moto, undeva pe langa Debrecen?... zicea Avent ceva. Daca stiti, pls let me know! ce man iti faci bike din bucati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ce man iti faci bike din bucati? Trebuia sa sari tu! Nu man...sunt pt un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ce man iti faci bike din bucati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Te mananca si pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Te mananca si pe tine? Nu am putut sa nu remarc comicul de situatie. Nu te-a iertat bucuresteanu, ti-a trebuit si tie sa-i dai apa la moara. De mancat, ma mananca, noroc ca-s prea ocupat sa imi dau seama. Apropo, de subiectul acestui topic, daca aveti drum prin Budapesta, reduceri mari in perioada asta la haine, pana la 60-70%, la firme de firme, si la toate sortimentele, de la tricoaie la pantofi si altele. Eu luni cred ca bag din nou o raita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Nu am putut sa nu remarc comicul de situatie. Nu te-a iertat bucuresteanu, ti-a trebuit si tie sa-i dai apa la moara. De mancat, ma mananca, noroc ca-s prea ocupat sa imi dau seama. Apropo, de subiectul acestui topic, daca aveti drum prin Budapesta, reduceri mari in perioada asta la haine, pana la 60-70%, la firme de firme, si la toate sortimentele, de la tricoaie la pantofi si altele. Eu luni cred ca bag din nou o raita. ai vb despre f4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 ai vb despre f4 inca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 inca nu grabeste-te, ca altzii incep sa adune experientza, si poate itzi iau locul la tron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 inca nu hai vb ca nu-i fain sa mergi la bobgulas cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 hai vb ca nu-i fain sa mergi la bobgulas cu masina mah, macar eu nu raman flamand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Operatiunea BUJIA : se demonteaza rezervorul,filtru de aer, silencerul de la filtru de aer.. sper ca va place garajul meu si de scot sondele bujiilor(10cm) din in motor. Apoi se scot bujiile vechi si se inlocuiesc cu cele noi Bujiile noi se strang fooooooarte tare pana se rupe filetul bujiei in CHIULOASA ! apoi pti sa faci putin pipi in Se ia motorul, se urca in duba si se duce la Rudi.Rudi cu pricepere si perseverenta reuseste extractia Multumesc inca o data, esti un mecanic adevarat. Nu ai renuntat, desi puteai spune dupa cateva incercari ca nu mai poti face nimic si trebuia.............. desfacut tot motorul pana la chiuloasa si chiuloasa rectificata(ceea ce era evident MULT mai avantajos pentru tine dpdv financiar) raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 muchiulosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Motomagia 10.02.2008 Reportajul cu cheful (licitatia) de la Bucuresti la care am participat. Apar si io 2 secunde spre finalul reportajului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Motomagia 10.02.2008 Reportajul cu cheful (licitatia) de la Bucuresti la care am participat. Apar si io 2 secunde spre finalul reportajului... misiune imposibila... dar te-am reperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 misiune imposibila... dar te-am reperat Merci merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 hehehe am trecut RAR`u mi se rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 sper ca ti-ai pus bec.... ca fara far nu te luam cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 este este ... numa sper sa nu se arda si asta ca am dat pe el 10 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate