radoiflorin Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut bikeri oradeni ! sant prin oradea in delegatie si vreau sa cumpar o pereche de papuci ptr moto . Ma puteti ajuta cu niste adrese de magazine de unde pot cumpara . Mersi Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut bikeri oradeni ! sant prin oradea in delegatie si vreau sa cumpar o pereche de papuci ptr moto . Ma puteti ajuta cu niste adrese de magazine de unde pot cumpara . Mersi Florin. salut pe mestesugarilor la Olivers 410284 Oradea Str: Mestesugarilor nr: 71 Bloc AN 120 (Vizavii de brutaria Cidor Iosia) Telefon: +40 259 445 335 Mobil: +40 755 095 559 Adresa email: shoporadea@olivers.ro Program de lucru: Luni-Vineri 10.00 -18.00 Sambata 10.00 - 16.00 la Nomad langa autogara Oradea, Str. Razboieni nr. 81 tel:0040 259 471 227 mail: dragos.voda@rdslink.ro pe calea clujului la Speed Motors S.C. Speed Motor S.R.L. Oradea - Romania Telefon: 0731/225588 succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 pun niste poze de la un prieten din SUA.... uite ce drumuri si ce frumos e... cand o sa avem noi asa ceva? in veci AMIN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 las ca avem si noi drumurile noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 pun niste poze de la un prieten din SUA....uite ce drumuri si ce frumos e... cand o sa avem noi asa ceva? in veci AMIN. se termina si autostrada noastra............. asta cam pe cand vei trece tu pe chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 se termina si autostrada noastra.............asta cam pe cand vei trece tu pe chopper Sunt semne ca se incepe lucrul si la noi , in judet la autostrada. asa ca poate nu prinde chopperu' , oricum cu derbiu nu il lasa astia ca nu il pot prinde cu radaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Sunt semne ca se incepe lucrul si la noi , in judet la autostrada. asa ca poate nu prinde chopperu' , oricum cu derbiu nu il lasa astia ca nu il pot prinde cu radaru atat doar ca eu il citasem pe gixxer, nu pe cezar sau si-a luat si petre derby? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 atat doar ca eu il citasem pe gixxer, nu pe cezarsau si-a luat si petre derby? ) nah stii tu Calin amu k astia din tinca is oleac mai grei de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 nah stii tu Calin amu k astia din tinca is oleac mai grei de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 nah stii tu Calin amu k astia din tinca is oleac mai grei de cap vezi ca zurbau ti-a pus gand rau. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Scuze, am trecut rapid peste poze si mi-au scapat din vedere. Intrebasem ca stiam ca au cintat simbata(aveam si eu in plan sa merg numai pt ei dar au intervenit alte chestii) si tu ziceai de vineri . Cum au sunat? P.S. Mi se rupe de offtopic,are legatura cu pozele postate de tine . Sunetu si Âşoul a fost extraordinar(efecte pirotehnice , flacari ,lumini) , dar ie mai mult imi placea fosta solista Tarja, melodiile vechi cantate de Tarja si acum cantate de Anette nu prea au sunat...asa cum te ai fi asteptat. Melodiile noi compuse pt Anette au sunat bine . Vineri au cantat Tristania,My Dying Bride ,Opeth Sambata Pain si Nightwish La anul ma duc sigur , cazare am gasit in Sibiu cu 30 ron/noapte super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Sunetu si Âşoul a fost extraordinar(efecte pirotehnice , flacari ,lumini) , dar ie mai mult imi placea fosta solista Tarja, melodiile vechi cantate de Tarja si acum cantate de Anette nu prea au sunat...asa cum te ai fi asteptat. Melodiile noi compuse pt Anette au sunat bine .Vineri au cantat Tristania,My Dying Bride ,Opeth Sambata Pain si Nightwish La anul ma duc sigur , cazare am gasit in Sibiu cu 30 ron/noapte super ok cred ca a fost ceea ce ti-ai dorit sa faci tu cel mai mult.mers cu moto la intalnire de genu manu rulz Editat Iulie 22, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoner Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 imi puteti spune cum ajung la poligon ? ..ca nu stiu ..iar cum mi`a explicat instructorul nu am inteles..va rog mult ms si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 imi puteti spune cum ajung la poligon ? ..ca nu stiu ..iar cum mi`a explicat instructorul nu am inteles..va rog mult ms si asfalt uscat Care poligon ca sunt mai multe ? Cel de la SAO ? intrarea se face prin spatele pietei din iosia, drumul e intre piata si strand. Alt poligon in apropiere e cel dupa podul peste cris situat pe centura pe dreapta, dar nu o poti lua direct de pe pod pt c e sens unic si trebuie sa ocolesti umpic. Altul e in calea Aradului inainte de posuletul peste Peta la iesire din oras faci stanga Mai sunt si alte poligoane dar tre sa sti care ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Noul Meu TaTToo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Noul Meu TaTToo Fain , o sa il studiez de aproape ca la pozele astea facute cu telefonu bunici nu prea se vede lucratura Ce privire a la Buci Lee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Noul Meu TaTToo Maica-ta stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Noul Meu TaTToo te-o bolonzat D-zo???? Mesaj completat apropo ...ceva bile de rulment ... in limba aia despicata?! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mashimoto Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 aloooooooooooooooooooooooooooooooo ce-i cu linistea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 aloooooooooooooooooooooooooooooooo ce-i cu linistea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 pt o pizza o cola si un fir de tigara il invat sa faca curbe ca si in filmuletul lui stefan. nah bine si iti trebe si un pic de indemanare....daca esti ca bata te costa 2 pizza si trebuie sa suporti un pumn in stomac...hahahaha pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 pt o pizza o cola si un fir de tigara il invat sa faca curbe ca si in filmuletul lui stefan. nah bine si iti trebe si un pic de indemanare....daca esti ca bata te costa 2 pizza si trebuie sa suporti un pumn in stomac...hahahahapac pac eu am crezut ca te apleci mai tare art.... dar in blugi e mai riscant.... hai ca mergi frumos imi plac linile pe care le abordezi.nu bruschezi.fain filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Nu s riscat nimic s mers frumos. Tine cont ca si eu ma aplecam cu camera concomitent cu el. Are un stil diferit de mers, si nu stiu cum face dar uzeaza cauciucul COMPLET ! Si aveam ceva viteza pe curbe , la viteza aia nu iti vine sa pui genunchiul jos ar fi prea riscant(este si balega intr un loc). Eventual intr un ac de par sa o curba ff stransa unde ai viteza mica si nu e pericol si dc aluneci. Editat Iulie 29, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 multumesc pt aprecieri tovarase gixer.....la 25 la ora te poti apleca in sensuri cat vrei tu de tare.......ia incearca la 150 sa vedem......eu nu o fac pt show......eu o fac pt mine.....cate poze sau filme cu mine ai vazut pana acuma? pac pac!......te provoc la niste curbe gixxxxer....pe o pizza si un fir de tigara....stefan sta pe margine cu un subler si masoara......si fara mituiri ca nu merge inca o data pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate